Pitajte Mešu...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pitajte Mešu...
Ovo je neka moja ideja, za koju se nadam da ce naici na odobravanje kako forumasa, tako i moderacije i same Sportsport.ba stranice. Ideja je da SS.ba napravi intervju sa Mesom, gdje ce selektor iskljucivo odgovarati na pitanja forumasa/citatelja SS.ba stranice. Neka se da rok od recimo 10 dana, gdje ce svi koji zele poslati svoje pitanje. Nakon isteka roka, da se uradi selekcija pitanja i ona najbolja da budu postavljena selektoru.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Re: Pitajte Mešu...
Pustite covjeka da radi, nema preca posla nego da ovdje odgovara na pitanja...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto komplikovati i smarati SS.BA, kad možemo čovjeka ovdje pitati šta nam je volja: http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=35486" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SjeverniVjetar
Mislim da je to dobra ideja ! Mi smo mala drzava, nema bas toliko puno vatrenih navijaca, a ovdje su najveci pacijenti, gartantujem.
Bila bi to prilika da se pita direktno, bez filtera u obliku korumpiranih novinarcica, koji mute skupa sa savezom i selektorima.
Bila bi to prilika da se pita direktno, bez filtera u obliku korumpiranih novinarcica, koji mute skupa sa savezom i selektorima.
Da li će izbornik Mehmed nastaviti Sušićevim stopama i samo zvati muslimane u momčad?

Ja neću da navijam/simpatišem nogometnu/fudbalsku reprezentaciju BiH jer je jednonacionalna.
A isto tako neću da navijam/simpatišem ni rukometnu, a ni košarkašku reprezentaciju koje su tronacionale.
Jer ja sam Srbin/Hrvat iz Bosne i Hercegovine.
A isto tako neću da navijam/simpatišem ni rukometnu, a ni košarkašku reprezentaciju koje su tronacionale.
Jer ja sam Srbin/Hrvat iz Bosne i Hercegovine.
- Scouser1892
- Kontakt:
Znam da sam ti predlozio da vise ne dolazis na forum te da se posvetis nasoj repci ipak me zanima jedno... Kakve su sanse da pozoves Custovica kao treceg napadaca ?:)
Vjerujem da bi Meše trebao održati barem jedan trening prije nego što mu možete postaviti ijedno smisleno pitanje (osim: kakvi su vaši planovi... a to ćemo ga mi svakako pitati prvom prilikom)
pitajte ga da l' će uzet' Virtuala za neku vrstu pomoćnika, za podneblje HNL-a 
Selektore, cujemo l´ se?`Donnie Darko je napisao/la:Zašto komplikovati i smarati SS.BA, kad možemo čovjeka ovdje pitati šta nam je volja: http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=35486" onclick="window.open(this.href);return false;
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- velez_mostar
- Kontakt:
Mesa, ho'š i ti igrat' kako krezubi stranački podobnici iz saveza sviraju?
Ho'š se utopit' u sivilo ovog mentaliteta i lične interese staviti ispred interesa repke?
Da li ćeš napokon javno reći da je selektor prije tebe ameba koja ne bi mogla voditi ni 2 krave na ispašu, ili ćeš to učiniti nakon što izgubiš bodove negdje.
Hoće li ti nova akvizicija milanskog Intera(grohotom se smijem), Sven Tino Susic biti u sastavu kako bi Safetove odluke o pozivanju bile manje nepotisticke.
Tema je odlicna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ho'š se utopit' u sivilo ovog mentaliteta i lične interese staviti ispred interesa repke?
Da li ćeš napokon javno reći da je selektor prije tebe ameba koja ne bi mogla voditi ni 2 krave na ispašu, ili ćeš to učiniti nakon što izgubiš bodove negdje.
Hoće li ti nova akvizicija milanskog Intera(grohotom se smijem), Sven Tino Susic biti u sastavu kako bi Safetove odluke o pozivanju bile manje nepotisticke.
Tema je odlicna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Možemo li očekivat Avdiju i dalje u repki? 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- plavipatriota
- Kontakt:
Da li je pljuvačka na turčinovom licu silazila brzo ili sporo niz obraze?
Da li je rastezljiva, tj. da li si ga hraknuo ili si čisto djelovao sa onim što si imao u ustima u tom trenutku?
Malo detaljniji opis ako može...
Da li je rastezljiva, tj. da li si ga hraknuo ili si čisto djelovao sa onim što si imao u ustima u tom trenutku?
Malo detaljniji opis ako može...
Uopšte nije loša ideja, ali je već zaspamano...
Ja bih Mešu pitala šta misli o Milanu Đuriću i Erminu Zecu.
Ja bih Mešu pitala šta misli o Milanu Đuriću i Erminu Zecu.
#Salihović
Kome vece sanse daje da ce zaigrat za repku Buric ili Mahmutovic?
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
da li je moguce za ocekivat, da ce u belgiji biti negdje izmedju 50.000 - 70.000 nasih navijaca?!?!
-
SjeverniVjetar
Selektore, da li ste putovali u Milano da gledate Tina Svena Susica uzivo, ako jesete , je li zadovoljio vase kriterije ?