FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa cak i ta tri igraca koja nisu skupila 28 minuta su bolja opcija od ovih pomenutih.
FairBet je napisao/la:Pa cak i ta tri igraca koja nisu skupila 28 minuta su bolja opcija od ovih pomenutih.

FairBet je napisao/la:Pa cak i ta tri igraca koja nisu skupila 28 minuta su bolja opcija od ovih pomenutih.

A Bekriću 100.000 EUR-a na ruke davali...
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Nadam se da će Aco preci sa rijeci na djela i banovati one koji kvare temu sa pricom o "šampionima svemira"..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 29 jan 2015, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nije mi cilj da provociram, ne znam ni je li Ibrakovic pregovaro sa Kurtagicem ili nije, samo znam da mu je menadjer Edo.
Samo nemojte biti dvolicni, kad mi kazemo da ste vi ganjali Torlaka a on rek'o da bi radije radio u Hose komercu na kasi nego igrao kod vas onda vi pricate da nije bilo uopste razgovora izmedju Osima i Torlaka, a sad kad ovi nasi pocnu sa pricom da nije bilo razgovora izmedju Kvesica i Ibrakovica onda vi odjednom znate da je bilo i da je to istina..
Svi okrecu mlin na svoju stranu, baratajuci insinuacijama i poluinformacijama. Daj, uozbiljite se ijedni i drugi.
Samo nemojte biti dvolicni, kad mi kazemo da ste vi ganjali Torlaka a on rek'o da bi radije radio u Hose komercu na kasi nego igrao kod vas onda vi pricate da nije bilo uopste razgovora izmedju Osima i Torlaka, a sad kad ovi nasi pocnu sa pricom da nije bilo razgovora izmedju Kvesica i Ibrakovica onda vi odjednom znate da je bilo i da je to istina..
Svi okrecu mlin na svoju stranu, baratajuci insinuacijama i poluinformacijama. Daj, uozbiljite se ijedni i drugi.
1946
lazar je napisao/la:imaju izjave igraca, guglajFairBet je napisao/la:Imal gdje ta zvanicna ponuda koja je stigla na Grbavicu?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jesmo ganjali Torlaka. I dok je bio kod vas i poslije. Ganjali smo još jednog vašeg ali bivšeg igrača. Pa nismo uspjeli.Head je napisao/la:Nije mi cilj da provociram, ne znam ni je li Ibrakovic pregovaro sa Kurtagicem ili nije, samo znam da mu je menadjer Edo.
Ovi tvoji konstantno pokušavaju umanjiti vrijednost naših igrača a Ibraković je najmanje 5 igrača Želje zvao i nudio sve što požele samo da pređu u Sarajevo.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Zanimljivo je meni da vi znate sta je kome nudjeno, aco vam je davno rek'o da u FKS nisu uopste neke velike plate, u pitanju su normalne cifre koje se redovno isplacuju i to je to. A sad price da Benko ima 12 milja eura su price iz fahrinog tariguza.
Iz vasih postova zakljuci da je Ibrakovic uzeo papir i olovku, stavio pred Tomica i Kvesica i rek'o pisite cifru koju zelite a oni kao odbili, manite se te price za malu djecu.
Iz vasih postova zakljuci da je Ibrakovic uzeo papir i olovku, stavio pred Tomica i Kvesica i rek'o pisite cifru koju zelite a oni kao odbili, manite se te price za malu djecu.
1946

vrbanjusa je napisao/la:Jesmo ganjali Torlaka. I dok je bio kod vas i poslije. Ganjali smo još jednog vašeg ali bivšeg igrača. Pa nismo uspjeli.Head je napisao/la:Nije mi cilj da provociram, ne znam ni je li Ibrakovic pregovaro sa Kurtagicem ili nije, samo znam da mu je menadjer Edo.
Ovi tvoji konstantno pokušavaju umanjiti vrijednost naših igrača a Ibraković je najmanje 5 igrača Želje zvao i nudio sve što požele samo da pređu u Sarajevo.
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 29 jan 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Koliko dobiju na ruke da dodju?? A koliko znam, mozda grijesim, tog Benku Kardif placa tako da i Aco i vi mozete okaciti macku o rep pricu kako vam igraci dolaze za skromne pare..Head je napisao/la:Zanimljivo je meni da vi znate sta je kome nudjeno, aco vam je davno rek'o da u FKS nisu uopste neke velike plate, u pitanju su normalne cifre koje se redovno isplacuju i to je to. A sad price da Benko ima 12 milja eura su price iz fahrinog tariguza.
BUDI ŽELJO !!!
A ti meni samo reci kako njega Cardiff placa, kojom logikomchampions1921 je napisao/la:Koliko dobiju na ruke da dodju?? A koliko znam, mozda grijesim, tog Benku Kardif placa tako da i Aco i vi mozete okaciti macku o rep pricu kako vam igraci dolaze za skromne pare..Head je napisao/la:Zanimljivo je meni da vi znate sta je kome nudjeno, aco vam je davno rek'o da u FKS nisu uopste neke velike plate, u pitanju su normalne cifre koje se redovno isplacuju i to je to. A sad price da Benko ima 12 milja eura su price iz fahrinog tariguza.

1946
Na temi Zeljeznicar momak pise o Benki i Cardifu i jos nije dobio ban ??
Cuj rekao nam aco bogami ko da je on amentubilahi a ne jos jedan na posudbi u fks
Ocito vi radite racunovodstvu i reviziji Sarajeva pa imate uvid u platne liste i znate kolika je kome plata i koliko je Ibrakovic nudio Kvesicu.
Sad vam odgovaraju clanci iz fahrinog tariguza jer je on napisao da Benko ima 12 milja eura i da ga placa Cardiff, imaju ljud prave informacije, a kad u tim istim novinama bude natpis da je vas igrac prod'o naocale za cvaju onda je taj mediji nerelevantan.
Toliko od mene, pokusao sam na normalan nacin razgovarati ali ne ide.
Sad vam odgovaraju clanci iz fahrinog tariguza jer je on napisao da Benko ima 12 milja eura i da ga placa Cardiff, imaju ljud prave informacije, a kad u tim istim novinama bude natpis da je vas igrac prod'o naocale za cvaju onda je taj mediji nerelevantan.
Toliko od mene, pokusao sam na normalan nacin razgovarati ali ne ide.
1946
-
- Kontakt:
Da se ne lažemo ,Benko ohani, ja bih sad volio vijdeti Kvesića u bordo dresu,jer je pravi igrač i ujedno jedino gdje Željo ima boljeg igrača, a Tomića ne bih jer imamo A reprezentativca na njegovoj poziciji i bivseg A reprezentativca i plus jos 3-4 igrača koji nisu gori od Tomića, a subjektivno su bolji, možda ne puno ali neki će biti daleko bolji, neki su bare bare, doveo bih i onog malog Hadziahmetovica,jer je vanserijski talenat. Da se mi tu puno ne lazemo, al isto tako znam da bi i vi u Zelji voljeli bar 8 igraca iz prve postave Sarajeva. Ne znam sto ne mozemo normalno razgovarati. Ko ne bi volio Kvesu, jedan od najboljih bekova lige ikad poslije rata po meni. Da ga ne jebu povrede igro bi sigurno u ligama petice do sad, a i sad ce igrat, evo A repka, nema ugovora, sigurno je da ce otici , samo mozda i za neke pare a mozda i dzaba. Tomic s obzirom da mu je ostalo po godine 150k evrica je super cifra, i jedna istina je da on nema mjesta u Sarajevu a rec da je najbolji igrac lige, je presmijesno.
-
- Kontakt:
Eno i Tomić izgleda skontao da mu je bolje ostati pa na ljeto kao slobodan igrač otići, jer više će para dobiti na ruke uzimajući u obzir da ga Česi vjerovatno hoće sa višegodišnjim ugovorom vezanim, zna lik šta radi.duskajurisic je napisao/la:Da se ne lažemo ,Benko ohani, ja bih sad volio vijdeti Kvesića u bordo dresu,jer je pravi igrač i ujedno jedino gdje Željo ima boljeg igrača, a Tomića ne bih jer imamo A reprezentativca na njegovoj poziciji i bivseg A reprezentativca i plus jos 3-4 igrača koji nisu gori od Tomića, a subjektivno su bolji, možda ne puno ali neki će biti daleko bolji, neki su bare bare, doveo bih i onog malog Hadziahmetovica,jer je vanserijski talenat. Da se mi tu puno ne lazemo, al isto tako znam da bi i vi u Zelji voljeli bar 8 igraca iz prve postave Sarajeva. Ne znam sto ne mozemo normalno razgovarati. Ko ne bi volio Kvesu, jedan od najboljih bekova lige ikad poslije rata po meni. Da ga ne jebu povrede igro bi sigurno u ligama petice do sad, a i sad ce igrat, evo A repka, nema ugovora, sigurno je da ce otici , samo mozda i za neke pare a mozda i dzaba. Tomic s obzirom da mu je ostalo po godine 150k evrica je super cifra, i jedna istina je da on nema mjesta u Sarajevu a rec da je najbolji igrac lige, je presmijesno.

- champions1921
Ako ne potpisu tribine su im zagarantovane pa kako njima vise odgovara..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Sto ti to toliko smeta majke ti, **** mater ko da sam iz zenice, do zla boga, halo ba mozda sam ti komsija, interesuje me zeljo, najbolji drug mi navija za zelju, hocu sve da znam, imamo razgovore, rivalstvo, zdravo, volimo se prcati, kladiti , zakuhavati, ici zajedno na derbije, niko ne pise na onoj tamo temi i oipet ne valja, toliko nas zanima da smo od ovih 14 stranica napisali 20 postova a slični tebi replicirali o Sarajevu isto toliko i više puta.zeljeznicar1 je napisao/la:Želio bih da pitam ove navijače Sarajeva zašto toliko pišu o našem klubu i brinu se o istom?
Ne konta ni tebe ni bilo koga, interesuje ljude sta mu se u gradu desava, necu pratiti borac, volim ja i real pa znam ko igra u omladinskom pogonu barse, koga boli ****, sto se ne bi zanimo, zanimam se za fudbal generalno, koji si ti faktor da mi kazes da ne bih trebao, ne brinem se o klubu vasem, gledam svoj klub , pratim ostale, ipak imam puno poznanika s tribine, i oni znaju o sarajevu i ja o zelji. sto ne bi ? daj mi jedan razlog ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, bhfanatic14, jurisicduska, laszlo, Morpheus, plisek i 49 gostiju.