Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Najsupackija ekipa u istoriji fudbala.
45000. 45000 Ljudi na stadionu smara oci gledajuci ovo.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
On ce gadjati nebodere, ptice, avione ma sve zivo ce on gadjati samo nece saigracu dodati. Djubre malo. I kako da ga covjek ne mrzi. Kompleksas.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Da sam umjesto Dzeke odbio bih da udjem u igru, pa nek bude kazna kakva hoce!
Da sam umjesto Dzeke ne bih odbio da udjem, ali bih rekao par stvarcica onom balavcu argentinosu.
Mene ni zena ni djeca ni punica, ama niko na ovom svijetu nemoze iznervirati koliko me onaj balavac moze. Hebo te gube 1-0, ako izgubis ispadas iz kupa, pred kraj tekme u sesnaestercu ti i jos dvojica igraca u solidnim pozicijama. I umjesto da balavac doda, on je napuca nebu pod oblake.hurem je napisao/la:Da sam umjesto Dzeke ne bih odbio da udjem, ali bih rekao par stvarcica onom balavcu argentinosu.
Dzeko nije u poziciji da se zajebava sa Aguerom jer u tom duelu nebi nikad pobjedio. Aguero ( posebno kod ovog trenera ) ima status kao sto ga ima Ronaldo u Realu ili Messi u Barceloni ni za milimetar drugaciji samo vi nikako da skontate. Odnosno polako je vecina skontala. Znaci on moze da radi sta hoce trener mu nece zucnuti ni jednu. To mozete da zaboravite. Dzekin problem nije Aguero odnosno on tu nemoze ama bas nista uraditi da to promjeni. Moze da zabije 20 golova u sljedecih 15 utakmica opet ce Aguero biti prvi napadac. Jedino povreda Aguera mijenja stvari. I da je bar samo Aguero sebican.
Problem je sto je cijela momcad sebicna. Sto igraju stil fudbala koji nikako Dzeki ne odgovara i sto je konkurencija prevelika i prejaka na njegovoj poziciji. Toliko je jaka konkurencija da ih cak i Mourinho vjerovatno buduci prvak engleske ismijava zbog toga vec drugu godinu zaredom. ( sjetite se price o Agueru, Negredu, Dzeki i Joveticu Mourinha ) A radi se o klubu koji je jedan od 5,6 najboljih na svijetu. To je pravi problem a ne sebicni Aguero.
Problem je sto je cijela momcad sebicna. Sto igraju stil fudbala koji nikako Dzeki ne odgovara i sto je konkurencija prevelika i prejaka na njegovoj poziciji. Toliko je jaka konkurencija da ih cak i Mourinho vjerovatno buduci prvak engleske ismijava zbog toga vec drugu godinu zaredom. ( sjetite se price o Agueru, Negredu, Dzeki i Joveticu Mourinha ) A radi se o klubu koji je jedan od 5,6 najboljih na svijetu. To je pravi problem a ne sebicni Aguero.
- DragonGirl
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko je ovaj u sredini? 
Eno Mesa kuca nesto na forumu vidi se na displeju. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
Pozdrav forumasi.DragonGirl je napisao/la:![]()
Hvala lijepo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kolarov¨akisarajevo92 je napisao/la:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Fener ponovo zeli Dzeku ali nedostaju im novci.
Ja cu aBd ovog ljeta na Floridu kod dajdzince, samo ja nemam dajdzince na Floridi
Ako ode u Tursku sam sebi pocinje kopat mezar
Ja cu aBd ovog ljeta na Floridu kod dajdzince, samo ja nemam dajdzince na Floridi
Ako ode u Tursku sam sebi pocinje kopat mezar
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ni Wolfsburg se ne zeza vise
http://sportsport.ba/ino_fudbal/schurrl ... ura/152094
Samo kazem, Dzeko bi trebao da zna gdje bi ga docekali i dozivjeli kao legendu. Uostalom igrao bi i LP iduce godine.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/schurrl ... ura/152094
Samo kazem, Dzeko bi trebao da zna gdje bi ga docekali i dozivjeli kao legendu. Uostalom igrao bi i LP iduce godine.
Tačno ja to htio da napišem Dado 
Wolsfburg ima respektabilnu ekipu, sigurno ce izboriti Ligu prvaka ove sezone, e kad bi im Dzekson dosao, pa jos neko pojačanje, mozda bi mogli i titulu napasti, ah ta nostalgija...

Wolsfburg ima respektabilnu ekipu, sigurno ce izboriti Ligu prvaka ove sezone, e kad bi im Dzekson dosao, pa jos neko pojačanje, mozda bi mogli i titulu napasti, ah ta nostalgija...
Diego Costa propusta derbi protiv Citya i jos dvije utakmice. Ovo je ogromna prilika da se City prikljuci Chelsea-iu jer neigranje Coste je za njih ogroman gubitak. Nadam se dobroj partiji Dzeke mada skoro sam siguran da ce poceti samo sa jednim napadacem. Samo mozda Dzeko odluci utakmicu to bi bilo super za pocetak
i bio bi onda starter u sljedecoj protiv Hulla sigurno.
Ma sutra je Dzeko starter, nema tu price 
Po meni:mirzatele je napisao/la:Ma sutra je Dzeko starter, nema tu price
--------------------------- Hart -------------------------------
Zabaleta ------ Kompany ---- Mangala ------------- Clichy
----------------- Fernando -- Fernandinho -----------------
X ------------------------ Silva ------------------------ Nasri
-------------------------- Aguero ----------------------------
Taj X bi trebali da budu Navas, Dzeko ili mozda cak Milner. Naravno ako zaigra Dzeko onda se mijenja formacija u 4-4-2. Nasri i Mangala nisu jos 100% spremni. Mada mislim da ce Mangala vjerovatno igrati a Nasrija ce probati da osposobe sigurno. U slucaju da nemoze Nasri onda bi trebao Jovetic da ga zamjeni.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Baidu [Spider], Edincapitano, MostarNeretva i 43 gosta.