Sve do jednog su divljaci. Nerijetko su imali katastrofalne procente šuta. Mislim na Kajrija i Ljubav. Vidjeli smo njihovu igru bez Lebrona. Toliko o njima dvojici. Ja ne govorim o potencijalu za odbranu, već da li igra odbranu ili ne. U Kravama trenutno samo Lebron igra iznadprosječnu odbranu, te boxout, građenje igrača i slične pichke materine ostavi nekome ko ne gleda utakmice. Jedan Ibaka kontra Ljubavi izgleda dominantno, da ne spominjem nekog boljeg igrača. O redovnih 15+ poena bilo kojeg pleja kontra Irvinga ne treba ni polemisati.adriano_leite je napisao/la:Redom, Irving divljak?MaliOdDirektora je napisao/la:Divljaci, redom od 1 ka 5; Irving, Šampert, Đej Ar, Love.adriano_leite je napisao/la: Hahahahhaha a ko su ti divljaci ziv bio kazi? Ako ista znas o kosarci, onda je odbrana segment igre koji se sastoji od 70% efforta, tj. truda, a 30% je rad, fizikalije itd. Iman Shumpert odlican defanzivac, James odlican defanzivac, Tristan takodjer, Delly vise nego iznadprosjecan defanzivac, Mozgov jako dobar defanzivac, skoro pa odlican, a to pokazuju igre u Cavsima, Joe Harris solidan defanzivac, Irving i Love solidni defanzivci, a najbitnije od svega je da se oni trude i nisu tolike rupe koliko ih se po defaultu tako naziva (zamisli, igraci sazrijevaju i razvijaju se), Marion je jako dobar defanzivac, JR kada hoce moze igrati jako dobru odbranu, sto znaci samo effort, effort, effort, a jedini losi defanzivci su Mike Miller i James Jones, jer su stari i bukvalno su mrtvi suteri koji se mogu sakriti u dobroj odbrani, a Cleveland itekako sada dobru odbranu igra. Tako da me zanima, koji su to divljaci o kojima pises? Doduse, mozda te samo pogadja ovo rapidno popravljanje forme Cavsa? Vidim novi je nick, tako da je moguce da si ogorcen ili primoran da mijenjas nick, a i jedno i drugo dosta govori o tebi. 7 u nizu...
Kyrie brojao do 38, James do 32, ludilo...
Igrači koji igraju odbranu kvalitetno; Lebron, i pola Meriona.
Irving i Ljubav solidni defanzivci?![]()
![]()
![]()
Tvoja objektivnost dostiže nove granice. Iz univerzuma si izašao 2012. još..
Šta me ima pogađat' dizanje forme Krava? Niti imam šta protiv njih, eventualno hejtam lebrona jedino. Irving mi je drag igrač, al' sam objektivan u prosuđivanju.
To o nikovima ne bih ni komentarisao..Iman divljak?
Love divljak?
![]()
Dalje, nemas nista protiv Cavsa a pises Krave?![]()
LenBias, da li si to ti druze? Ako jesi, odlican vam ovaj rookie Napier, da li je i on bolji od Kyriea.
A za ovo boldano, pa nećemo da se vrijeđamo majstore. Sa onim parmakom me nemoj uspoređivati.