eo ja sad procitah da se on nije uspio dogovorit i da ostaje kod nasMirsoNi je napisao/la:Samo da pitam za Tomu, je li to sve završeno, vidim već ste ga ispratili, 150 k € je u pitanju ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eo ja sad procitah da se on nije uspio dogovorit i da ostaje kod nasMirsoNi je napisao/la:Samo da pitam za Tomu, je li to sve završeno, vidim već ste ga ispratili, 150 k € je u pitanju ?
nisam ti rekao sandžaklija, ni sad ni prije par sedmica. a na kraju krajeva, valjda su i sandžaklije ljudi?MuhamedTM je napisao/la:Djecaci pa nije valjda da ste se uzbudii zbog mog posta hehe,evo kao prvo ja kad pogrijesim znam se izvinuti. Izvinjavam se Kvesi jer nemam blage kako sam njega stavio u post sigurno moet kriv![]()
Isto tako se izvinjavam ss.ba sto ih pomenuh ,imaju pravo reklamirat guzove![]()
Eh sad jesam li ja uvrijedio ,psovao ili iznosio lazi ?nisam pasa moj .
Gdje bi igrao Tomic da nije Zelje ?gosk eto gdje.
Vi zaboravljate da navijaci nisu ovdje zbog pojedinih igraca nego Zelje.
@chwila smanji dozivljaje ,niti sam sandzaklija ,niti mi je ime Muhamed.Kao branioc ovog grada imam pravo da kazem sta hocu,ostali skolarci malo produvali pa im se stvrdnulo vango a oni mislili da je srce![]()
Jos jednom Kvesa izvini nisam mislio tebe stavljat u post ti si zasluzio bolje.
Ne znam. Ali ovaj posljednji tekst da neće da ide, mislim da je istina jer je pisao Šišić koji je jedan od kvalitetnijih novinara, i dobar je s Tomom.ceze je napisao/la:@fkzeljeznicarba
Ima li sta novo u vezi Tomića i Kvesića ?
Istina je sto je napisano.fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne znam. Ali ovaj posljednji tekst da neće da ide, mislim da je istina jer je pisao Šišić koji je jedan od kvalitetnijih novinara, i dobar je s Tomom.ceze je napisao/la:@fkzeljeznicarba
Da li ce sada produziti i on i Kvesa ?fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne znam. Ali ovaj posljednji tekst da neće da ide, mislim da je istina jer je pisao Šišić koji je jedan od kvalitetnijih novinara, i dobar je s Tomom.ceze je napisao/la:@fkzeljeznicarba
Danas solidan. Radili zanimljiv trening, neki presing, pa dvojica izađu i onda 6 na 4 idu prema golu. Nuspa igrao desno protiv Kvese i bio je solidan. Uglavnom Odović ga koristi. Baša je poslan kući.tm8782 je napisao/la:@fkzeljeznicarba
Prijatelju zanima me kakav je Nuspahic sada, posto nisam stigao ovih dana da odem na trening?
Hvala, cudi me za Basu da je poslan kuci, vjerovatno zbog Jusufbasica. Po meni dok sam gledao treninge Basa je bio solidan, e sad nismo svi strucnjaci, struka je ta koja bolje zna jer je vise sa igracima.fkzeljeznicarba je napisao/la:Danas solidan. Radili zanimljiv trening, neki presing, pa dvojica izađu i onda 6 na 4 idu prema golu. Nuspa igrao desno protiv Kvese i bio je solidan. Uglavnom Odović ga koristi. Baša je poslan kući.tm8782 je napisao/la:@fkzeljeznicarba
Prijatelju zanima me kakav je Nuspahic sada, posto nisam stigao ovih dana da odem na trening?
Sretno mu bilo, danas sam ga vidio sjedi sa Vareom i Asanovićem u šopingu...1922VFC1981 je napisao/la:Baša je trazio raskid ugovora tako mi je receno provjerena informacija.pozdrav
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 38 gostiju.