FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 29 jan 2015, 03:12

Brate ja sam sa Kvesom par puta licno pricao i znam momka,vjeruj kunem ti se svima momak je 1/1.Nit je nafuran,nit gleda ljude po vjeri i naciji doguro do repke a samo pogledaj koliko je ostavljao znoja na terenu(pogotovo prije povrede),mozda sada poslije povrede nije ulazio 100% u neke duele(mada i vecinu opet jeste).I vjeruj svaki start na njemu koji je bio i kada bi ostao na travi srce bi mi ubrzalo kucalo i u sebi kaze "hajde momcino samo ustavni nije ti nista,jak si ti.."
Garantujem ti da je frajer bio korektniji od neke "naše djece"..
Tomu nezz iskreno tako da necu davati sud o njemu,ali iz prica korektan je i on jer se nije niko žalio na njih u klubu..

Nit su izlazili navece u gradu i divljali po lokalima(Svraka,Adil,Stana),nit su kockali od treninga do treninga(Čola),nit su dolazili na trening pjani(E.Čolic,Jamak)-ovo ti je živa istina.
Ove sam morao imenovat jer niko od njih nije vise u klubu(osim Benje)samo da napravis usporedbu i paralelu izmedju njih dvojice i drugih igraca jer kada budu odlazili iz kluba treba ustat na noge i pruziti im ruku obojci na profesionalnosti i zalaganju..toliko
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Guarin14
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2015, 06:58

Da su Bogdom svi ko Kvesa, momak za pozeljeti, ljudina.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2015, 09:10

muhamede, ti si baš neki šaldžija. kvesić je prošle godine u ova doba bio bez ugovora, ne sa još pola godine nego bez ugovora, i produžio iako mu je papković nudio dosta više. tako se ne bi ponijela (i nisu se ponijela) ni mnoga "željina djeca".

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 jan 2015, 09:30

Ljudi mislim da je suvišno raspravljati o tim stvarim, tačnije o Tomiću i Kvesiću. Momci su za 10. Mnogi ne znaju sigurno ali cu samo reci da su jako zahvalni Zelji sto su stekli afirmaciju i da nikada ne bi nista uradili na stetu kluba. Imali su ponude od anamoonih, ali nikada nisu razmisljali o toj opciji, a kamo li nesto drugo. Moram priznati ne samo oni da su imali ponude, imao je i mali Memija, Stana i jos ne mogu u ovom trenutku da se sjetim. Prema tome da ne idemo u detalje, momci ne zasluzuju ni jednu ruznu rijec s nase strane. Volio bi kad bi ostali ali mislim da su zasluzili da i oni zarade nesto. Sretno im gdje god odu, ostavili su lijep trag u Zelji. Mislim da ce struka u slucaju njihovog odlaska naci adekvatne zamjene, necemo sumnjati u to.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 jan 2015, 10:13

tm8782 je napisao/la:Ljudi mislim da je suvišno raspravljati o tim stvarim, tačnije o Tomiću i Kvesiću. Momci su za 10. Mnogi ne znaju sigurno ali cu samo reci da su jako zahvalni Zelji sto su stekli afirmaciju i da nikada ne bi nista uradili na stetu kluba. Imali su ponude od anamoonih, ali nikada nisu razmisljali o toj opciji, a kamo li nesto drugo. Moram priznati ne samo oni da su imali ponude, imao je i mali Memija, Stana i jos ne mogu u ovom trenutku da se sjetim. Prema tome da ne idemo u detalje, momci ne zasluzuju ni jednu ruznu rijec s nase strane. Volio bi kad bi ostali ali mislim da su zasluzili da i oni zarade nesto. Sretno im gdje god odu, ostavili su lijep trag u Zelji. Mislim da ce struka u slucaju njihovog odlaska naci adekvatne zamjene, necemo sumnjati u to.
ma jarane našao se jedan lik (a još piše na forumu pa ne znamo ni ko je) koji nije rekao ružnu riječ, nego je onako malo nekorektno odreagovao i to je to. Imaš takvih ljudi koji i Ivici Osimu nađu zamjerke, a ne Tomi i Kvesi. 99% raje će ovoj dvojici skinuti kapu do poda zbog svega što je navedeno ovdje u zadnje vrijeme.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 jan 2015, 10:16

zaboljisportuBiH je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ljudi mislim da je suvišno raspravljati o tim stvarim, tačnije o Tomiću i Kvesiću. Momci su za 10. Mnogi ne znaju sigurno ali cu samo reci da su jako zahvalni Zelji sto su stekli afirmaciju i da nikada ne bi nista uradili na stetu kluba. Imali su ponude od anamoonih, ali nikada nisu razmisljali o toj opciji, a kamo li nesto drugo. Moram priznati ne samo oni da su imali ponude, imao je i mali Memija, Stana i jos ne mogu u ovom trenutku da se sjetim. Prema tome da ne idemo u detalje, momci ne zasluzuju ni jednu ruznu rijec s nase strane. Volio bi kad bi ostali ali mislim da su zasluzili da i oni zarade nesto. Sretno im gdje god odu, ostavili su lijep trag u Zelji. Mislim da ce struka u slucaju njihovog odlaska naci adekvatne zamjene, necemo sumnjati u to.
ma jarane našao se jedan lik (a još piše na forumu pa ne znamo ni ko je) koji nije rekao ružnu riječ, nego je onako malo nekorektno odreagovao i to je to. Imaš takvih ljudi koji i Ivici Osimu nađu zamjerke, a ne Tomi i Kvesi. 99% raje će ovoj dvojici skinuti kapu do poda zbog svega što je navedeno ovdje u zadnje vrijeme.
Nisam mislio na nekoga konkretno za tu ruznu rijec, nego sam naveo opcenito kada su oni u pitanju da ne zasluzuju da kazemo ruznu rijec. Nadovezace se neki na prethodne postove i onda sve ide u krivom smjeru, zbog toga sam to rekao.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jan 2015, 10:24

Odlična šansa da Tomo ode u dobru ekipu, jes da nisu neke pare, ali treba imati u vidu kako je momak dosao i sta je sve uradio za ovih par godina. Da popravi igru 1 na 1 s golmanom, bio bi perfektan. Ali ni to mu zamjerit ne mozemo, ipak je vezni red. Ako ode u ovom trenutku, te bi se pare mogle iskoristiti da se Kvesi ponudi malo bolji ugovor, a da na proljeće više vremena za igru dobiju hadziahmetović i možda Hasković, ili neki treći junior.
P.S. Zna li se ko gdje ide na posudbu od ovih mladjih igrača ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 29 jan 2015, 10:27

Niko nista ne napisa za utakmicu sutra, sta kako gdje ??... a sve neki insajderi.. Pa valljda to nije tajna neka nesto kako pola tih vasih insajderskih prica.. Ne potcjenjujem ima tu momaka sa pravim informacijama zant ce oni ko su a ima i ovih polovnjaka sto hoce da se nesto kao dokazu ili ja nesto ne razumijem sto to rade..
Kralj price

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 29 jan 2015, 10:51

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Niko nista ne napisa za utakmicu sutra, sta kako gdje ??... a sve neki insajderi.. Pa valljda to nije tajna neka nesto kako pola tih vasih insajderskih prica.. Ne potcjenjujem ima tu momaka sa pravim informacijama zant ce oni ko su a ima i ovih polovnjaka sto hoce da se nesto kao dokazu ili ja nesto ne razumijem sto to rade..
ne znaju još hoće li na plastici ili nekom drugom terenu ;)
edit:u 12 plastika
Einigkeit und Recht und Freiheit

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 jan 2015, 12:25

@ domorocki je li to 100% sigurno ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 29 jan 2015, 14:22

Nekako smo u ovim danima baveći se najavama odlazaka i dolazaka smetnuli sa uma činjenicu da ko god i kakav god tim imali ,taj tim mora da ima kvalitetne ,stručne pripreme i pripreme koje je moguće provesti u potponosti.Za kvalitet i struku nekako manje brinem jer mislim da smo mi najjače pojačanje već dobili ,doveli sa Odovićem.Falio je nama trener itekako.Ono što me brine su vremenski uslovi i mogućnost održavanja tih treninga.Istra nam se proteklih sezona nije posrećila,od kiše,neuslovnih terena,povrede Kvesića itd.Austriju i onaj nesretni hotel da ne spominjem.Evo ni Hercegovina po norvežanima neće biti optimalna zbog očekivanih obilnih padavina.Rovinj je po tim norvežanima manje kišovit ali zato bura dere a gore ne znaš šta je beternije,kiša ili vjetar
Elem uslov uslova su dobre pripreme i možda je vrijeme da se ipak selimo dovoljno južno.Znam da nema đabe ni u babe ali nešto kontam da razlika u lovi između neke Antalije i čini mi se boljih uslova,pogotovo za igru koju Oda preferira,i Međugorja ipak nije tolika da bi neku evropsku perspektivu doveli pod znak pitanja
Ne vrijede ni ova ni ona imena ako fulimo pripreme

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jan 2015, 14:39

domorocki je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:Niko nista ne napisa za utakmicu sutra, sta kako gdje ??... a sve neki insajderi.. Pa valljda to nije tajna neka nesto kako pola tih vasih insajderskih prica.. Ne potcjenjujem ima tu momaka sa pravim informacijama zant ce oni ko su a ima i ovih polovnjaka sto hoce da se nesto kao dokazu ili ja nesto ne razumijem sto to rade..
ne znaju još hoće li na plastici ili nekom drugom terenu ;)
edit:u 12 plastika
Znavi petak 12.00. Jeli sigurno ovo drug, da se oraganizujem?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 jan 2015, 15:30

E jesu našli termin, ne mogu da vjerujem.

@reks

Tačno tako. Nije valjda da Turska toliko skuplja?

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 29 jan 2015, 15:35

rodom s Mejtaša je napisao/la:E jesu našli termin, ne mogu da vjerujem.

@reks

Tačno tako. Nije valjda da Turska toliko skuplja?
Sreća pa su kod nas u ligi tereni kao na pripremama u Turskoj.....u pet deka.....

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jan 2015, 15:37

Djecaci pa nije valjda da ste se uzbudii zbog mog posta hehe,evo kao prvo ja kad pogrijesim znam se izvinuti. Izvinjavam se Kvesi jer nemam blage kako sam njega stavio u post sigurno moet kriv :)
Isto tako se izvinjavam ss.ba sto ih pomenuh ,imaju pravo reklamirat guzove :roll:
Eh sad jesam li ja uvrijedio ,psovao ili iznosio lazi ?nisam pasa moj .
Gdje bi igrao Tomic da nije Zelje ?gosk eto gdje.
Vi zaboravljate da navijaci nisu ovdje zbog pojedinih igraca nego Zelje.
@chwila smanji dozivljaje ,niti sam sandzaklija ,niti mi je ime Muhamed.Kao branioc ovog grada imam pravo da kazem sta hocu,ostali skolarci malo produvali pa im se stvrdnulo vango a oni mislili da je srce :wave:
Jos jednom Kvesa izvini nisam mislio tebe stavljat u post ti si zasluzio bolje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 jan 2015, 15:37

Bolji tereni-manji rizik za povrede koje nas zezaju svake godine..

@MuhamedTM reko ti covjek saldzija a ne sandzaklija ako ne grijesim :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 29 jan 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 jan 2015, 15:39

Ma nije toliko stvar u terenu. Ne pripremaju se oni ni ovdje u blatu već nerijetko i na plastici i solidnom terenu. Stvar je u vremenu odnosno mislim na kišu i vjetar. Pa nećemo svaku utakmicu prvenstva igrati na kiši i vjetru.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 29 jan 2015, 15:42

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma nije toliko stvar u terenu. Ne pripremaju se oni ni ovdje u blatu već nerijetko i na plastici i solidnom terenu. Stvar je u vremenu odnosno mislim na kišu i vjetar. Pa nećemo svaku utakmicu prvenstva igrati na kiši i vjetru.
Ma sve to stoji, ali iskreno ne vidim neke velike fajde od pripremanja u ''idealnim uslovima'' kada nam pola timova u ligi ima skoro pa neuslovne stadione, a vjerovatno da ni vrijeme prvih nekoliko kola neće biti nešto.
Ne vidim razlog da se sada plaća nešto dosta više za tursku.
Po meni jedina realna prednost turske su jači protivnici u pripremnim tekmama.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jan 2015, 15:49

champions1921 je napisao/la:Bolji tereni-manji rizik za povrede koje nas zezaju svake godine..

@MuhamedTM reko ti covjek saldzija a ne sandzaklija ako ne grijesim :lol:
Upravu si nije pominjao sad ali jeste prije par sedmica pa reko da napomenem njega ,donu aldina (oduvelikog) I ostale .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 29 jan 2015, 15:56

Samo da pitam za Tomu, je li to sve završeno, vidim već ste ga ispratili, 150 k € je u pitanju ?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, sebalos, TigerWoods i 49 gostiju.