NIŠTA!MortemHz je napisao/la:Bas nista osim stana i hrane?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MortemHz je napisao/la:Bas nista osim stana i hrane?
a jos domaci igrac
Da hoce jos biti i zvanicno i da se sutnem nogom u guzicu! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Haj neka samo i to rijesili vise u PM, izgorio sam od iscekivanja, jos stoper ako Bog da i da napadnemo

- BoskoAntic
- Kontakt:
Kazu da dolazi danas sutra najkasnijejoker90 je napisao/la:Da hoce jos biti i zvanicno i da se sutnem nogom u guzicu!
U INAT SVIMA 1946
Sve zavisi sta Kelava misli pod to STAN, i koliko moze POJESTI
Zezam se. Super dogovor. Samo se nadam da ce odigrati u Evropu s nama, a kasnije kako god.
Zezam se. Super dogovor. Samo se nadam da ce odigrati u Evropu s nama, a kasnije kako god.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BoskoAntic
- Kontakt:
Iskreno , meni je , a vjerujem i većini Pitara, titula najbitnija tako da...Nek on osvoji titulu s nama, a za Evropu ćemo lakoAdiFKS je napisao/la:Sve zavisi sta Kelava misli pod to STAN, i koliko moze POJESTI![]()
U INAT SVIMA 1946
Hoce li biti ,šta od stopera.
Sa kvalitenim stoperom, mi sutra možemo poceti prevenstvo. 
Ovo je vec malo bolje onda. Da je samo 6 mjeseci bilo bi katastrofa.Ado76 je napisao/la:simon je napisao/la:Ja kako sam procitao na infu Kelava je nas do septembra sa mogucnosti potpisivanja ugovora nakon isteka posudbe.
Tako i jeste.S tim da to nije samo klasicni ugovor o posudbi i NIJE 6 MJESECI nego do septembra,sa mogucnoscu potpisa na 2 godine.Kao sto kolega @Benko kaze,ugovor je malo komplikovaniji i sadrzajniji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mahalska kao hoce dvorac i svaki dan 7 kg teletineAdiFKS je napisao/la:Sve zavisi sta Kelava misli pod to STAN, i koliko moze POJESTI![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()

Makar na 8 mjeseci ako nemoze drugacije. Nikako da skontam zasto bi ovaj igrac bio toliko skup ako trenutno nije interesantan vecim klubovima. A i Mesa mu je obecao poziv u reprezentaciju tada.
-
pepgvardiola
- Kontakt:
Ma pocetkom septembra koliko znam u svim jacim ligama (lige 5 i ovih par jos jacih) se trensferi zatvaraju, tako da ce potpisati za nas vjerovatno i nakon isteka posudbe!!!
Ajax je napisao/la:amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()
Makar na 8 mjeseci ako nemoze drugacije. Nikako da skontam zasto bi ovaj igrac bio toliko skup ako trenutno nije interesantan vecim klubovima. A i Mesa mu je obecao poziv u reprezentaciju tada.
Sa Vranješom bi prekucali ligu,to je definitivno.Konacno bi ima li prejak tim,ali baš.Ima li bi prejak napad,vezni red isto predobar,sa Vranjesom bi dobili mnogo u odbrani.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je istina da je posudba u principu 8 a ne 6 mjeseci, da mu Udinese daje platu a mi samo placamo kiriju i da postoji mogucnost ostanka i nakon isteka posudbe onda kapa dole definitivno upravi, ali ako nije a nadam se da nije onda ovo i nije bas najbolji potez al' eto.
SARAJ'VO, SARAJ'VO, SARAJ'VO JE SAMPION
SARAJ'VO, SARAJ'VO, SARAJ'VO JE SAMPION
1946
http://****/clanak/4865/medaris ... savicevica" onclick="window.open(this.href);return false;
btw ovog malca smo kaparisali.
btw ovog malca smo kaparisali.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da,dosta puno..imali bi komplet tim osim mozda desnog beka ako Kalassi ne procvjetaamypitar je napisao/la:Ajax je napisao/la:amypitar je napisao/la:Hoce li biti ,šta od stopera.![]()
Sa Vranješom bi prekucali ligu,to je definitivno.Konacno bi ima li prejak tim,ali baš.Ima li bi prejak napad,vezni red isto predobar,sa Vranjesom bi dobili mnogo u odbrani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kolika li je cijena clanka u ovom avazu
Je.bo mater mescini da ja sad sebe snimim kako radim dvokorak u mahali i dam ovima koji dinar izbacili bi clanak o velikom talentu kojeg niko nije do dana danasnjeg prepoznao
1946
-
ZijadLopez
- Kontakt:
Kelava, nije još gotovo, ali ako bude, odličan posao, pogotovo što ga Udinese plaća
. Sad nekad očekujem onog jadru, da počne landarati o tome kako je Kelava kikser, bilo je tako za svakog igrača koji je došao a da je igrao u HNL-u. 
Trenutno korisnika/ca: casual033, DoktorXabaras, muhamedhulk i 35 gostiju.