NEZALAGANJE je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ja se nadam da Dame nije zaboravio da namaze guzu vazelinom prije ove utakmice

. Guarin druze moj, sta kazes na odbranu Irvinga i odbranu Lillarda

.
@NEZALAGANJE, Irving takvu odbranu igra posljednjih 10-ak utakmica i pokazuje konstantni napredak, ali to po defaultu se pljuje i ja sam subjektivan po tom pitanju, ali lijepo je kada ih ovako razoruza

.
Primjetio sam i ja napredak.I on izgleda shvata da prave superzvijezde igraju u oba pravca i tako uticu na igru.

Da je veceras zabio i samo 10,uz ovakvu odbranu,opet bi uticao na tekmu...
O tome ja pricam od pocetka sezone, da je lik nenormalno sazrio nakon samo jednog nastupa za USA, ali se to ovdje ismijavalo, znas i sam koliko. Takodjer, pored mentalnog sazrijevanja, sazrio je i igracki, a pogotovo u odbrani. Sam Blatt istice da je nevjerovatan napredak u odbrani Irvinga i da se to vidi iz utakmice u utakmicu, jer kaze da je pregledao sve partije Kyriea od dolaska u ligu i da je ponosan (naravno, karikiram, jer je tesko dosta izjava sazeti u jedan citat). Ovom prilikom da ga i pohvalim jer se izgleda dosta pripremao sa ogromnim brojem snimaka igraca koje je dobio u rosteru i poprilicno zna njihove dobre i slabe tacke.