Pa dobro ja nisam govorio da je najbolji bek, to su drugi spomenuli. Ali definitivno jeste jedan od boljih bekova, dosta, dosta dobar....JoseMourinho je napisao/la:Vukovi sjajno stoje finansijski, al ono što ja govorim je da on nije još jedan od najboljih bekova u svijetu kako je predstavljen ovdje gdje sam prvi odgovor napisao pa se sve ovo raširi![]()
on bi igrao u velikoj ekipi koliko god vukovi jaki finansijski bili da dodje real/barsa/chelsea/itd/city/PSG i sl. Po njega, on bi bio prodan sigurno za fine pare al očigledno niko još jak nije došao po njeg
Slažem se da ce uskoro, ja se nadam iduće ljeto napravit taj korak pa preci negdje al još uvijek nije
Meni je samo zasmetalo to njegovo precjenjivanje
Pa da je neko od gore nabrojanih platio određenu sumu ili bio spreman platiti možda bi ga Vukovi pustili. Ali u ovom trenutku bi Wolfsburg njega mogao pustiti za samo izuzetno visoku sumu. Ako su postavili visoku cijenu, a prema svemu što se govorilo jesu, odmah i brojni klubovi nisu spremni to platit. Jasna stvar. Ja ti samo kažem da u ovom trenutku je bilo gotovo nemoguće da ga Wolfsburg proda, jer su uložili sve napore da ga zadrže i da produže ugovor.
Ta suma koju bi neko morao platiti bi trebala biti izuzetno visoka.
A postoje šanse da će on za koju godinu otići, s tim da se ne bi čudio da ostane i dalje u Wolfsburgu, jer Wolfsburg pravi dobre korake naprijed...