Gdje god sam naisao na vijest o transferu Destra u Milan nigdje nisam vidio stavku o obaveznom otkupu na kraju sezone, sto ne znaci da je mozda nema, ali prije ce biti ova druga opcija, da je samo posudba sa pravom otkupa, pa ako im ( nam ) se svidi svidi ako ne eto ga nazad u Rim.No10 je napisao/la:Jeste ga obavezni otkupiti ili?milanist je napisao/la:Milan have reached agreement with Roma for Mattia Destro: €700k loan deal + €16m buyout clause paid in three installments.
Dobro dosao medju pravu raju
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mozda fin gest al' malo mi je sve to pretjerano, kao da je tobejarabi na smrtnoj postelji. Mislim razumijem ja da je to za njegovu ionako njeznu narav tesko palo, al' bjaaazi ba.
Dovodimo nekog Munoza iz Palerma, stoper cini mi se. Nemam pojma kakav je, al' mi ovako na prvu izgleda korpulentno, nekako mocno. Tek su mu 24 tako da ima mjesta napretku, meni se on cini kao dobar prospekt za buducnost.
Dovodimo nekog Munoza iz Palerma, stoper cini mi se. Nemam pojma kakav je, al' mi ovako na prvu izgleda korpulentno, nekako mocno. Tek su mu 24 tako da ima mjesta napretku, meni se on cini kao dobar prospekt za buducnost.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad se usporedjuje transfer Tevez - Matri, mislim da je plata igracu jedan od faktora sto je Tevez otisao u Juve, a mi doveli Matrija umjesto Teveza.
Destro mi nit mirise nit smrdi dok ga ne vidimo kako igra u Milanu. Ali momak je talentovan i moze jos dosta ponuditi u Seria A, jednim dijelom je do njega i zelje za dokazivanjem, ali po meni je vise do ostatka Milana koji ce vrlo malo pomoci Destru da bljesne. Ustvari, cisto sumnjam da bi i Ronaldo bio na slicnoj razini u Milanu kao sto je u Realu, jer ne moze igrac igrati sam.
Destro mi nit mirise nit smrdi dok ga ne vidimo kako igra u Milanu. Ali momak je talentovan i moze jos dosta ponuditi u Seria A, jednim dijelom je do njega i zelje za dokazivanjem, ali po meni je vise do ostatka Milana koji ce vrlo malo pomoci Destru da bljesne. Ustvari, cisto sumnjam da bi i Ronaldo bio na slicnoj razini u Milanu kao sto je u Realu, jer ne moze igrac igrati sam.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Dovodi se Destro koji nije nista bolji od Borriella, Gilardina, Matrija - dakle garantovan promasaj dok god nema ko da mu namiri po 5 sansi po utakmici, kao sto su Gili znali Seedorf, Rui Costa i ekipa...
Spominje se nekakav stoper iz crnog Palerma. Kojeg ce nam k jos jedan kad su tu vec Rami, Alex, Mexes, Zapata, Bonera?
Dalje, ovog faraona razapeli na Casa Milan kao da boluje od raka, kuge i ebole istovremeno, a ne da je navodno 5 hefta out. Nidje veze s vezom
Na sta je ovaj klub spao, pa kompliment je rec dno dna. Poslali na posudbu panja Matrija dovode novog istog igraca u Destru, jos indirektno pojacavaju vec jaku Romu ovim potezom. K'o sto neko napisa iznad AC Merhamet
Najbolje je nikako ne pratiti desavanja oko, ni utakmice voljenog kluba, jer ovo je meni licno preslo samo u naviku, nikakvu satisfakciju mi vise ne daje gledati ni pratiti Milana. Prazne tribine, polovni igraci, trener rookie, i ovo malo jada od para sto skupe skrse u totalno ne potrebne profile igraca itd. Agoniji nigdje kraja.
Spominje se nekakav stoper iz crnog Palerma. Kojeg ce nam k jos jedan kad su tu vec Rami, Alex, Mexes, Zapata, Bonera?
Dalje, ovog faraona razapeli na Casa Milan kao da boluje od raka, kuge i ebole istovremeno, a ne da je navodno 5 hefta out. Nidje veze s vezom
Na sta je ovaj klub spao, pa kompliment je rec dno dna. Poslali na posudbu panja Matrija dovode novog istog igraca u Destru, jos indirektno pojacavaju vec jaku Romu ovim potezom. K'o sto neko napisa iznad AC Merhamet
Najbolje je nikako ne pratiti desavanja oko, ni utakmice voljenog kluba, jer ovo je meni licno preslo samo u naviku, nikakvu satisfakciju mi vise ne daje gledati ni pratiti Milana. Prazne tribine, polovni igraci, trener rookie, i ovo malo jada od para sto skupe skrse u totalno ne potrebne profile igraca itd. Agoniji nigdje kraja.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nije belaj iskesati za napadača 20-25m nikad bio ali nedaj ti bože dovesti pristojnog stopera ili playmakera na sredini od bar 10m
Što je žalosno taj Destro da šta valja igrao bi u Romi a Pazzo je doktor za njega. Nema šta ljudi sistemski uništavaju Milan i moramo im odati priznanje da to jako dobro rade.
BTW zaista ne kontam otkud sada 6 tema kad nema nas 10-ak da ovdje redovno pišemo na ovoj temi. Zar je zaista to potrebno?
Što je žalosno taj Destro da šta valja igrao bi u Romi a Pazzo je doktor za njega. Nema šta ljudi sistemski uništavaju Milan i moramo im odati priznanje da to jako dobro rade.
BTW zaista ne kontam otkud sada 6 tema kad nema nas 10-ak da ovdje redovno pišemo na ovoj temi. Zar je zaista to potrebno?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nek obrisu sve osim ove, pa da nastavimo po starom ha ja 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eto nam Destra haman je sad sve rijeseno. i on sam je pristao da dodje u Milan (yebo majku sto ne odbi )
Destro will earn €2.5m/yr (+bonuses) [Contract til 2019] according to #MediaSet, he used to earn €2.2m/yr (+bonuses) with Roma.
Destro will earn €2.5m/yr (+bonuses) [Contract til 2019] according to #MediaSet, he used to earn €2.2m/yr (+bonuses) with Roma.
Fuj, znaci ipak ce ga otplatiti i to ni manje ni vise 17 miliona za mrtvog Destra
ovo je gore nego slucaj Matri, a taman sam mislio da ce se tesko nadmasiti njegovo dovodjenje.
Njemu dobrodoslica u svakom slucaju, nije on kriv sto ga nasi hajvani dovode, covjek samo prihvatio dobru ponudu k'o sto bi svako normalan uradio. I samo me zanima sta ce to on donijeti u nasoj igri, jedan staromodni tip igraca kojem je jedina karakteristika cekati loptu u sesnaetercu i pucati na gol, bas je to ono sto nama ocajnicki treba.
Pa nama covjece nije problem u napadacima, imamo cak i iznadprosjecno dobre igrace na tim pozicijama, nas je problem sto im nema niko loptu dati i sto kod nas uopste ne postoje nikakve planski razradjenje akcije i kontre vec se sve ide na silu.
I naravno, ovih 17 miliona cemo zapamtiti i zapisati datum i za narednih par godina, ono u fazonu "sta hocete, doveli smo vam Destra 2015-te".
Nesto slicno kao i sa Balotelijem, tek 2 godine poslije njegovog dolaska su se udostojiti uloziti nesto vece novce u igrace, u medjuvremenu je bila poznata taktika cigancenja i dovodjenje skarta. Ne sumnjam da ce i ovaj put biti nesto slicno.
@ja za tog boketija licno prvi put cujem i ne svidja mi se sto ima tek par nastupa ove sezone i sto ga jedan spartak tek tako olako pristaje dati na posudbu.
mislim ne znam, ne mogu puno komentarisati jer mi je lik nepoznanica, ali mogu se nadati da ce biti dobro pojacanje, cisto iz razloga sto gori od silje i armera ne moze biti sve i da hoce.
Njemu dobrodoslica u svakom slucaju, nije on kriv sto ga nasi hajvani dovode, covjek samo prihvatio dobru ponudu k'o sto bi svako normalan uradio. I samo me zanima sta ce to on donijeti u nasoj igri, jedan staromodni tip igraca kojem je jedina karakteristika cekati loptu u sesnaetercu i pucati na gol, bas je to ono sto nama ocajnicki treba.
Pa nama covjece nije problem u napadacima, imamo cak i iznadprosjecno dobre igrace na tim pozicijama, nas je problem sto im nema niko loptu dati i sto kod nas uopste ne postoje nikakve planski razradjenje akcije i kontre vec se sve ide na silu.
I naravno, ovih 17 miliona cemo zapamtiti i zapisati datum i za narednih par godina, ono u fazonu "sta hocete, doveli smo vam Destra 2015-te".
@ja za tog boketija licno prvi put cujem i ne svidja mi se sto ima tek par nastupa ove sezone i sto ga jedan spartak tek tako olako pristaje dati na posudbu.
mislim ne znam, ne mogu puno komentarisati jer mi je lik nepoznanica, ali mogu se nadati da ce biti dobro pojacanje, cisto iz razloga sto gori od silje i armera ne moze biti sve i da hoce.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar posao sa Destrom ako je istina, hvala vam
Ako je riječ o Salvatore Bocchettiu, nekad je bio i reprezentativac, mlada nada i ništa na kraju od njega.
Ako je riječ o Salvatore Bocchettiu, nekad je bio i reprezentativac, mlada nada i ništa na kraju od njega.
Roma non si tifa, si ama!
Kad Destro poludi i da 15-tak golova do kraja sezone
Vracamo vam ga na ljetu ba
e beri brigu
Calciomercato reports that Marseille have offered Brazilian centre back Doria (20) to Milan on loan.
Vracamo vam ga na ljetu ba
Calciomercato reports that Marseille have offered Brazilian centre back Doria (20) to Milan on loan.
Volio bih ja da on eksplodira i dosegne nivo koji mu se predviđao, potencijala i dalje sigurno ima. U Romi mu je falila minutaža, nek mu je sretno i forza Mattia !
http://cdn.makeagif.com/media/9-28-2014/dMpYPs.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cdn.makeagif.com/media/9-28-2014/dMpYPs.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma non si tifa, si ama!
Milan are said to be close to signing Ezequiel Munoz from Palermo, with just a €500k difference in valuation.
Daje gale 1,5M onaj levat oce 2M, bgm oce da se gale zainati pa da mu ga na ljeto klepi dzaba
ne zna on s kime ima posla hehe
Daje gale 1,5M onaj levat oce 2M, bgm oce da se gale zainati pa da mu ga na ljeto klepi dzaba
Jasta ce eksplodirati, vi kao da ste od jucer poceli pratiti Milan.
Tipican napadac kojeg su talijanski mediji napumpali, evo glave ako taj dadne 5 golova do kraja sezone. Ne zbog toga sto je limitiran igrac (jednim dijelom jest do toga) vec sto mi nemamo apsolutno nijednog igraca koji zna razigravati igrace, pa ove sezone se na prste jedne ruke mogu izbrojat nasi ziceri, cak se ni sam ne mogu sjetiti kad je zadnji put neko dosao u takvu situaciju (o prekidima da ne pricam, tek se toga ne mogu sjetiti). Jedini igraci koji svojom kvalitetom mogu nesto uraditi su Cerci i Menez, ali njihovu velikodusnost i nesebicnost je naprosto tesko ne spomenuti ovdje.
Jedino mi je malo zao sto ce Saravi biti prodan jer nema ko drugi, on je na vjetrometini i sljedeca zrtva. Mislim, halalio bih da su se ti novci iskoristiti za dobrog igraca, al' Destro yebemu, ni nije za bas neko odusevljenje.
Tipican napadac kojeg su talijanski mediji napumpali, evo glave ako taj dadne 5 golova do kraja sezone. Ne zbog toga sto je limitiran igrac (jednim dijelom jest do toga) vec sto mi nemamo apsolutno nijednog igraca koji zna razigravati igrace, pa ove sezone se na prste jedne ruke mogu izbrojat nasi ziceri, cak se ni sam ne mogu sjetiti kad je zadnji put neko dosao u takvu situaciju (o prekidima da ne pricam, tek se toga ne mogu sjetiti). Jedini igraci koji svojom kvalitetom mogu nesto uraditi su Cerci i Menez, ali njihovu velikodusnost i nesebicnost je naprosto tesko ne spomenuti ovdje.
Jedino mi je malo zao sto ce Saravi biti prodan jer nema ko drugi, on je na vjetrometini i sljedeca zrtva. Mislim, halalio bih da su se ti novci iskoristiti za dobrog igraca, al' Destro yebemu, ni nije za bas neko odusevljenje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Šta ćeš komentarisati kad se zna od Maldinija i Serginha traže lijevog beka da valja a bog ti dao spisak je odavdje do mostara, pada mi na pamet leandro grimi novi roberto carlos, pa jankulovski (doktor), zambrotta koji je bio unatoč godinama sasvim ok, favalli dedo, urby et orbi, antonini, taye taiwoAmmare je napisao/la:A šta je sa Boketijem?
Nisam primjetio da je neko komentarisao njegov dolazak?
Destro 17m i Matri 12m

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
[youtube][/youtube]
Bic pliz, cak i Taiwo ima svoju kompilaciju na jutjubu
Boketi NI JEDAN jedini snimak, toliko o tome. 
Bic pliz, cak i Taiwo ima svoju kompilaciju na jutjubu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tottenham's Paulinho can arrive on loan, especially if Essien leaves. [SportMediaset]
ovaj mrtvi essien je do sad odbio 4 ponude ako se ne varam
ovaj mrtvi essien je do sad odbio 4 ponude ako se ne varam
" onclick="window.open(this.href);return false;

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jel ovo oni bgt podrzavaju njegov dolazak ? yebote mozda covjek ima neku specijalnu moc kao pokemoni sto su imali pa ovim drago sto dolazi Destro.
daj nam jos Perina pa da imamo
De Sciglio
Destro
Perin

daj nam jos Perina pa da imamo
De Sciglio
Destro
Perin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.