RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Dragojevic
Maletić-Skahic-Zolj-Pejic
Nikolic-Blagojevic
Hebibovic-Jankovic-Hajdarevic
Cemalovic
Maletic je dvije klase iznad Barisica,i to je nasih 11 najboljih niko od "pojacanja" nije upao..
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
Maletic je dvije klase iznad Barisica,i to je nasih 11 najboljih niko od "pojacanja" nije upao..
#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se da je Maletic dvije klase iznad Barisica. Nazalost, sumnjam da nece biti tu duze od ljeta. Zato bi vec sada (po mom misljenju nije realno ocekivati Evropu) uhodao Barisica na poziciju desnog beka. Dati mu zalet za narednu sezonu.1922VFC1981 je napisao/la:Dragojevic
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Zadnjih 5 utakmica uigravat ga,pusti maletu nek odradi svojeSipakUlicar1922 je napisao/la:Slazem se da je Maletic dvije klase iznad Barisica. Nazalost, sumnjam da nece biti tu duze od ljeta. Zato bi vec sada (po mom misljenju nije realno ocekivati Evropu) uhodao Barisica na poziciju desnog beka. Dati mu zalet za narednu sezonu.1922VFC1981 je napisao/la:Dragojevic
Nikolic-Blagojevic
Cemalovic
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Citam nedavno na forumima ovih jacih klubova po srbiji i hrvatskoj i upratih nesto sto mi upa u oci majku mu..Kaze dovodjenje ne provjernih igraca sa strane je cisto pranje para u klubovima i odmah se sjetih ovih nasih u upravi i kroz glavu igraci Janicijevic,Hodzic..
#musvdg
Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Druze i zavrsiti ce karijeru kod nas 100% na kraju ove sezone. Zena mu je trudna a ima neke nekretnine u BL koje kentra sto ih je kupio dok je igrao u Rusiji. Meni jako drag igrac koji je svaki put davao maximum od sebe. Nek mu je sa srecom. Uvijek dobrodosao u Velež i Mostarrodjenisa je napisao/la:Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio
From father to son
Hvala ti na infu,nisam bio siguran za njegove planove ipak je covjek iz BL tako da sam ocekivao da mozda gore odigra zavrsnu.U svakom slucaju mi je drago da djelimo isto misljenje o Maleti.Frajer gine na terenu , neka mu je sretno u buducnosti sta god da bude radioCernica je napisao/la:Druze i zavrsiti ce karijeru kod nas 100% na kraju ove sezone. Zena mu je trudna a ima neke nekretnine u BL koje kentra sto ih je kupio dok je igrao u Rusiji. Meni jako drag igrac koji je svaki put davao maximum od sebe. Nek mu je sa srecom. Uvijek dobrodosao u Velež i Mostarrodjenisa je napisao/la:Darko Maletic je tako posteno odradio svoj ugovor sa nama da mu ja jednostavno kapu skidam do poda.Mnogi mladi igrace mogu uciti od tog covjeka kako se treba ponasati jedan profesionalac.Sto se mene tice volio bih da on igra do kraja karijere za nas,ali to je tesko ocekivati ,no bez obzira na sve zasluzio je da ga Rodjeni postuju i cjene gdje god bio
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Rođeni
Bravo Rođeni
From father to son
taman i ja citam, odlicna stvar i treba jos dosta ovi desavanja bit da se klub i igaci predstave ljudima u gradu na najbolji moguci nacin..
Re: FK Velež:Legende i Historija
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesmo bili jaki u 70-tim stvarno.Tri igrača u prvih 11 repke, sva tri iz Mostara i ponikla u Veležu!
Jesmo bili jaki u 70-tim stvarno.Tri igrača u prvih 11 repke, sva tri iz Mostara i ponikla u Veležu!
ja vec narucio online preko e-maila : [email protected](amer bahtijar)Knjiga kosta 20 KM ili 10 Eura plus postarina ako se salje postomemil02in je napisao/la:"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hvalarodjak je napisao/la:ja vec narucio online preko e-maila : [email protected](amer bahtijar)Knjiga kosta 20 KM ili 10 Eura plus postarina ako se salje postomemil02in je napisao/la:"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?![]()
FORZA VELEZ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Raja imam jedno pitanje koje bi volio da mi neko pojasni (moze i na PP). Zasto lokalne medije, posebno RTM.ba ne interesuje FK Velez? Nakon remija sa Zeljom u Medjugorju pristvovali su na treningu Veleza gdje su intervjuisali D. Cemalovica, Reljica i Feju. Ja koliko znam nikad ne pisu izvjestaje ili o bilo kakvim aktivnostima u FK Velez? ****.ba pise inace izvjestaje i objavljuje slike ali zadnje dvije utakmice (Zeljo i Gosk) ni rijeci. Valjda sto su pripremne pa ih zaboli neka stvar?
Faisticki portali poput **** obicno izbaci neki izvjestaj (prvi su objavili da se Demic vratio) dok **** samo objavi kada Velez izgubi. Zadnja utakmica (pobjeda nad Gosk:om) je konkretan primjer fasisticke mrznje.
Krivo mi je sto barem **** i rtm nece da pomognu nasem starcu. Ima nas Velezovaca sirom svijeta i nema mi nista mrze nego kada moram ici na fasisticke portale (jer nece ni Bosanski) da procitam nesto o nasoj svetinji.
Ako cemo dignuti popularnost kluba i privuci veci broj navijaca mislim da je ovo problem na kojem se mora raditi.
Faisticki portali poput **** obicno izbaci neki izvjestaj (prvi su objavili da se Demic vratio) dok **** samo objavi kada Velez izgubi. Zadnja utakmica (pobjeda nad Gosk:om) je konkretan primjer fasisticke mrznje.
Krivo mi je sto barem **** i rtm nece da pomognu nasem starcu. Ima nas Velezovaca sirom svijeta i nema mi nista mrze nego kada moram ici na fasisticke portale (jer nece ni Bosanski) da procitam nesto o nasoj svetinji.
Ako cemo dignuti popularnost kluba i privuci veci broj navijaca mislim da je ovo problem na kojem se mora raditi.
Prkosni i Ponosni od 1922
Odgovor je nedostatak profesionalizma i morala. Ti mediji da profesionalno rade uredno bi izvještavali ali ovdje se radi o sintošićarskim interesima i ako nisu u talu onda nema ni izvještaja.SipakUlicar1922 je napisao/la:Raja imam jedno pitanje koje bi volio da mi neko pojasni (moze i na PP). Zasto lokalne medije, posebno RTM.ba ne interesuje FK Velez? Nakon remija sa Zeljom u Medjugorju pristvovali su na treningu Veleza gdje su intervjuisali D. Cemalovica, Reljica i Feju. Ja koliko znam nikad ne pisu izvjestaje ili o bilo kakvim aktivnostima u FK Velez? ****.ba pise inace izvjestaje i objavljuje slike ali zadnje dvije utakmice (Zeljo i Gosk) ni rijeci. Valjda sto su pripremne pa ih zaboli neka stvar?
- Crveni_1922
http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ga care....ti o vuku a vuk na vrata
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Kako da "nagovorimo" ljude u klubu za pokretanje zvanicne stranice Veleža na facebook-u ? Mislim da bi to bio pun pogodak i mislim da bi dobijali mnogo vise informacija.
#musvdg
ma kao da se popularnost jednog kluba mjeri njegovim medijskim prisustvom?
Pa prije rata je velika četvorka uvijek bila u žiži interesovanja, i opet se znalo za Velež i pljeskalo mu se gdje god da dođe. 
Sta je sa RA stranicom ? Izbaci soldiers,armed forces i ostala vojna sranja

From father to son
Divi nam trenera ko da ga je upravo Neretva izbacila.Crveni_1922 je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3516-video-velez-po ... prema.html
Izgleda da se Evropa zayebala. Rusa i u Mostaru ima, ne samo u Donetsku.Cernica je napisao/la:Sta je sa RA stranicom ? Izbaci soldiers,armed forces i ostala vojna sranja![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.