Pa gdje su otisli Svraka, Zeba, Bekric, Adilovic, Jamak i ostali...Vi im nikad niste bili ni u malom mozgu i ne znam sto spominjes "vas" na ovoj temi.. Vama dolaze ovi sto ne igraju po pola godine, godinu tako da vecina nasih ne ispunjava te uslove..Benko je napisao/la:a gdje ce majke ti?champions1921 je napisao/la:Vidis da opet blage veze nemas i da se samo ofiras.. Ne duguje mu se na ime plata vec na ime nekih drugih stvari.. I svaki igrac ima pravo raskinuti ugovor u slucaju velikih dugovanja pa sta mislis sto ne raskidaju vec ostaju u klubu ako je to klubu u interesu..
kod nas nece jer ne mogu u prvih 11 a vecina ni u 18
FK Željezničar (opšte diskusije)
- champions1921
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 29 jan 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
nisu ni oni nama...
A ovu pricu ste vi poceli kao nas neko odbio
momak je bio kod karabega na pregledu, tj donio nalaze, nasi nisu htjeli rizikovati i tu su pregovori prekinuti, pitajte menadzera mu ... a to sto je on poslije pricao, mačku o rep
A ovu pricu ste vi poceli kao nas neko odbio

momak je bio kod karabega na pregledu, tj donio nalaze, nasi nisu htjeli rizikovati i tu su pregovori prekinuti, pitajte menadzera mu ... a to sto je on poslije pricao, mačku o rep

Ovaj lik Benko je najvise profitirao sa otvaranjem ovih novih tema, pa lik visi na ovoj isto kakav us kad se zakaci.
Sto covjek moze lagati to u zivotu nisam vidio
benko na cemu si ti pa pusis sve te price
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kakve lazi majko moja, stvarno pitarska propaganda je nešto specijalno 

Pitao ja. Nije istina. Nikad nije išao ni na kakve preglede niti je ozbiljno razmišljao o ponudi koju je poslao Ibraković.Benko je napisao/la:nisu ni oni nama...
A ovu pricu ste vi poceli kao nas neko odbio![]()
![]()

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Pa i koji ce nam klinac Tomic ili Kvesic kad su nase zamjene kvalitetnije od njih.
Pa vi ste ih trazili 

Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?
pitaj druga benku, garant ima skeniranoFairBet je napisao/la:Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ma pustite njega, lik prica kako su prodali Aganspahica (iz "akademije") Osijeku za 200000€Nydalen je napisao/la:Ovaj lik Benko je najvise profitirao sa otvaranjem ovih novih tema, pa lik visi na ovoj isto kakav us kad se zakaci.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Toluko su kvalitetni i uspjesni igraci sarajeva da sam kvesic ima vise osvojeni trofeja od kopletnog igrackog kadra sarajeva zajedno sa trenerom i sportskim direktorom
Nema zvanična jer nisu ni pokušavali da šalju zvaničnu ponudu, prvo su pokušali vrbovati igrače. Od igrača s kojim sam pričao to su: Kvesić, Memija i Bekrić. Nudili su kule i gradove. PROVJERENO 100%, ko nevjeruje neka pita iste.FairBet je napisao/la:Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Na kosevu ne znaju kako izgleda ta ponuda koga su ikad kupiliFairBet je napisao/la:Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
imaju izjave igraca, guglajFairBet je napisao/la:Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?
Znaci Sarajevo je pokusalo dovesti 3 ili 4 igraca iz Zelje i kad to nije upalilo doveli su Benku,Duljevica,Alispahica,Kalaša.
Opet oni pisu na nasu temu o sarajevu
Kad to nije upalilo doveli ste Protica, Kostica i MitrevskogFairBet je napisao/la:Znaci Sarajevo je pokusalo dovesti 3 ili 4 igraca iz Zelje i kad to nije upalilo doveli su Benku,Duljevica,Alispahica,Kalaša.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Meni je pojedinih stvarno žao, ali bukvalno tako... Moj mi obraz ne dozvoljava da vise ne napisem ni jedan post tj. da repliciram ni jednom navijacu osim navijacima naseg fudbalskog kluba.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 19 gostiju.