baš se pitam, kako njih dvojica "najboljih" jarana komuniciraju (Kouadio i kalassi), garant rukamamomirpeh je napisao/la:Brz k'o munja http://admin.****:8888/clanak/6 ... ordama-zla" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
baš se pitam, kako njih dvojica "najboljih" jarana komuniciraju (Kouadio i kalassi), garant rukamamomirpeh je napisao/la:Brz k'o munja http://admin.****:8888/clanak/6 ... ordama-zla" onclick="window.open(this.href);return false;
Napokon utakmicaHzVisoko je napisao/la:14:00 h Stadion Luke....u subotu Bosna V-Sarajevo...Bujrum svi ulaz je 3 km
Ali duga je pauza suticollector je napisao/la:sutite, lijepa tisina !!! nema turbulencija, previranja, nerviranja, mijenjanja igrackog kadra, uprava itd !!! znas da je sve na mjestu, sve radi kako treba, ljudi u klubu odgovorni i samo treba uzivati u rahatluku i docekat pocetak prvenstva
Ja se navikao da smo postali jedan od najstabilnijih klubova u regiji tako da mi je ova tišina postala normalna situacija i uživam u njoj samo valja doćekati zvanične tekme svetinje. Znam mnogi su navikli kroz godine i godine stalnu buru posebno na pauzama kao što su otkazi, optužbe jedne na druge, odlasci igrača za mizerne pare ili džaba, bježanje igrača gdje niko nije siguran da li su i imali ugovor i ako su ga imali dosta ih je bilo na štetu kluba, lopovluk svih bivših uprava, neizmirene obaveze prema dobavljačima i igračima, nedostatak sponzora, neadektvatne pripreme, često mijenjanje šefa stručnog štaba, svađe u skupštini FKS, borba za fotelje u FKS, razni ublehaši i dodatni lopovi kako se motaju oko kluba da bi se okoristili itd.itd. E pa ljudi oni koji se nisu privikli da je sve ovo iza nas (neponovilo se više) neka se privikavaju, vakat je više.Ado76 je napisao/la:Aaaa dosade boze dragi,previse nekakve tisine
Ima da goripastore je napisao/la:Sutra novo pojacanje dolazi,uskoro opsirnije
neocekivan pas kao sto mi nismo ocekivali da ce dociRule_hz je napisao/la:samo kad je gurne do krste i benke **** ti pas mesija kakav pas ovaj decko ima![]()
MortemHz je napisao/la:Ali duga je pauza suticollector je napisao/la:sutite, lijepa tisina !!! nema turbulencija, previranja, nerviranja, mijenjanja igrackog kadra, uprava itd !!! znas da je sve na mjestu, sve radi kako treba, ljudi u klubu odgovorni i samo treba uzivati u rahatluku i docekat pocetak prvenstva
Zeleno brate nekih 35K+collector je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ali duga je pauza suticollector je napisao/la:sutite, lijepa tisina !!! nema turbulencija, previranja, nerviranja, mijenjanja igrackog kadra, uprava itd !!! znas da je sve na mjestu, sve radi kako treba, ljudi u klubu odgovorni i samo treba uzivati u rahatluku i docekat pocetak prvenstva
to jest, svega mi svoj svog zaboravi, ne znam vise kako teren i tribine izgledaju
Ko ga hebe, sam pao sam se ubio.simon je napisao/la:Gdje ovo Komazec na kraju zavrsi
Trenutno korisnika/ca: Dave, Haksss, laznokrilo, Lecler, Morpheus, nedimmmm1337, Shategabri, soe, Suki46, UltraNorth, Vanja8 i 75 gostiju.