RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pozdrav rođeni,može li neko ukratko o Mladenu Popoviću koji je nosio dres Veleža.Kakav je igrač i zna li neko gdje je otišao.Hvala 
-
drakensang
- Kontakt:
Borben, trči puno ali nema kvalitet prevelik za bolje klubove...
Znači dobar je za 1.ligu FBIH 
- pravnik1981
- Kontakt:
Dobar dobarForlan je napisao/la:Znači dobar je za 1.ligu FBIH
Ma buraz dobar je on svakako.Kod nas neke stvari nisu funkionisale i rekao bih da je spletom nesretnih okolnosti okoncana njegova rola u Velezu.Vjerujem da ce proraditi u drugoj sredini i biti pravo pojacanje gdje god da zavrsi.Ja koliko se sjecam dao je 2 gola (iako s malom minutazom )i to kakvi golovi,definitivno majstorskiForlan je napisao/la:Znači dobar je za 1.ligu FBIH
Ovo je moje misljenje ali znam da ima puno drugih koji ne misle ovako
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Nova imena na danasnjoj utakmici su stoper Borkovic i lijevi bek Cicovic,to je ustvari i ono sto je feha reko sta trazi.Ocito ovaj Cicovic nije zadovoljio pa je nakon 15 minuta zamjenjen,Borkovic je odigrao citavo drugo poluvrijeme sa Milenkovicem kojem je ovo druga utakmica pripremna.Pohvala treneru sto je dao priliku D.Cemalovicu,Isicu i Peci 
#musvdg
- pravnik1981
- Kontakt:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=555B724B" onclick="window.open(this.href);return false;
Februarski turnir u organizaciji KNRA
Februarski turnir u organizaciji KNRA
Zna li iko jel Jazo-Djurasovic-Zalosna Sova jos u Velezu? 
Nikad necu zaboraviti majke mi moje prije rata na treningu prve ekipe Joka se ljutito dere kaze trener recite Jazi da mi nestavlja vise prst u guzu.
Jazo je bio borac, cijelu karijeru, isto kao Dada, igrao za samo jedan tim, legenda. Bio je poznat da je svim napadacima prve ex Yu Lige uvlacio prst u guz da ih isprovocira, pri cemu je nekad znao dobiti i lakat, a ovaj dobiti crveni karton.
A da Karma stvarno postoji majke mi moje mozete se uvjeriti iz sljedeceg,vidio ga ja taman negdje prije rata, jedva hoda, pitam ga sta je moj Jazo, kaze on brao smokve, pa pao sa smokve na guz, direkt na kolac, kaze ovo mi se majke mi moje vratilo za ono sto sam radio napadacima diljem Yuge.
volim vas sve Majke mi Moje!
Mostar u Srcu, Velez do Groba!
Nikad necu zaboraviti majke mi moje prije rata na treningu prve ekipe Joka se ljutito dere kaze trener recite Jazi da mi nestavlja vise prst u guzu.
A da Karma stvarno postoji majke mi moje mozete se uvjeriti iz sljedeceg,vidio ga ja taman negdje prije rata, jedva hoda, pitam ga sta je moj Jazo, kaze on brao smokve, pa pao sa smokve na guz, direkt na kolac, kaze ovo mi se majke mi moje vratilo za ono sto sam radio napadacima diljem Yuge.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ivan Borkovic:1922VFC1981 je napisao/la:Nova imena na danasnjoj utakmici su stoper Borkovic i lijevi bek Cicovic,to je ustvari i ono sto je feha reko sta trazi.Ocito ovaj Cicovic nije zadovoljio pa je nakon 15 minuta zamjenjen,Borkovic je odigrao citavo drugo poluvrijeme sa Milenkovicem kojem je ovo druga utakmica pripremna.Pohvala treneru sto je dao priliku D.Cemalovicu,Isicu i Peci
Stoper iz Segeste (Sisak), druga liga Hrvatske.
Rodjen je 1992 godine (22 godine), visok je 196 cm.
Znas li mozda imena Milenkovica i Cicovica i kojem klubu pripadaju?
Prkosni i Ponosni od 1922
From father to son
Divi mu gola
Sta je ovo grob te yebo,Borko ubica

From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Kukamo kako nema ko gol zabitiCernica je napisao/la:Divi mu golaSta je ovo grob te yebo,Borko ubica![]()
![]()
Šta je ovo yebote
ovaj za užinu napadače jede
a nije mu mrsko ni go dat sa svoje polovine
Borković i Zolj nema trećeg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lomi ga Borko!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tosre je napisao/la:Zna li iko jel Jazo-Djurasovic-Zalosna Sova jos u Velezu?
Nikad necu zaboraviti majke mi moje prije rata na treningu prve ekipe Joka se ljutito dere kaze trener recite Jazi da mi nestavlja vise prst u guzu.Jazo je bio borac, cijelu karijeru, isto kao Dada, igrao za samo jedan tim, legenda. Bio je poznat da je svim napadacima prve ex Yu Lige uvlacio prst u guz da ih isprovocira, pri cemu je nekad znao dobiti i lakat, a ovaj dobiti crveni karton.
![]()
ovaj borkovic djeluje solidan, momak je prejak bas u onom sto nama fali vec godinama, defanzivni skok, svaka glavom njegova! uz to barem po videu neizgleda toliko lose ni sa igrom po zemlji... svakako ga nebi bilo lose ostavit barem da ulazi kad treba zatvorit utakmicu kod eventualnog malog vodstve pred kraj utakmice..
a sad ozbiljno da li neko od vas ima tačnu informaciju o eventualnom pojačanju u napadu. može i na pp.
ovo govorim iz razloga ako dovedemo centafora uz prinove i potpuno zdrave Janka i Blagoja ima da šamaramo protivnike.
ovo govorim iz razloga ako dovedemo centafora uz prinove i potpuno zdrave Janka i Blagoja ima da šamaramo protivnike.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ovako nekao ja to zamisljam,AlemC85 je napisao/la:a sad ozbiljno da li neko od vas ima tačnu informaciju o eventualnom pojačanju u napadu. može i na pp.
Prva:
Dragojevic
Barisic, Skahic, Zolj, Pejic
Nikolic, Blagojevic
Hebibovic, Jankovic, Hajdarovic
M. Cemalovic
Druga:
Bobic
Maletic, Mahinic, ????, Setka
Zvonic, Demic
Haurdic, Tolic, Reljic
D. Cemalovic
Mladi/Rezerve:
Isic, Peco, Jakupovic, Kodro
Pojacanja:
Stoper, lijevi bek i centarfor
Setka, Isic, Peco, Jakupovic i D. Cemalovic nece dobiti (ako je i dobiju) veliku minutazu. Mozda ih je bolje pozajmiti klubovima u nizim ligama. Kodro je za mene slucaj X.....svaki ga trener iz nekog razloga cuva. Imam osjecaj da ce imati ugovor do 40:e godine iako to svojim igrama vec odavno nije zasluzio.
Brato kupit Borketa i davat mu živog mesa. Yebo majku te ce nam se iko pric sesnestercu

From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Suhog mesa a i zivog mu bacat hahahaCernica je napisao/la:Brato kupit Borketa i davat mu živog mesa. Yebo majku te ce nam se iko pric sesnestercu![]()
![]()
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.