FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 28 jan 2015, 22:25

cobefks je napisao/la:Odjednom nije najbolji, a da je produzio bio bi. Da se razumijemo, meni je drago sto ide jer je dobar i tesko cete naci zamjenu za njega. Svugdje je logicno da se pokusa produziti sa najboljim, samo kod vas drugacije...
Mi smo ti uvijek mimo svijeta, jeste bio je nas najbolji veznjak pa mozda i igrac.Znao je odigrati pod inekcijama i biti najbolji igrac utakmice. Uzecemo nesto novca uvesti neke nove igrace u ekipu malom Amiru se trasira put u ekipu a vjerovatno ce se i dovesti igrac da trci za njega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 jan 2015, 22:26

Rekako je da ce potpisati ako ne dodje bolja ponuda od one koja je vec ranije bila dosla prije nego
su on i Kvesa pricali sa klubom.Dogovorili su se da ako dodje bolja ponuda da
ce pustiti Tomu da ide jer ce bilo gdje u Europi zaradjivati bolje nego ovdje?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 28 jan 2015, 22:27

cobefks je napisao/la:Odjednom nije najbolji, a da je produzio bio bi. Da se razumijemo, meni je drago sto ide jer je dobar i tesko cete naci zamjenu za njega. Svugdje je logicno da se pokusa produziti sa najboljim, samo kod vas drugacije...
Slazem se ja s tobom da je uvijek bolje sacuvati igraci, ali ako je on dao svoj maksimum onda je posteno da se momak pusti ALI ZA DOBRE PARE. Mi smo uzeli cifru, on je zadovoljan mirna Bosna. Nismo svi kao vi da dovodimo igrace koji ne igraju po godinu dana. Nismo jos na tom nivou.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 28 jan 2015, 22:27

I da. Presmjesna je cifra od 150 milja eura za igraca koji je bio nosioc igra nekadasnjeg prvaka, ucesnika kvaoifikacija ELi LP. Za male pare odlaze igraci i to dobri igraci. Tomic je od Dzakmica 2 put bolji igrac, a ode za iste pare ako je cifra tacna. Kako nam je liga samo bijedna.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2015, 22:27

sad ce @as_roma da nas prosvjetli
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jan 2015, 22:28

pitar079 je napisao/la:I da. Presmjesna je cifra od 150 milja eura za igraca koji je bio nosioc igra nekadasnjeg prvaka, ucesnika kvaoifikacija ELi LP. Za male pare odlaze igraci i to dobri igraci. Tomic je od Dzakmica 2 put bolji igrac, a ode za iste pare ako je cifra tacna. Kako nam je liga samo bijedna.
Istice mu ugovor za 5 mjeseci ne moram ti reci da ste vi to isto probali sa Dupetom ali niste mogli realizovati cak za manju cifru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 jan 2015, 22:29

Baš su čudna raja :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 28 jan 2015, 22:30

Nema se tu sta prosvijetliti,klub koji navodno stoji samo mjesec dana od historijskog statuta se krpi kako zna i umije,meni na to sve lici.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 28 jan 2015, 22:31

pile87 je napisao/la:
Mi smo ti uvijek mimo svijeta, jeste bio je nas najbolji veznjak pa mozda i igrac.Znao je odigrati pod inekcijama i biti najbolji igrac utakmice. Uzecemo nesto novca uvesti neke nove igrace u ekipu malom Amiru se trasira put u ekipu a vjerovatno ce se i dovesti igrac da trci za njega.
Pa to je to, ne znam sta je problem biti realan i reci da ke Tomic najbolji. Dok se neko javi, pojedinci kontaju dosao provocirati. A realno je da je Tomic bio najbolji, kad se sve sabere. Takve igrace svi zele zadrzati. Bitno je kontrirat, pa kako god...

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 28 jan 2015, 22:31

Za Dupeta ima zvanicna ponuda od jace ekipe i jace lige. Ako se dogovori stoper i saTatomirovicem prodat ce se. Ako ne, ostat ce.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2015, 22:31

FairBet je napisao/la:Nema se tu sta prosvijetliti,klub koji navodno stoji samo mjesec dana od historijskog statuta se krpi kako zna i umije,meni na to sve lici.
nisam znao da imas 2 profila
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jan 2015, 22:33

Udruzenje tragača za dlakama u jajetu-jednom rijeci poznatiji kao,pitari...

sta se ba raspravljate s njima,ko da je bitna dželina mala i njena raja :wave:

FairBet

Post Postao/la FairBet » 28 jan 2015, 22:34

super je napisao/la:
FairBet je napisao/la:Nema se tu sta prosvijetliti,klub koji navodno stoji samo mjesec dana od historijskog statuta se krpi kako zna i umije,meni na to sve lici.
nisam znao da imas 2 profila
Nemam pojma sta ti to znaci,vrlo vjerovatno si me zamijenio sa nekim drugim likom,al ako je to sve sto si imao da kazes na ovo sto sam napisao mogao si i bez toga

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 28 jan 2015, 22:34

OdaVeliki je napisao/la:
Slazem se ja s tobom da je uvijek bolje sacuvati igraci, ali ako je on dao svoj maksimum onda je posteno da se momak pusti ALI ZA DOBRE PARE. Mi smo uzeli cifru, on je zadovoljan mirna Bosna. Nismo svi kao vi da dovodimo igrace koji ne igraju po godinu dana. Nismo jos na tom nivou.
Slazes se ti *urac, sad pises jedno, sad drugo.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2015, 22:35

ljudi ako niste zabrinuti sta radite na temi

FairBet

Post Postao/la FairBet » 28 jan 2015, 22:36

super je napisao/la:ljudi ako niste zabrinuti sta radite na temi
Komentarisemo klub iz svog grada,isto kao i navijaci sirom svijeta.
Nego zbog cega tacno mislis da bi mi trebali biti zabrinuti?

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 28 jan 2015, 22:37

cobefks je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:
Dobra, ja nemam pojma. Samo jedno konkretno pitanje. Mi nemamo za kifle, otisao nam najbolji igrac, vi doveli evropske igrace. Koji ste na tabeli u odnosu na nas i koliko nam bjezite ?? Konkretno ??

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 28 jan 2015, 22:38

Toma ne bi otišao djabe i da nije došla ponuda koja je prihvatljiva produžio bi, a mogo je dogovorit da ide na ljeto za djabe, tako da hvala mu na svemu ;)

Ista je za kvesu situacija koliko ja znam, samo još nije došla prihvatljiva ponuda i ako ne dodaje u ovo par dana produzit ce da ne bi Željo osto bez obestecenja ;)

Realno vise se ne može uzet od tih nekih 150-200 hiljada i jbg svaki tim iz lige bi na ovo pristo za igrača koji im ima 5 mjeseci ugovora ;)

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 28 jan 2015, 22:40

OdaVeliki je napisao/la:
cobefks je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la: Slazem se ja s tobom da je uvijek bolje sacuvati igraci, ali ako je on dao svoj maksimum onda je posteno da se momak pusti ALI ZA DOBRE PARE. Mi smo uzeli cifru, on je zadovoljan mirna Bosna. Nismo svi kao vi da dovodimo igrace koji ne igraju po godinu dana. Nismo jos na tom nivou.
Dobra, ja nemam pojma. Samo jedno konkretno pitanje. Mi nemamo za kifle, otisao nam najbolji igrac, vi doveli evropske igrace. Koji ste na tabeli u odnosu na nas i koliko nam bjezite ?? Konkretno ??
Imas na portalu tabelu, pa pogledaj, valjda znas naci. Ne zelim vise polemisati sa tobom. Ziv bio.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 28 jan 2015, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2015, 22:40

@aco jel red malo na tebe,da ovu djecurliju uspavas

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 4 gosta.