Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 13:54

Jedan forumas poredi dva napadaca i onda mu jedan uleti sa pricom oko Susica. :crazy: Na to se zakaci jos par i eto cirkusa. :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 14:00

Ovaj zadnji ne poredi nikog vec jednostavno navodi ime naseg najboljeg potencijalnog napadaca trenutno. Tema je potencionalni nogometasi i ovo je legitimno napisati. Cirkusa nema nigdje. Osim ako Muamer nije tebi opet uzburkao zeludac. Momak je druga dimenzija za sve ostale i tu se trebalo traziti rjesenje za 3. napadaca. Naravno i Djuric i Hodzic se trebaju dokazati. Djuric moze odma uletiti u tim da ga vidimo na djelu.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 jan 2015, 14:14

Virtu4l je napisao/la:Ara majstor. Izgleda da ćemo vrlo brzo zaboraviti stašnog Milana Đurića fenjeraša Serije A.
Nemoj Virtual živ bio... Pusti Armina Hodžića,barem njega pusti! Ti na čijoj god si bio strani i pljuvao drugu,taj nije dobro proš'o... Armin se tek oporavio,navuci ces peh momku... Šuti i ne javljaj se! Eno ti tamo teme Sušića pa prdi kako si i naučio! Samo bezveze stvaraš tenzije,i praviš nered na forumu,i onda prijavljuješ adminima!

NE MORAŠ SVAKU TEMU UNIŠTIT SVOJIM GLUPOSTIMA!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:19

dubrovnik je napisao/la:Ovaj zadnji ne poredi nikog vec jednostavno navodi ime naseg najboljeg potencijalnog napadaca trenutno. Tema je potencionalni nogometasi i ovo je legitimno napisati. Cirkusa nema nigdje. Osim ako Muamer nije tebi opet uzburkao zeludac. Momak je druga dimenzija za sve ostale i tu se trebalo traziti rjesenje za 3. napadaca. Naravno i Djuric i Hodzic se trebaju dokazati. Djuric moze odma uletiti u tim da ga vidimo na djelu.
Nisi shvatio na koga mislim. Pogledaj ponovo. :thumbup: :nene:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 jan 2015, 14:21

Susici jos uvjek zadaju komplekse..
Sad kad Dzuric dobije sansu, sledeca stanica je City u najmanju ruku, isto kao i Zec koji je trebao zamjeniti Aguera. Dobio priliku ali mu se omaklo.. :roll:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 14:25

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ovaj zadnji ne poredi nikog vec jednostavno navodi ime naseg najboljeg potencijalnog napadaca trenutno. Tema je potencionalni nogometasi i ovo je legitimno napisati. Cirkusa nema nigdje. Osim ako Muamer nije tebi opet uzburkao zeludac. Momak je druga dimenzija za sve ostale i tu se trebalo traziti rjesenje za 3. napadaca. Naravno i Djuric i Hodzic se trebaju dokazati. Djuric moze odma uletiti u tim da ga vidimo na djelu.
Znam te pusko dok si pistolj bila i koliko si Tankovica drzao za promasaj. Na komentare o Safetu si takodjer jako osjetljiv i burno i brzo reagiras. Ostao si dosljedan po pitanju Arsle i njega jos sa odusevljenjem proglasavas promasajem ignorirajuci njegove godine i potencijal. Neki od vas to pisu za Tina neki za Arslu ovisno o struji sa kojom se poistovjecuju. Trebaju oba biti u 23 igraca i cekat ih neko vrijeme. Bolje jos uvijek nemamo njihovih godina.
Ali ajde valjda ces vremenom prihvatiti mnogi su pa ces i ti. Vec si sada Tankovica prihvatio. :D :D :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2015, 14:27

Isto kao što je Papke preuzeo Barcelonu, Iran, Bordeaux...Kao što je Tinki Winki potpisao za Veronu, Inter, Arsenal, Sevillu i tako dalje i tako dalje :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2015, 14:35

voltron30 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ara majstor. Izgleda da ćemo vrlo brzo zaboraviti stašnog Milana Đurića fenjeraša Serije A.
Nek' su ti igračine Hajduka majstori koje braniš, a ovog momka ni krivog ni dužnog pljuješ. Puu 'bem ti svačiji karakter!!
Ne pljujem ga, jednostavno mislim da napadač budućeg drugoligaša nema kvalitet za reprezentaciju, a Ara ga itekako ima.

EDIT: Makedonac, opusti se, vidiš da nikoga ne zanima to što pišeš.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 28 jan 2015, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:38

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Znam te pusko dok si pistolj bila i koliko si Tankovica drzao za promasaj. Na komentare o Safetu si takodjer jako osjetljiv i burno i brzo reagiras. Ostao si dosljedan po pitanju Arsle i njega jos sa odusevljenjem proglasavas promasajem ignorirajuci njegove godine i potencijal. Neki od vas to pisu za Tina neki za Arslu ovisno o struji sa kojom se poistovjecuju. Trebaju oba biti u 23 igraca i cekat ih neko vrijeme. Bolje jos uvijek nemamo njihovih godina.
Ali ajde valjda ces vremenom prihvatiti mnogi su pa ces i ti. Vec si sada Tankovica prihvatio. :D :D :D
:rol: :stop:

Nisam Tankovica proglasio za promasaj vec si ti slagao da je jedan od najboljih na terenu u utakmici protiv Ajaxa a nije bio u mogucnosti da dodirne loptu. Onda si slagao za asistencije za kolo prije toga i ja sam postavio sa yt da se vidi sta je tu bilo.
Za Arslanagica ostajem dosljedan jer gledam svaku njegovu utakmicu i na 80% je skrivio gol. U tom slucaju me boli qrac za potencijal ako igrac u dvije utakmice napravi dva penala nad igracima ispred kojih je jos par njegovih saigraca i koji mogu reagovati. Ako njegov igrac mu pobjegne tri puta u pet minuta a svaki put ima 5 metara prednosti vezano za blizinu lopte, ako izgubi 90% duela u tri utakmice uzastopno. To je potencijal.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 jan 2015, 14:48

rishaaa je napisao/la:
Nemoj Virtual živ bio... Pusti Armina Hodžića,barem njega pusti! Ti na čijoj god si bio strani i pljuvao drugu,taj nije dobro proš'o... Armin se tek oporavio,navuci ces peh momku... Šuti i ne javljaj se! Eno ti tamo teme Sušića pa prdi kako si i naučio! Samo bezveze stvaraš tenzije,i praviš nered na forumu,i onda prijavljuješ adminima!

NE MORAŠ SVAKU TEMU UNIŠTIT SVOJIM GLUPOSTIMA!!!
:thumbup:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 14:49

Pa da stopersku poziciju Hadzic igra bolje od Arsle samo u snovima. Covjece pogledaj ih kako izgledaju i sve ce ti se reci. Arsla ce biti top Evropski igrac. Dalje Tankovica sam ja vidio na nacin na koji sam vidio a ti si postojecu asistenciju i gol proglasio slucajnostima. Nisam mu ja upisao asistenciju. I gle cuda Tankovic sada prvi strijelac kluba. Arslanagic ce se pokazati ima vremena. Bolje da on bude zamjena Spahi nego Hadzic ili Vranjes(gdje on igra reci mi). Koliko znam i da hoce ne moze pogrijesiti jer ne igra nigdje.A znatno je stariji od Arsle.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 14:52

dubrovnik je napisao/la:Pa da stopersku poziciju Hadzic igra bolje od Arsle samo u snovima. Covjece pogledaj ih kako izgledaju i sve ce ti se reci. Aesla ce biti top Evropski igrac. Dalje Tankovica sam ja vidio na nacin na koji sam vidio a ti si postojecu asistenciju i gol proglasio slucajnostima. Nisam mu ja upisao asistenciju. I gle cuda Tankovic sada prvi strijelac kluba. Arslanagic ce se pokazati ima vremena. Bolje da on bude zamjena Spahi nego Hadzic ili Vranjes(gdje on igra reci mi). Koliko znam i da hoce ne moze pogrijesiti jer ne igra nigdje.A znatno je stariji od Arsle.
Nisam ih ni poredio.
Nece, nece biti ni priblizno tome. Ako bude evo reci sta god hoces ja cu uraditi.
Svaka mu cast, on je veliki potencijal ali ja sam pricao o te dvije utakmice i o lazima koje se iznose vezano striktno za te dvije utakmice.
Nisam ga ni spomenuo takodje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2015, 14:54

@dubrovnik, samo jedno nisam shvatio u ovoj priči, ko to Arslanagiću ili Tankoviću brani da igraju za nas? Sa Arslanagićem je sve dogovoreno u Innsbrucku i već godinu dana se čeka da on podnese zahtjev za promjenu državljanstva, zašto on to nije uradio? Da je pokrenuo proceduru kad je trebalo imali bi ga već u ovim kvalifikacijama.

Tanković isto tako. Njega je cijela nacija molila i selektor je rekao da će ga zvati, pa ga je Zlatanov poziv 'opametio', a njegov otac lagao po novinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2015, 14:57

Čeka se Salem Prolić da mu uruči naš pasoš.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 jan 2015, 14:58

Slazem se Virtualnim....

Treba sve igrace pokusati privoliti ali isto tako treba da bude neka granica...Ne mozemo po svaku cijenu trcati za nekim igracima koji ocigledno ne zele igrati za BIH....

Poslije sramotnog ponasanja, izjava, vrijedjanja Dzeke BIH itd ja bi Tankovicu zakonom zabranio da pojede cevap a kamoli da kroci na teritoriju BIH....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 15:00

Batko je napisao/la:Slazem se Virtualnim....

Treba sve igrace pokusati privoliti ali isto tako treba da bude neka granica...Ne mozemo po svaku cijenu trcati za nekim igracima koji ocigledno ne zele igrati za BIH....

Poslije sramotnog ponasanja, izjava, vrijedjanja Dzeke BIH itd ja bi Tankovicu zakonom zabranio da pojede cevap a kamoli da kroci na teritoriju BIH....
Ne mozemo ni tako. Licno ne volim duple arsine a tu bi postojali. Razlog- Izet Hajrovic.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 jan 2015, 15:07

Jahaci Papekalipse su ponovo u sedlu ! :roll:
Niko ne tvrdi da igrace treba moliti, medjutim, svi se slazemo da treba uraditi sta se moze da bi ih pridobili.
Problem je sto se Safet Susic, uz pomoc medija koji ga danas sele u Barcelonu i Besiktas, sluzio lazima , podmetanjima, zamjenama teza da bi predstavio da gore spomenuti igraci ne zele ighrati za Bih.
Sve to, da bi napravio prostor pravim patriotama, pa smo dobili TSS, Hadzica, Kvrzica...
Ti isti ljudi, koji su tada po medijima plasirali Susiceve lazi, to rade i danas, kao i jahaci sa foruma !
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 28 jan 2015, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 jan 2015, 15:08

Jbt kad skontaš ko sve i ne piše po forumu... Đurić igra u Seriji A i čak ako ispadne dečko će opet naći angažman u Seriji A,tako se Virto i kompanija rugala Prciću i željela mu duge godine u francuskoj 2 ligi... pa prcccc!
Hodžić dao u prijateljskoj utakmici 2 gola klubu čije ime niko ne zna osim norvežana i on je odmah superstar,a Đurić je rinaka :facepalm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 jan 2015, 15:10

Kako te nije sramota?
Velicas igrace truhlog ajduka, sturma a pljujes po onima koji igraju u Seriji A.
Pa bolan Germanija bi slavila samo da ubaci svoje potentne deckice iz izloga u tu isti Cesenu, a pogledaj ovacije kada je Zoki Kvrga presao u seriju B i njega se nece tako brzo zaboraviti.
Vritu mnogo si neposten da ne upotrijebim goru rijec prema Milanu, hat trick Nijemcima se ne zaboravlja, pa makar da sad igra u Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 jan 2015, 15:12

Da li Tino igra u tom propalom klubu umjesto Đurića,pa Virto bi ga proglasio kapitenom :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, GokuSSJG, perun, Wisey, zemuntrg, zikerrz21 i 89 gostiju.