Baci Golden da se igramoooooo igramoooooMaliOdDirektora je napisao/la:I neko se usudi reći da je RW prvi igrač OKC-a. E tugo moja..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Baci Golden da se igramoooooo igramoooooMaliOdDirektora je napisao/la:I neko se usudi reći da je RW prvi igrač OKC-a. E tugo moja..
Suta 50% iz igre i ima 34 poena. Ne moze sam.MaliOdDirektora je napisao/la:I neko se usudi reći da je RW prvi igrač OKC-a. E tugo moja..
Zanimljivo. Kad neki drugi igrači, a znaš ti dobro koji, to rade, onda je to nabijanje statistike i ne čine saigrače boljima. Protiv Niksa, u ovom trenutku, je dovoljno samo da imaš saigrača na izvođenju lopte iz auta, ostalo može sve sam.Greivis je napisao/la:Suta 50% iz igre i ima 34 poena. Ne moze sam.MaliOdDirektora je napisao/la:I neko se usudi reći da je RW prvi igrač OKC-a. E tugo moja..
Najbolja partija do sadaalemsa je napisao/la:Mali pis lottery ekipe (bez Dwighta) po Dallasu i ovom bivsem Bostonskom igracu fransize.![]()
Josh Smith podero
Mislim da taj na kojeg mislis suta blize 20% nego 50.MaliOdDirektora je napisao/la:Zanimljivo. Kad neki drugi igrači, a znaš ti dobro koji, to rade, onda je to nabijanje statistike i ne čine saigrače boljima. Protiv Niksa, u ovom trenutku, je dovoljno samo da imaš saigrača na izvođenju lopte iz auta, ostalo može sve sam.Greivis je napisao/la:Suta 50% iz igre i ima 34 poena. Ne moze sam.MaliOdDirektora je napisao/la:I neko se usudi reći da je RW prvi igrač OKC-a. E tugo moja..
Da ne bude hack a RondoGreivis je napisao/la:Zasto Rondo u odlucujucim trenucima nije u igri?![]()
Scouser1892 je napisao/la:Nedo Bog da Kemba igrao bilo bi +10 za charlotte
Harden puco 50%IlCapitano je napisao/la:Kojim trenucima? Onima kad MVP-a strpa u džep da ne može ni uzeti loptu u ruke ili onima i kad uspije Rondo ga natjera na airball?![]()
Dallas u zadnje dvije utakmice 40 izgubljenih.
Salim se,ne bi bilo +10 al bi tekma bila uzbudljivija. Parker odlican vcrsNEZALAGANJE je napisao/la:Scouser1892 je napisao/la:Nedo Bog da Kemba igrao bilo bi +10 za charlotte![]()
Da, na 14 šuteva, a pola tih pogođenih je uvezao kad je Rondo izašao i Harris ostao na njemu. Istu tu help defense je imao i Harris, pa je Harden tu uvezao 3-4 polaganja zaredom. Ostatak je jedva dobijao loptu, kako rekoše komentatori Rondo je bio na njemu kao 'ćebe' cijelo vrijeme.alemsa je napisao/la:Harden puco 50%IlCapitano je napisao/la:Kojim trenucima? Onima kad MVP-a strpa u džep da ne može ni uzeti loptu u ruke ili onima i kad uspije Rondo ga natjera na airball?![]()
Dallas u zadnje dvije utakmice 40 izgubljenih.8 asistencija 4 steals 5 skokova
Igro je dobru odbranu Rondo ali je imo i help defense, posebno pod reketom kad je bilo i po 4 igraca da mu nedaju da ide ka kosu![]()
Ali po tvom kolegi @guarinu Harden je ne bitan, lottery ekipu ti Dallas nije mogo uzet![]()
Ma i ja pisem u saljivom tonu...CHA nikako nije za potcijeniti ekipa.3 igraca su im veceras falila sa Kembom.Scouser1892 je napisao/la:Salim se,ne bi bilo +10 al bi tekma bila uzbudljivija. Parker odlican vcrsNEZALAGANJE je napisao/la:Scouser1892 je napisao/la:Nedo Bog da Kemba igrao bilo bi +10 za charlotte![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.