Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Serie A
da se nadovezem na pricu o 'podjeli' titula:
ja sam za to da se titule iz gore pomenutih sezona jednostavno izbrisu (sto ce vjerovatno i bit tako) . . . jer recimo ako bi kojim slucajem romu zapala ta titula za zelenim stolom ja bi prvi bio protiv toga jer zna se kako se titule zasluzuju
ja sam za to da se titule iz gore pomenutih sezona jednostavno izbrisu (sto ce vjerovatno i bit tako) . . . jer recimo ako bi kojim slucajem romu zapala ta titula za zelenim stolom ja bi prvi bio protiv toga jer zna se kako se titule zasluzuju
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Romi ce se dodijeliti titule i za 5 godina ce se saznati da su i oni namjestali utakmice. Ko zna, mozda i neki drugoligas koji je tada igrao u Serie A bude prvak Italije.
Koji cirkus! 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
perverzan je stare mi...Google je napisao/la:Dok se navijaci ostalih velikih klubova u Itali plase dal ce bit izbaceni u nizi rang zbog namjestanja:D hehehe....Romu u borbi za Scudeto u subotu ocekuje tesko gostovanje u Bariju...
lagano zagrijevanje za subotu, evo jedne prelijepe tekme protiv Barija,u kojoj je majstor Totti pokazao kako se igra fudbal...!!!!
[youtube][/youtube]
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
dugo ovako kalčo nije bio zanimljiv, tri ekipe se bore za skudeto. neka malo titula ode u rim, malo za promjenu
nebi se baš reklo da su tri ekipe u pitanju, odluka će pasti između Rome i Intera, Milan trenutno nije dostojan Skudeta
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
milan je nešto poput bajerna kod švaba. mrljavi cijelu sezonu i na kraju se uključi u borbu za vrh
- sarajlija89
- Kontakt:
Evil Genius je napisao/la:da se nadovezem na pricu o 'podjeli' titula:
kad se budu oduzimale titule interu dodjelljivace se drugoplasiranim u prventsvu..tako da ce juve imati 31 titulu(dvije vracene i dvije jer su drugi dvaput bili) a roma jednu i ovu sad

ipak ste ispred lazia ako nista

a interovci...uvijek cete biti 3. u italiji

SONO SEMPRE 29
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Evil Genius je napisao/la:da se nadovezem na pricu o 'podjeli' titula:
kad se budu oduzimale titule interu dodjelljivace se drugoplasiranim u prventsvu..tako da ce juve imati 31 titulu(dvije vracene i dvije jer su drugi dvaput bili) a roma jednu i ovu sad![]()
znaci 5 jel
![]()
ipak ste ispred lazia ako nista![]()
![]()
a interovci...uvijek cete biti 3. u italiji![]()
![]()
SONO SEMPRE 29
apriiiiiilllllliiiiiiillllliiiii sarajlija samo vi u sebi pisite titule i iz ove sezone slobodno sebe namjenite ako hocete i ligu .......... zna se ko je grande u ita i ko hara evropom...... a vikad dodjete u ch league javite se
- sarajlija89
- Kontakt:
hehe brate
mi imamo vise nastupa u ligi sampiona nego vi golova
sta vam je ba
....juventus je najveci talijanski klub daleko...i po mnogo sta najveci na svijetu...mi kad smo Ligu prvaka igrali(tj redovno igrali zavrsnicu) gdje je inter bio
05.03.1995 Campionato Inter-Juventus 0-0
17.12.1995 Campionato Juventus-Inter 1-0
20.04.1996 Campionato Inter-Juventus 1-2
20.10.1996 Campionato Juventus-Inter 2-0
09.03.1997 Campionato Inter-Juventus 0-0
04.01.1998 Campionato Inter-Juventus 1-0
26.04.1998 Campionato Juventus-Inter 1-0
25.10.1998 Campionato Juventus-Inter 1-0
27.02.1999 Campionato Inter-Juventus 0-0
12.12.1999 Campionato Juventus-Inter 1-0
16.04.2000 Campionato Inter-Juventus 1-2
03.12.2000 Campionato Inter-Juventus 2-2
14.04.2001 Campionato Juventus-Inter 3-1
27.10.2001 Campionato Juventus-Inter 0-0
09.03.2002 Campionato Inter-Juventus 2-2
19.10.2002 Campionato Inter-Juventus 1-1
02.03.2003 Campionato Juventus-Inter 3-0
29.11.2003 Campionato Juventus-Inter 1-3
04.04.2004 Campionato Inter-Juventus 3-2
28.11.2004 Campionato Inter-Juventus 2-2
20.04.2005 Campionato Juventus-Inter 0-1
02.10.2005 Campionato Juventus-Inter 2-0
12.02.2006 Campionato Inter-Juventus 1-2
Od 1995 i dolaska morattija do Farsopolija...jeste primjetili 2003-04 sezona..cak 2 zaredom pobjede intera
vjerovatno je i to moggi namjestio
11 pobjeda juventusa i cak 4 intera u punih 11 sezona
A ovo za Serie B..hmmm..pa inter je 1922 bio zadnji u prventsvu..ali su molili i izmolili da im dozvole ostanak u Serie A..sta kako..nezz..al eto da se i to zna...da su ISPALI..a sto nisu igrali to je druga stvar..znaci JUVENTUS JE JEDINI TIM KOJI NIJE ISPADO IZ SERIE A
1993 imalli su samo bod vise od zone ispadanja
I vi da se poredite sa juventusom..mene bi stid bilo al eto

mi imamo vise nastupa u ligi sampiona nego vi golova

05.03.1995 Campionato Inter-Juventus 0-0
17.12.1995 Campionato Juventus-Inter 1-0
20.04.1996 Campionato Inter-Juventus 1-2
20.10.1996 Campionato Juventus-Inter 2-0
09.03.1997 Campionato Inter-Juventus 0-0
04.01.1998 Campionato Inter-Juventus 1-0
26.04.1998 Campionato Juventus-Inter 1-0
25.10.1998 Campionato Juventus-Inter 1-0
27.02.1999 Campionato Inter-Juventus 0-0
12.12.1999 Campionato Juventus-Inter 1-0
16.04.2000 Campionato Inter-Juventus 1-2
03.12.2000 Campionato Inter-Juventus 2-2
14.04.2001 Campionato Juventus-Inter 3-1
27.10.2001 Campionato Juventus-Inter 0-0
09.03.2002 Campionato Inter-Juventus 2-2
19.10.2002 Campionato Inter-Juventus 1-1
02.03.2003 Campionato Juventus-Inter 3-0
29.11.2003 Campionato Juventus-Inter 1-3
04.04.2004 Campionato Inter-Juventus 3-2
28.11.2004 Campionato Inter-Juventus 2-2
20.04.2005 Campionato Juventus-Inter 0-1
02.10.2005 Campionato Juventus-Inter 2-0
12.02.2006 Campionato Inter-Juventus 1-2
Od 1995 i dolaska morattija do Farsopolija...jeste primjetili 2003-04 sezona..cak 2 zaredom pobjede intera

11 pobjeda juventusa i cak 4 intera u punih 11 sezona

A ovo za Serie B..hmmm..pa inter je 1922 bio zadnji u prventsvu..ali su molili i izmolili da im dozvole ostanak u Serie A..sta kako..nezz..al eto da se i to zna...da su ISPALI..a sto nisu igrali to je druga stvar..znaci JUVENTUS JE JEDINI TIM KOJI NIJE ISPADO IZ SERIE A
1993 imalli su samo bod vise od zone ispadanja

I vi da se poredite sa juventusom..mene bi stid bilo al eto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Rano moja, cuj oni haraju Evropom. Sad si ga cappy sto bi se reklo ukakio. Iako te smatram dobrim forumasom. Eto budi realan pa reci ko je harao Evropom sto se tice talijanskih klubova. Ja se nesto ne sjecam da je nesto Inter u zadnjih dvadeset godina nesto uradio. Sjecam se kad vam je veliki Ronaldo igrao, pa i tada ste se ganjali po Uefa-cupu, bilo je lijepo to gledati dok ste se ganjali sa S04, ali uvjek su vas naguzivali. Eh tada smo mi bili visoko isped vas. Mi smo se tada igrali sa velikim timovima. No dobro.
Relano evo danas ste prvi, i jaki ste priznajem, ali relano gledajuci, nista niste pokazali do sada. Juce isto blijedo izdanje, mrsav rezultat koji je sasvim nadoknadljiv, jos sa onakim golmanom sto ga rusi imaju, moracete dobro gace natopiti znojom ako mislite dalje ici.
A doci do cetvrt finala, nije nikakvo haranje Evropom, jos kad se uzme u obzir da ovo vrijeme dok ste akutelni prvaci Italije, uvjek ste ispadali u osmini, tako da do haranja imate dosta. A mi kad smo bili na vasem mjestu, zna se uvjek je skoro bilo semi-finale i derali smo sve redom, eh to ti je bilo haranje, a u Cl garant nije bilo namjestanja kako nas ostali optuzuju da samo tako znamo igrati.
Iskreno nekako bi mi bilo drago da nesto napravite u CL,, da malo dignete rejting ovoj jadnoj ligi, ali tesko, cisto sumnjam. Nema Inter to sto bi trebali da imaju sampioni da bi nesto veliko uradili. Pobjednicki metalitet vam fali, to je ono sto Juve ima, isto tako Milan. I zato cete uvjek sto sarajlija rece biti treci u Italiji, ma koliko titula pobjedili......za zelenim stolom
Sto je jedan veliki golman jednom rekao: "Inter je dosadan klub, pa cak i njihovi dresovi su nekako dosadni"
Relano evo danas ste prvi, i jaki ste priznajem, ali relano gledajuci, nista niste pokazali do sada. Juce isto blijedo izdanje, mrsav rezultat koji je sasvim nadoknadljiv, jos sa onakim golmanom sto ga rusi imaju, moracete dobro gace natopiti znojom ako mislite dalje ici.
A doci do cetvrt finala, nije nikakvo haranje Evropom, jos kad se uzme u obzir da ovo vrijeme dok ste akutelni prvaci Italije, uvjek ste ispadali u osmini, tako da do haranja imate dosta. A mi kad smo bili na vasem mjestu, zna se uvjek je skoro bilo semi-finale i derali smo sve redom, eh to ti je bilo haranje, a u Cl garant nije bilo namjestanja kako nas ostali optuzuju da samo tako znamo igrati.

Iskreno nekako bi mi bilo drago da nesto napravite u CL,, da malo dignete rejting ovoj jadnoj ligi, ali tesko, cisto sumnjam. Nema Inter to sto bi trebali da imaju sampioni da bi nesto veliko uradili. Pobjednicki metalitet vam fali, to je ono sto Juve ima, isto tako Milan. I zato cete uvjek sto sarajlija rece biti treci u Italiji, ma koliko titula pobjedili......za zelenim stolom

Sto je jedan veliki golman jednom rekao: "Inter je dosadan klub, pa cak i njihovi dresovi su nekako dosadni"

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Hehe ma mislio sam od talijanskih timova jedino Inter ''hara'' a ostali nema.. Pored Barce najozbiljniji za titulu...i da vremena se mjenjaju..I prije je Inter bio jak al uvijek im je nesto falilo za nesto veliko..a danas definitivno to nesto imaju mozete vi pricati al danas od talijana samo Inter ima pobjednicki mentalitet sto se tice igranja u evropi.,
Sto se tice juceranje tekme 1 pol lose al u 2 nisu se zadovoljavali zeljeli su vise totalna nadmoc na terenu al samo 1 gol...u revansu dati jedan i to je to...kasnije je sve moguce........ Sto su Milan i Juve harali harali su, sad se zna ko jedino moze harati...
Sto se tice juceranje tekme 1 pol lose al u 2 nisu se zadovoljavali zeljeli su vise totalna nadmoc na terenu al samo 1 gol...u revansu dati jedan i to je to...kasnije je sve moguce........ Sto su Milan i Juve harali harali su, sad se zna ko jedino moze harati...
- JuveSissoko
- Kontakt:
tako ce biti ,al samo do slijedece sezone 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
citam komentare interovaca "mi smo krivi, ali vi ste vise krivi".. da se vratimo na pricu od prije mjesec dana "vi ste namjestali i kraj price.. trebali ste misliti prije nego ste krenuli namjestati".. mjenjate pricu? hmm.. u Decembru ce biti "jao, vidi Juventusa igra jos uvijek u Serie A, a mi u Serie C.. nije posteno".. 

- JuveSissoko
- Kontakt:
nece biti nikakvog izbacivanja,to je ravno naucnoj fantastici,samo ce se gledati drugacije na sve sto se desilo,to je to
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
vidjet cemo..
ovdje opet prica juventusovaca o calciopoliu, pa do kada vise , postaje dosadno, pa svaki drugi post je posvecen toj temi , znam da rezultati juventusa ove sezone nisu kakvim ste ih ocekivali i da ne bi pisali o tome vracate se na ono sto vas je i dovelo do ovog , pravite heroja i svetca od moggia a on vam je unistio i ime i dostojanstvo i obraz , a vi se samo uhvatili intera i morattia , molio bih moderatora da brise ove postove o calciopolliu ili neka otvore novu temu pa nek pisu koliko im volja
vjeruj mi i ja bi htio da moderatori brisu svaki post u kojem se spominje inter, ali tesko da je to moguce.. mada bi nova tema bila realnost..
Nek pisu na svojoj temi to je ipak njihova stvar
coece koih se ovdi gluposti mozes nacitat
s ovim se juvenusovcim ne isplati raspravljat...ljudi jednostavno imaju svoj film,ko hebe cinjenice,pa tako sami sebi dodaju titule itd itd...jednostavno im treba reci...patite i ove godine cemo biti prvi,a inter jedini nije igrao u Seriji B...seria A nam je u DNA 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.