Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koji LG? LG u tom cjenovnom rangu zaobilaziti u sirokom luku
naprijed rejal
lg l fino sam mislioSveti je napisao/la:Koji LG? LG u tom cjenovnom rangu zaobilaziti u sirokom luku
cura ga ima i ne cini se los
sad me interesuje jel ima jos kakvih pristojnih za tu kintu
edit: eo ga
https://www.youtube.com/watch?v=TZ4qzKLWKso
Fino nije los po specifikacijama za nezahtjevnog korisnika. Nisam ga nikad koristio pa ne znam, a ovako na prvu quad core i 1gb rama je nelose za tu cijenu. Ja bih licno preporucio polovnu lumiu 920, no ako je prosjecan korisnik, vjerovatno bi mu se bilo Malo teze privic na novi UI, i zatvorenost.
naprijed rejal
pa i ja kontam da je za 230 km best buy, u kamu i univerzalnom je toliko
Uzmi L Fino, jedino šteta što nema makar 8 GB memorije, ali za tu cijenu je best buy za Android 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
treba mi pomoc... samsung GT I5800, pri paljenju iskoristeno je maximalno puta ona sifra za otkljucavanje i to pogresno.. samo se telefon moze pokrenuti ukucavanjem maila sa google playa i sifrom sa istog, a to ne znam... pomoc ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zna li ko kakvu aplikaciju za android da skida muziku sa yt, ono yt to mp3 ? ali da radi 

"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."
— Steven Gerrard
— Steven Gerrard
-
- Kontakt:
http://tubemate.net/" onclick="window.open(this.href);return false; - po meni najbolji app za skidanje klipova sa YTziz je napisao/la:Zna li ko kakvu aplikaciju za android da skida muziku sa yt, ono yt to mp3 ? ali da radi
https://play.google.com/store/apps/deta ... rter&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false; - nakon što tubemate skine klip pali se ovaj app i pretvara ga u mp3 fajl (ako si u tubemate izabrao mp3)!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
na windows phone u mytube aplikaciji imas odmah da sejvas kao mp3 

- thekoplegend
- Kontakt:
Sama cijena je dobra, ali dodaj još 35 dollara šipinga, dodaj porez kojim će te država odrat, i na kraju dobiješ skoro i istu cijenu kao i ovde.
naprijed rejal
Imam Huawei Y330 i problem sa internetom. Kada sam tek kupio broj poslao sam ono PRIJAVA i instalirao postavke koje su mi poslali iz Telekoma, ali od tada nikako ne mogu koristiti net na telefonu. Ukljucim ono GPS i opet nista, samo pise da veza ne postoji 

Nije GPS, vidi podatkovna veza pa ukljuci.suhakrpa je napisao/la:Imam Huawei Y330 i problem sa internetom. Kada sam tek kupio broj poslao sam ono PRIJAVA i instalirao postavke koje su mi poslali iz Telekoma, ali od tada nikako ne mogu koristiti net na telefonu. Ukljucim ono GPS i opet nista, samo pise da veza ne postoji
A ako si mislio na GPRS, il ti tako pise nazovi njih, jer nisi ni prvi ni zadnji kod koga ne moze net preko podataka.
Mia San Mia
Hvala drug, sad radi.R32 je napisao/la:Nije GPS, vidi podatkovna veza pa ukljuci.suhakrpa je napisao/la:Imam Huawei Y330 i problem sa internetom. Kada sam tek kupio broj poslao sam ono PRIJAVA i instalirao postavke koje su mi poslali iz Telekoma, ali od tada nikako ne mogu koristiti net na telefonu. Ukljucim ono GPS i opet nista, samo pise da veza ne postoji
A ako si mislio na GPRS, il ti tako pise nazovi njih, jer nisi ni prvi ni zadnji kod koga ne moze net preko podataka.

s koje stranice skidate muziku ? 

koji OS imaš*jasmin10 je napisao/la:s koje stranice skidate muziku ?
naprijed rejal
androidSveti je napisao/la:koji OS imaš*jasmin10 je napisao/la:s koje stranice skidate muziku ?

danas sam uzeo xperiu t3, pa treba da nabacim muzike neke

Samo onda kucaj youtube to mp3 u googleplay izbacit ce ti mali milion applikacija. Barem za vas s androida nema tu zime 
I btw sretno, da te posluzi

naprijed rejal
hvala jarugaSveti je napisao/la:Samo onda kucaj youtube to mp3 u googleplay izbacit ce ti mali milion applikacija. Barem za vas s androida nema tu zime

Snaptube jedna od boljih aplikacija za download muzike s yt (updateovan snappea)
Bio mi je najbolji grab-it mp3 ali nema ga vise na play storeu, a nmg da ga nadjem na drugim stranicama.
Bio mi je najbolji grab-it mp3 ali nema ga vise na play storeu, a nmg da ga nadjem na drugim stranicama.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”