HŠK Zrinjski - Transferi

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski - Transferi

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jan 2015, 09:28

Majstore, nije u pitanju čiji je portal niti to ima veze sa istim. Vladavić se preko nekih medija bespotrebe kompromitirao neku mržnju prema Zrinjskim zamjerio se svima ovde to svi znaju kao i u zadnjoj utakmici pod B.B. bio je na granici crvenog i od svih igrača veleža koji su bili maksimalno korektni on je pokazivao nešto što nije za sport i terane i zato ga ovde nitko ne voli. Samo za info, on je postao dio tima te agencije preko kojeg je Zrinjski doveo par igrača pa se on našao tu kao on je zaslužan samo da se stavi u prvi plan i malo marketinga u novom poslu. Njega nitko ništa nije pitao ni ti će ga pitati ne može sebe da prodati u Blagaj a ne nekog igrača.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 29 jan 2015, 13:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Šulenta nije nikakve izjave davao za ovaj portal, čista laž i ne nasjedajte na njihove fore..
Cuj nije davao izjave, pa nije Jose Mourinho, eboga mis. Mozda mu Sabor nije dozvolio da daje izjave za bosnjacki portal, ali zato moze raditi s Admirom (naravno, ne uzimajte mi za zlo jer me ovo bas nanervira). Hoces se banovati sam ako ti postavim porukicu sa Sulentinog broja :).
Potvrdi porukom da je Šulenta napisao kako piše na portalu da je za dolazak najzaslužniji Vladavić ?

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 29 jan 2015, 17:51

HŠK Zrinjski službeno potvrđuje kako će u nastavku sezone igrač prve momčadi biti i 21-godišnji hrvatski branič Anto Babić.

Naš klub je s ovim igračem postigao dogovor o angažmanu do kraja sezone s mogućnošću produljenja suradnje, prenosi službena stranica kluba.

Babić je prošao omladinsku školu Varaždina, a prije dolaska u Zrinjski afirmaciju je tražio igrajući za austrijske niželigaše Stinatz i Baumgarten, hrvatskog drugoligaša Zelinu i slovensku Dravu.

Zanimljivo, vrlo sličan put prije dolaska u BiH 2012. godine imao je i Matija Katanec, koji je također prošao školu Varaždina, a onda igrao u Austriji (Baumgarten), Sloveniji (Gorica) te hrvatskim niželigašima Podravini i Varaždinu
Neka bude upola dobar kao Katanec i sve ok.Samo da napomenem da je i Babić stoper kao Mevlja ali slovenac još nije potpisao nikakav ugovor.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 29 jan 2015, 18:57

acovic2 je napisao/la:
HŠK Zrinjski službeno potvrđuje kako će u nastavku sezone igrač prve momčadi biti i 21-godišnji hrvatski branič Anto Babić.

Naš klub je s ovim igračem postigao dogovor o angažmanu do kraja sezone s mogućnošću produljenja suradnje, prenosi službena stranica kluba.

Babić je prošao omladinsku školu Varaždina, a prije dolaska u Zrinjski afirmaciju je tražio igrajući za austrijske niželigaše Stinatz i Baumgarten, hrvatskog drugoligaša Zelinu i slovensku Dravu.

Zanimljivo, vrlo sličan put prije dolaska u BiH 2012. godine imao je i Matija Katanec, koji je također prošao školu Varaždina, a onda igrao u Austriji (Baumgarten), Sloveniji (Gorica) te hrvatskim niželigašima Podravini i Varaždinu
Neka bude upola dobar kao Katanec i sve ok.Samo da napomenem da je i Babić stoper kao Mevlja ali slovenac još nije potpisao nikakav ugovor.

čitam u dnevnom listu danas da je potpiso na 18 mjeseci

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 feb 2015, 22:11

Miloš Aćimović jedan od najboljih mladih nogometaša u BiH stavio je svoj potpis na ugovor sa HŠK Zrinjski do 2018. godine.

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski - Transferi

Post Postao/la acovic2 » 01 feb 2015, 23:08

primasquadra je napisao/la:Miloš Aćimović jedan od najboljih mladih nogometaša u BiH stavio je svoj potpis na ugovor sa HŠK Zrinjski do 2018. godine.
Znaci tri godine?Dobro ,taman pola sezone da se privikne ,dvije sezone za dvije titule i da mu nabijemo cijenu i onda ga prodamo Wolfsburgu.Moze li ovako?:mrgreen::mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 02 feb 2015, 22:31

Zanimljivo ne tako davno bivsi igraci Zrinje Barisic i Basara u Vitezu, Igor Anicic u GOŠKU , a Arežina u Rudar Prijedoru .

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 03 feb 2015, 17:26

primasquadra je napisao/la:Zanimljivo ne tako davno bivsi igraci Zrinje Barisic i Basara u Vitezu, Igor Anicic u GOŠKU , a Arežina u Rudar Prijedoru .

Plus, Kantar u Vitezu, u Travniku Aleksić i Durak...
Pola lige igralo u Zrinji :-)
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 04 feb 2015, 18:29

Zrinjski je u ponedjeljak i službeno potvrdio angažman Miloša Aćimovića, 17-godišnjeg Trebinjca, koji Pod Bijeli brijeg stiže iz Leotara s “etiketom” jednog od talentiranijih mladih igrača u BiH.

Aćimović je stavio potpis na trogodišnji ugovor, najdulji mogući s obzirom da će Trebinjac tek u srpnju ove godine postati punoljetan.

'Zadovoljni smo činjenicom što smo uspješno realizirali prelazak Miloša Aćimovića iz Leotara u Zrinjski. Vjerujemo kako će se u Mostaru nastaviti uspješno razvijati te da će Zrinjski od njega imati puno koristi u vremenu pred nama', izjavio je izvršni dopredsjednik mostarskog kluba Danko Šulenta, prenosi Dnevni list.

Aćimović je iz Leotara stigao uz određenu odštetu, ali iz Zrinjskog nisu željeli izlaziti s podacima o njenoj visini.

'Pregovori s Leotarom su bili korektni i za nas je najvažnije što danas možemo reći kako je Aćimović igrač Zrinjskog. S obzirom da se radi o 17-godišnjaku, odnosno igraču koji još 18 mjeseci može igrati za juniore, naravno da pred njega već sada nećemo stavljati prevelika očekivanja. Na njemu je samo da ozbiljno trenira i čeka svoju priliku u seniorskoj momčadi', dodao je Šulenta, piše Dnevni list.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 02 mar 2015, 17:04

Marko Tešija (1992) , vezni igrač, koji je prošao omladinsku školu RNK Splita i igrao za NK Zadar novi je igrač Zrinjskog.Ugovor je potpisan samo za tekuću polusezonu.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 02 mar 2015, 18:38

acovic2 je napisao/la:Marko Tešija (1992) , vezni igrač, koji je prošao omladinsku školu RNK Splita i igrao za NK Zadar novi je igrač Zrinjskog.Ugovor je potpisan samo za tekuću polusezonu.
:oops: :oops: koliko bola mi onda imamo igraca sto se placaju ??? ovo ni real nema :crazy: :crazy:
dajemo placu nekome a taj ce sjediti na tribinima
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 02 mar 2015, 22:12

mala sara je napisao/la:
acovic2 je napisao/la:Marko Tešija (1992) , vezni igrač, koji je prošao omladinsku školu RNK Splita i igrao za NK Zadar novi je igrač Zrinjskog.Ugovor je potpisan samo za tekuću polusezonu.
:oops: :oops: koliko bola mi onda imamo igraca sto se placaju ??? ovo ni real nema :crazy: :crazy:
dajemo placu nekome a taj ce sjediti na tribinima
Istina ,kaze Miso ima 24-25 igraca.Doduse imao je i Karacic a pokazalo se da nam je duga klupa donijela titulu.Problem je sto vjerovatno neki nece dobit ni minute a bit ce na placi a te pare su se mogle puno pametnije iskoristiti.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 02 mar 2015, 22:36

sve ima svoju dobru i lošu stranu , to što imamo puno igrača . dogodine ćemo imati par provjerenih pojačanja od ovih što su sad u 2.planu recimo , a ovi što ne zadovolje će otpast. nemožeš ti uvijek pogoditi sa pojačanjem i čini mi se da nam je politika "dovedi 10 valjat će ih bar 5".

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 02 mar 2015, 22:42

primasquadra je napisao/la:sve ima svoju dobru i lošu stranu , to što imamo puno igrača . dogodine ćemo imati par provjerenih pojačanja od ovih što su sad u 2.planu recimo , a ovi što ne zadovolje će otpast. nemožeš ti uvijek pogoditi sa pojačanjem i čini mi se da nam je politika "dovedi 10 valjat će ih bar 5".

Izgleda da nam je to logika ali pali zadnjih godina.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 23 jun 2015, 23:46

Došli:

Goran Zakarić (Dinamo) - posudba
Miloš Žeravica (Borac BL)
Miloš Filipović (Drina Zvornik)
Viktor Šiljeg (Jedinstvo Bihać)
Krešimir Bandić (Branitelj) - vraćen s posudbe
Marin Vranjić (Branitelj) - vraćen s posudbe
Marin Galić (Branitelj) - vraćen s posudbe
Goran Karačić (Zrinjski U-19)
Stjepan Radeljić (Zrinjski U-19)

Otišli:

Ivan Crnov -> Sheriff Tiraspol
Ivan Tirić -> Vitez (posudba)
Velibor Đurić -> Vitez
Nebojša Popović -> Metalleghe Jajce
Nejc Mevlja -> ND Gorica (Slovenija)
Zoran Brković -> Zvijezda Gradačac
Ildar Klarić -> Sarajevo
Sanin Klarić -> Sarajevo
Pavle Sušić -> ??
Dejan Vukomanović -> ??
Marko Tešija -> ??
Luka Tomaš -> ??
Nikica Filipović -> ??

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 dec 2015, 10:47

Toni Jović u Zrinjskom?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 dec 2015, 08:33

Dolasci:
Katanec
Arežina ?
Jović ? ?
Radinović ? ?

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 dec 2015, 08:45

PiazzaGrande je napisao/la:Dolasci:
Katanec
Arežina ?
Jović ? ?
Radinović ? ?
Dok ne objavi zvanična stranica sve nagađanja.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 12 dec 2015, 09:18

GradKamena je napisao/la:
Katanec
Arežina ?
Jović ? ?
Radinović ? ?
Ma naravno da su nagadjanja i glasine, zato i jesu upitnici pored imena...
Nešto su zakopčani iz uprave ove godine što se tiče informacija o mogućim dolascima....
Možda je i bolje tako...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 12 dec 2015, 09:47

PiazzaGrande je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:
Katanec
Arežina ?
Jović ? ?
Radinović ? ?
Ma naravno da su nagadjanja i glasine, zato i jesu upitnici pored imena...
Nešto su zakopčani iz uprave ove godine što se tiče informacija o mogućim dolascima....
Možda je i bolje tako...
Ma i ja mislim da je bolje da se suti i radi,ne ocekujem neke velike promjene ,al mislim da ce bit 2-3 dobra igraca.

Odgovori

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.