2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Nije fazon da sad svi ismijavaju Ronda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- storm_raider
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj Boze,valjalo bi i nama da DEN dobije!storm_raider je napisao/la:Veceras ce Juka da rasturi Gasola.![]()

Mene nesto strah za Juku veceras. Marcu rodjendan..NEZALAGANJE je napisao/la:Daj Boze,valjalo bi i nama da DEN dobije!storm_raider je napisao/la:Veceras ce Juka da rasturi Gasola.![]()
![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta ima Juku bit strah..lik sinoc hladno ljepi Davisa I odigra pristojnu tekmu .bice Juka odlican ako nastavi ovako radit...brzo se on izgradio za ovo kratko vrijeme..izgleda da ima radnu naviku ...I onako je malo pravih centara, ko zna mozda postane jedan od boljih..pred njim je ..nadam se da hoce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
U svom hypeu oko Juke, meni je najdraže bilo čuti komentare Foyea i Lawsona kako je Juka gym rat i sluša trenera šta god mu kaže.O mentalnoj strani i strahu nema potrebe komentarisati, taj se vjerovatno samo Hariza boji, nikog višeSaltCityAttack je napisao/la:Sta ima Juku bit strah..lik sinoc hladno ljepi Davisa I odigra pristojnu tekmu .bice Juka odlican ako nastavi ovako radit...brzo se on izgradio za ovo kratko vrijeme..izgleda da ima radnu naviku ...I onako je malo pravih centara, ko zna mozda postane jedan od boljih..pred njim je ..nadam se da hoce

Pa nisam ni rekao da je Juke strah, kao što @Almir reče, taj se samo Harisa boji.
Biće Marc strašno motivisan da mu se osvesti za njihov zadnji susret.

Biće Marc strašno motivisan da mu se osvesti za njihov zadnji susret.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
SaltCityAttack je napisao/la:zanima me koliko vas misli da je Perkins ubjedljivoo najgluplji centar lige?.. dobro mozda nije najgori ali definitivno je najgluplji

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:zanima me koliko vas misli da je Perkins ubjedljivoo najgluplji centar lige?.. dobro mozda nije najgori ali definitivno je najgluplji
Oo da zajebo si me

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Pa gdje sam pogriješio?alemsa je napisao/la:
Cuj @direktora aka Vase, onaj sto je govorio da Kobe dok je ziv u ligi je bolji od Brade i to sa jednom nogom!
Živimo Željezničar.
Bolji je od Brade ove sezone (do povrede)MaliOdDirektora je napisao/la:Pa gdje sam pogriješio?alemsa je napisao/la:
Cuj @direktora aka Vase, onaj sto je govorio da Kobe dok je ziv u ligi je bolji od Brade i to sa jednom nogom!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Covjek Aleme nije nista pogrijesio..Kobe je doktor za sve te igrace ..ovakav povredjen I u godinama igra fenomenalno..vidjet cemo ostale kad dodju u godine pa cak I Hardena na sta ce liciti..to sto je brada bolji sad ne daje mu oravo da se poredi sa Kobeom !!!
DA naravno da au sad svi oni bokji I ucinkoviti od Kobea ali mi malo glupo kad citam da de oni porede sa covjekom na zalasku karijere..cuj poredit igrace od 24 I 25 sa covjekom od 38 hahhha
DA naravno da au sad svi oni bokji I ucinkoviti od Kobea ali mi malo glupo kad citam da de oni porede sa covjekom na zalasku karijere..cuj poredit igrace od 24 I 25 sa covjekom od 38 hahhha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije u tome poenta
Poenta je sto je rek'o da ce Kobe dok je u ligi, znaci dok igra, i to bez jedne noge biti bolji od Brade.
I sad to potvrdjuje, svaka cast
Ma svi su bolji eto nea smisla vise, daj nek se vrati I 50-o godisnji Jordan, I on bi bio bolji sad

Poenta je sto je rek'o da ce Kobe dok je u ligi, znaci dok igra, i to bez jedne noge biti bolji od Brade.
Ma svi su bolji eto nea smisla vise, daj nek se vrati I 50-o godisnji Jordan, I on bi bio bolji sad

Kobe je prije 2 godine igrao bolju sezonu nego sto ce Harden odigrati u karijeri, a imao je 35 godina na ledjima. Svaka cast Hardenu na ovoj sezoni, ja ga smatram najboljom dvojkom u ligi ove sezone, medjutim ima igraca koji su odigrali mnogo bolje sezone od ove Hardenove...pa nikad nisu usli u HOF, a kamo li da ulaze u razmatranje kao top 10 ili top 20 igraca koji su ikad igrali. Harden je odlican igrac, Kobe je legenda kosarkaske igre, te dvije stvari razgranicite. Ja bi volio da JH postane i bolji od Kobea s godinama, da ostvari i on status legende, to bi znacilo da cemo imati sta gledati narednih 10-ak godina. Medjutim dug je put do toga...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jordan da se vrati svi ovi danas bi izgubili vrijednost automatski to su cinjenice ..pa neka su I bolji sad dzaba kad ve svi pasti u drugi plan..tako isto I kad Kobe ode I sutra da se vrati bice isto..pa all star vote ti sve potvrdjuje nema se tu sta pricatalemsa je napisao/la:Nije u tome poenta
Ma svi su bolji eto nea smisla vise, daj nek se vrati I 50-o godisnji Jordan, I on bi bio bolji sad![]()

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 jan 2015, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa ima bilju ovu sezonu nego Kobe prije 2 godine, I po poenima, asistencijama, skokovima itd. I rekord, I to sa losijom ekipom
Ali da NIKAD u karijeri nece odigrati sezonu kao Kobe prije 2 godine
Lik u prvoj godini prime-a

Ali da NIKAD u karijeri nece odigrati sezonu kao Kobe prije 2 godine

Lik u prvoj godini prime-a

Trenutno ne postoji niti jedan SG u ligi koji će ikad u karijeri doći na razinu velikog Kobea Bean Bryanta pa čak ni prime The Flasha
@Adriano
Ova partija Irvinga sinoć i dalje ne mijenja činjenicu da je lik još uvijek ispodprosječan odbrambeni igrač, za napad smo znali da je talentovan. Po meni mu je vrhunac neka za 30%-40% lošija verzija Allena Iversona.

@Adriano
Ova partija Irvinga sinoć i dalje ne mijenja činjenicu da je lik još uvijek ispodprosječan odbrambeni igrač, za napad smo znali da je talentovan. Po meni mu je vrhunac neka za 30%-40% lošija verzija Allena Iversona.
Salt : Nije KK Bosna te zahebao nego ja, jos sam ti sinoc napisao za McGee-a ali valjda nisi vidio..
Nemojte molim vas porediti ikonu ove lige i covjeka kojeg svi postuju sa nekim polovnjacima, koji jos pure moraju da jede, da bi bili na nivou istinskih legendi ove igre..
Nemojte molim vas porediti ikonu ove lige i covjeka kojeg svi postuju sa nekim polovnjacima, koji jos pure moraju da jede, da bi bili na nivou istinskih legendi ove igre..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Salt : Nije KK Bosna te zahebao nego ja, jos sam ti sinoc napisao za McGee-a ali valjda nisi vidio..
Ebiga nisam vidjeo sad sam..a vi ste dobro prosli u tradu...samo sto steta sto Green jos uvjek nije bas clan
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Posto odma sve shvatate kao provokaciju, odma da naglasim da ovo to nije.. Stvarno me zanima koji su to igraci, buduci da Harden ima fenomenalnu sezonu?Celikovac je napisao/la:Kobe je prije 2 godine igrao bolju sezonu nego sto ce Harden odigrati u karijeri, a imao je 35 godina na ledjima. Svaka cast Hardenu na ovoj sezoni, ja ga smatram najboljom dvojkom u ligi ove sezone, medjutim ima igraca koji su odigrali mnogo bolje sezone od ove Hardenove...pa nikad nisu usli u HOF, a kamo li da ulaze u razmatranje kao top 10 ili top 20 igraca koji su ikad igrali. Harden je odlican igrac, Kobe je legenda kosarkaske igre, te dvije stvari razgranicite. Ja bi volio da JH postane i bolji od Kobea s godinama, da ostvari i on status legende, to bi znacilo da cemo imati sta gledati narednih 10-ak godina. Medjutim dug je put do toga...
I mislim da se malo i pretjeruje oko Irvingove odbrane. Ispodprosjecan bi znacilo da je na listi od 1 do 10 on 4 ili manje.. A za mene je barem pet. Daleko je od toga da bude odlican defanzivac, ali da se moze svrstati u grupu prosjecnih, moze. Ispodprosjecna odbrana za mene je ona npr. Hardenova od prosle sezone ili na proslogodisnjem SP. Ili odbrana svih centara Bostona, Zellera i Olynika. Tako da bi na nekoj mojoj skali Irving bio prosjek.
Sto se tice poredjenja sa Iversonom.. Nisam pratio NBA u godinama kada je on bio najbolji, ali sam gledao neke snimke utakmica i za mene ne postoji PG u ligi koji ga moze stici.. Mada, o tome su kompetentniji da pricaju ljudi koji su gledali redovno Allena u primeu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.