FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 29 jan 2015, 19:18

Koliko Kelava ima godina ?
Sarajevo ljubavi moja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jan 2015, 19:19

Jel ovo cita onaj tip Iz uprave fcsarajevo tako nesto sto smo mi Neki mislili da je sa one strane uljez pa je to HILMAGA ispipo da je nas danam potvrdi za IVANA KELEVU jel nas ili su ovo bombe od drveta

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 29 jan 2015, 19:20

kinosvra je napisao/la:slika

Ne treba sumnjati dali su ga pratili, jer vjerovatno su ga treneri istih uzrasta u nasoj skoli gledali vise puta kako mijesa nas male pulene u odbrani, tako da je 100% dosao sa dobrom preporukom!!!

Koliko me vesele ove prinove u prvom timu isto toliko me vesele i ove u akademiji ako mi vjerujete!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jan 2015, 19:22

amypitar je napisao/la:@jandro je regularan tip,covjek ima svoje neko misljenje i to je njegova stvar.Bitno je da ne vrijeđa i to je to.Nemoj da se ponašamo kao kone da svako drugacije misljenje i komentar docekamo na nož.
Otvori ti i procitaj njegove postove pa vidi je li lik ok? Pljuvao Benku, ja mislio pobit ce Leon pola svlacionice kako ga je opisao. Pljuvao Alispahica! Spomenuse Kelavu poce pljuvati i njega. I tebi je to ok lik koji ima svoje misljenje? Pa da dovodimo Ronalda manu bi mu frajer nasao i jos dosao je na temu na kojoj nema pravo pisati. Nadam se da ce Benko i Alispahic zacepiti usta ovakvima kao on igrama na proljece.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 29 jan 2015, 19:35

joker90 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:@jandro je regularan tip,covjek ima svoje neko misljenje i to je njegova stvar.Bitno je da ne vrijeđa i to je to.Nemoj da se ponašamo kao kone da svako drugacije misljenje i komentar docekamo na nož.
Otvori ti i procitaj njegove postove pa vidi je li lik ok? Pljuvao Benku, ja mislio pobit ce Leon pola svlacionice kako ga je opisao. Pljuvao Alispahica! Spomenuse Kelavu poce pljuvati i njega. I tebi je to ok lik koji ima svoje misljenje? Pa da dovodimo Ronalda manu bi mu frajer nasao i jos dosao je na temu na kojoj nema pravo pisati. Nadam se da ce Benko i Alispahic zacepiti usta ovakvima kao on igrama na proljece.
Pa vidi dosta toga sam provjerio i ima tu istine u onom sto je napisao.Benko je temperamentan tip,ali po meni to je super stvar za igraca.To sto je on u svlacionici Rijeke bio neki kabadahija u Sarajevu je trenutno kao curice.Ono sto je bitno on je za nas strasno pojacanje.Alispahic nije igrao u Rijeci i to nije slagao,ali nije ni Said pa je bio jedan od najboljih igraca Sarajeva u poslednje vrijeme.Sto se tice Kelave dosao je na posudbu ako se pokaze potpisace sa nama ugovor.Mislim da je svijestan šanse da se vrati u zivot,u suprotnom mu je noga.Nista ne gubimo samo sa Kelavom mozemo puno dobiti.Ipak je on neko ime u Hrvatskoj puno lakse cemo se probiti na to trziste,sto nam je i neki cilj.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 29 jan 2015, 19:50

sonpenn je napisao/la:Koliko Kelava ima godina ?
Pa bolan imas internet. :roll:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 29 jan 2015, 19:54

Nasem Dzinetu je rodjendan :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

https://www.facebook.com/amir.d.puzic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jan 2015, 19:57

E ovako... To da li je cijenjeni gospodin Kelava dogovorio sa nama, pod kakvim uslovima, ko će mu šta plaćati, neću komentarisati dok ne bude zvanično. Ovim informacijama koje kruže ovdje baš i ne vjerujem jer prije par dana je bila jedna da je "sutra" press, pa se ništa nije desilo, pa je onda sinoć najavljeno i opet ništa.. Uglavnom ja sam strpljiv čovjek i mogu čekati da vidim šta je od ovog istina pa ću onda komentarisati.
Sad ću ponoviti ono što govorimo svi, ili bar većina, od završetka jesenjeg dijela. Nama je potreban golman za budućnost, golman za Evropu. Dejo svoj posao u domaćem takmičenju obavlja sasvim korektno, ali nama treba nešto više. Dovođenje golmana na šest ili osam mjeseci za mene nije pravo riješenje pa maka on bio Iker ili Manuel. Svjedoci smo da svim igračima treba određeni period da se adaptira na sredinu, na saigrače, na sve. A sa posudbom bi bio slučaj "taman se navikao i ode"..
Dovođenje igrača na poziciju koja nam je veoma oskudna i to samo na posudbu potvrđuje onu tezu koju nam mnogi prebaciju "gu.... bi dali za titulu". Hebeš ti titulu ako ćeš se u Evropi brukati, nama treba sistem.Dobrim djelom mi to i radimo ali ne trebamo skretati sa svog puta.
Nećemo unaprijed donositi neke zaključke, i ako sam i ja to uradio :oops: , sačekajmo da vidimo šta će biti. Uostalom čvrstog sam stava da i ovoj dvojici mladih golmana treba dati šansu. Jedan će vjerovatno na posudbu, bar su takve informacije bile, a onaj koji ostane treba dobiti priliku.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 29 jan 2015, 20:02

Buzdovan je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHA znaci popqfo sam sve iapitw a ucio sam ko konj. I bas sam ono fuj, al sad si me oraspolozio. E ne vjerujem hahhahahahhah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 29 jan 2015, 20:08

hilmo je napisao/la:E ovako... To da li je cijenjeni gospodin Kelava dogovorio sa nama, pod kakvim uslovima, ko će mu šta plaćati, neću komentarisati dok ne bude zvanično. Ovim informacijama koje kruže ovdje baš i ne vjerujem jer prije par dana je bila jedna da je "sutra" press, pa se ništa nije desilo, pa je onda sinoć najavljeno i opet ništa.. Uglavnom ja sam strpljiv čovjek i mogu čekati da vidim šta je od ovog istina pa ću onda komentarisati.
Sad ću ponoviti ono što govorimo svi, ili bar većina, od završetka jesenjeg dijela. Nama je potreban golman za budućnost, golman za Evropu. Dejo svoj posao u domaćem takmičenju obavlja sasvim korektno, ali nama treba nešto više. Dovođenje golmana na šest ili osam mjeseci za mene nije pravo riješenje pa maka on bio Iker ili Manuel. Svjedoci smo da svim igračima treba određeni period da se adaptira na sredinu, na saigrače, na sve. A sa posudbom bi bio slučaj "taman se navikao i ode"..
Dovođenje igrača na poziciju koja nam je veoma oskudna i to samo na posudbu potvrđuje onu tezu koju nam mnogi prebaciju "gu.... bi dali za titulu". Hebeš ti titulu ako ćeš se u Evropi brukati, nama treba sistem.Dobrim djelom mi to i radimo ali ne trebamo skretati sa svog puta.
Nećemo unaprijed donositi neke zaključke, i ako sam i ja to uradio :oops: , sačekajmo da vidimo šta će biti. Uostalom čvrstog sam stava da i ovoj dvojici mladih golmana treba dati šansu. Jedan će vjerovatno na posudbu, bar su takve informacije bile, a onaj koji ostane treba dobiti priliku.

Hilmo ja mislim da je covjek doveden na posudbu dok mu trenutni ugovor ne istekne, gdje ce mo onda na kraju toga pokusati ga potpisati na te neke dvije ili 2.5 godina. Uprava je upoznata sa situacijom da Kelava ima jak ugovor trenutni i da mu to nemogu ispostovati, ali ce vjerovatno u novu sezonu se uci sa jacim budzetom sto je normalno jer rastu ambicije, pa ce samim tim i budzet koji je namjenjen za igrace ( pogotovo taj) biti masivniji nego trenutno, sto prodajom nekih igraca tako i prihodima od evropskih utakmica, marketinga, sponzora....

Znaci na pocetku sledece sezone vjerovatno ce mo biti puno blize ispunjvanju takvih ugovorima kakve zahtijevaju igraci njegovog kalibra i iskustva!!!

Moje je misljenje da je ovo posudba samo zato sto mu nemozemo ispostovati renutni ugovor, a nj
emu narvno nije u interesu da ga rasikne dok traje, pa ce odraditi posudbu i na kraju ugovora potpisati za nas!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 jan 2015, 20:16

Buzdovan je napisao/la:
fakat ova pitanja su nidje veze, da si u google samo ukucao kelava , izbacilo bi ti ovo
Ivan Kelava (Zagreb, 20. veljače 1988.)

i rijeseno u sekundi , a ne da cekas da ti neko ovdje odogovri za 3 sata

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jan 2015, 20:17

Ne znam zaista, nadam se da će naši ljudi to odraditi na najbolji mogući način. Ali ne vjerujem nešto da bi on nakon što bude slobodan igrač potpisao za nas ako mu dođe neka bolja ponuda. Koliko mi možemo ponuditi igračima, sad maksimalno 5 000 KM a ako ostvarimo te ciljeve koje ti pominješ najviše 5000 Eura. I ako se ovdje neki gađaju ciframa daleko smo mi od toga da igraču možemo ponuditi nešto više. Mislim možemo, kratkoročno, pa opet tamo gdje smo bili do prošle godine a to nikome u klubu nije cilj.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 jan 2015, 20:21

macahz je napisao/la:
Buzdovan je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHA znaci popqfo sam sve iapitw a ucio sam ko konj. I bas sam ono fuj, al sad si me oraspolozio. E ne vjerujem hahhahahahhah

A fkt jarane :lol: :lol: :lol: ,nije mi se dalo trazit po netu pa reko da ovdje pitam nekako mi lakse bi . :D
Sarajevo ljubavi moja.

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 29 jan 2015, 20:22

hilmo je napisao/la:E ovako... To da li je cijenjeni gospodin Kelava dogovorio sa nama, pod kakvim uslovima, ko će mu šta plaćati, neću komentarisati dok ne bude zvanično. Ovim informacijama koje kruže ovdje baš i ne vjerujem jer prije par dana je bila jedna da je "sutra" press, pa se ništa nije desilo, pa je onda sinoć najavljeno i opet ništa.. Uglavnom ja sam strpljiv čovjek i mogu čekati da vidim šta je od ovog istina pa ću onda komentarisati.

Sve se slažem. A to da bi gu.... dali za titulu, ma dao bi ja i sestru da imam :rol:
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 jan 2015, 20:24

Prosjek godina na ovoj temi 12 :beba:

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 29 jan 2015, 20:36

Steph je napisao/la:Prosjek godina na ovoj temi 12 :beba:

Ja pratim ovu temu dugo al stvarno misim da ovdje nema ozbiljnih ljudi osim pojedinaca. Jedan napisao da Kelava dolazi i tri stranice napisase gluposti od A do Z. Svaki put isto .

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 29 jan 2015, 20:53

xbox je napisao/la:

Ja pratim ovu temu dugo al stvarno misim da ovdje nema ozbiljnih ljudi osim pojedinaca. Jedan napisao da Kelava dolazi i tri stranice napisase gluposti od A do Z. Svaki put isto .
Nije samo jedan vec vise njih su napisali. A nek se i pise, da nismo spomenuli Kelavu danas bi se nacito jedno 10 postova. Ovako imas sta citat.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jan 2015, 20:57

xbox je napisao/la:

Haj nam ti napiši nešto pametno,dugo smo na tebe čekali. :mrgreen:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 29 jan 2015, 20:58

hocel onac crnac iz Ruande doc kod nas. Petkovic ga je preporucio Abdulahu, a Petkovic ne grijesi. Znamo kakvi su sa crnog kontinenta igraci. Ubili se za spica ili stopera. Jak brz ma idealan za stopera. U engleskoj premjer ligi si svi takvi. Sad ne vjerujem da je skup u poredjebju sa latino amerikancima.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 jan 2015, 21:18

macahz je napisao/la:hocel onac crnac iz Ruande doc kod nas. Petkovic ga je preporucio Abdulahu, a Petkovic ne grijesi. Znamo kakvi su sa crnog kontinenta igraci. Ubili se za spica ili stopera. Jak brz ma idealan za stopera. U engleskoj premjer ligi si svi takvi. Sad ne vjerujem da je skup u poredjebju sa latino amerikancima.

O kojem se igracu tacno radi (ime i prezime) ?
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 25 gostiju.