Makedonac Naumovski je izgleda otpao, znaci cekamo hrvatskog golmana predpostavljam Kelavujedan je makedonac, drugi je hrvat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Makedonac Naumovski je izgleda otpao, znaci cekamo hrvatskog golmana predpostavljam Kelavujedan je makedonac, drugi je hrvat
Očekujem cijeli januar evo, pa ništa jošMortemHz je napisao/la:A ocekivao sam danas ime
gdje i kad je to kelava "kiksao" pa je poznat kikser? Ili je to prica forumasakanarinac je napisao/la:bio sam protivnik kelave ako je posudba i dalje sam veliki protivnik jer ja nisam vise za dovoditi igrace na posudbe vracat ih u formu...jos me vise strah da ne bude kod kelave kao i kod delaca pogotov jer je kelava poznat kao veliki kikser samo da mu se ne dese kiksevi kada je najvazniji ja nebih vise prezivio..
Tako je, ima cips.Benko je napisao/la:gdje i kad je to kelava "kiksao" pa je poznat kikser? Ili je to prica forumasakanarinac je napisao/la:bio sam protivnik kelave ako je posudba i dalje sam veliki protivnik jer ja nisam vise za dovoditi igrace na posudbe vracat ih u formu...jos me vise strah da ne bude kod kelave kao i kod delaca pogotov jer je kelava poznat kao veliki kikser samo da mu se ne dese kiksevi kada je najvazniji ja nebih vise prezivio..![]()
UDINEZE! SVOJIM ODBRANAMA UVEO DINAMO U LIGU PRVAKA... to je ono sto je istina ... a ovi sto su pisali da je benko rak rana svlacionice i slicne info...
uz sve to nije stranac
brate ja pratim ovaj fudbal dugo vjeruj stransi sam pratioc fudbala...hrvatsku ligu praatim kao i njemacku i bilo koju ligu 5....tako da kelavu znam kada je bio rezerva Loncaricu kad se loncaric povrijedio on kao veom mlad 19 godina je stao na go i tada su svi pricali novi Drazen Ladic i zaista momak sto zna odbraniti pozavidio bi mu Nojer ali taj momak je non stop grijesio kiksao non stop i to je kao bilo mlad je pa mu nisu ni puno zamjerili na greskama onda je poslan na posudbu u lokomotivu tu je branio manje vise isto kao i u dinamu branio nesto nemoguce ali kiksao vrlo cesto dok su u dinamu pokusavali sa strancima na golu ali nakon opet nekih povreda kelavu su vratili iz lokomotive i iskreno primijetio se mali napredak manje kikseva imao ali nije da ih nije bilo za njega ispucavanje lopte je misaona imenica ali su ga mamici trpili i zaista jednu sezonu je branio u ligi prvaka u koju ih je on uveo svojim maestralin odbranama ali u ligi prvaka je imao par kikseva nastavio po starome a mamici su iskoristili opet nekoliko dobrih utakmica pa su ga prodali udinama i onda sam ga i u udinama pratio par utakmica kad su bila povrijedjena prva golmana i gle cuda opet kiksevi...otisao je na posudbu u drogoligasa i na tribinama je bio...i sve me strah da se nije rijesio svojih navika kikseva...ali et preostaje mi da se nadam da su mu to bili mladalacki problemi u glavi da ce u sarajevu svojim iskustvom velikih utakmica da brani na vrhunskom nivou jer nebi trebao da ima neki veliki pritisak pa nebih trebao ni da ima kikseva...ali ako je posudba ja se ne slazem sa njegovim dolaskomBenko je napisao/la:gdje i kad je to kelava "kiksao" pa je poznat kikser? Ili je to prica forumasakanarinac je napisao/la:bio sam protivnik kelave ako je posudba i dalje sam veliki protivnik jer ja nisam vise za dovoditi igrace na posudbe vracat ih u formu...jos me vise strah da ne bude kod kelave kao i kod delaca pogotov jer je kelava poznat kao veliki kikser samo da mu se ne dese kiksevi kada je najvazniji ja nebih vise prezivio..![]()
UDINEZE! SVOJIM ODBRANAMA UVEO DINAMO U LIGU PRVAKA... to je ono sto je istina ... a ovi sto su pisali da je benko rak rana svlacionice i slicne info...
uz sve to nije stranac
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, sarajevo19461987 i 57 gostiju.