FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlican potez uprave Sarajeva! Kelava je dobar golman,jedan od najboljih u bivsoj Yugi,i kao takav zasluzuje respekt! branio je dosta dobro za Dinamo,igrao LP,i kao rezultat toga uslijedio je veliki transfer u Italiju! samo je vazno da odradi dobro pripreme sa klubom i na proljece smo ko beton! jos samo stoper,ajde Vranjes!?
Odlično pojačanje...
@ Neg stvarno oko čega vi raspravljate. dobro reče iznad jedan : prosjek godina 12.. Šta ima loše što je momak pitao za godine. Taman da mi ne guglamo bezze...
@ Neg stvarno oko čega vi raspravljate. dobro reče iznad jedan : prosjek godina 12.. Šta ima loše što je momak pitao za godine. Taman da mi ne guglamo bezze...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
zaboravi vranjesabosnas_ je napisao/la:Odlican potez uprave Sarajeva! Kelava je dobar golman,jedan od najboljih u bivsoj Yugi,i kao takav zasluzuje respekt! branio je dosta dobro za Dinamo,igrao LP,i kao rezultat toga uslijedio je veliki transfer u Italiju! samo je vazno da odradi dobro pripreme sa klubom i na proljece smo ko beton! jos samo stoper,ajde Vranjes!?
Hilmo, gledaj to iz druge perspektive. Morali smo probiti led sa tim igracem iz lige petice.
4.10.2009.
O kojem se igracu tacno radi (ime i prezime) ?[/quote]simon je napisao/la:[quote="macahz"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ne znam ime, eto tekst clanka
Obzirom da ste rekli da su igrači u Runadi talentovani, da li bi nekoga izdvojili - preporučili? Da naravno, imam paklenog mladog odbrambenog igrača koji igra desnog stopera te je ujedno i reprezentativac Ruande. Eto baš sam mislio sada kada dođem za vikend u Beograd da nazovem svog prijatelja Ibrakovića iz fudbalskog kluba Sarajevo te da mu preporučim ovog igrača ispred kojeg je sjajna karijera.
Mozda ovaj: Jean Bosco Uwacu
Nesto kad sagledas i zadnju godinu dana doveli smo igrace iz liga petice. Chelsea, Udinese, Koeln.
1946
Vala moze jednog iz Ruande da **** rak rakaHead je napisao/la:Nesto kad sagledas i zadnju godinu dana doveli smo igrace iz liga petice. Chelsea, Udinese, Koeln.

Pa probili smo sa Jajalom, doveden je da se osvoji trofej i to smo uspjeli.koalem je napisao/la:Hilmo, gledaj to iz druge perspektive. Morali smo probiti led sa tim igracem iz lige petice.
Sad trebamo nastaviti graditi sisitem. To je moje neko mišljenje nepoznavajući eventualnu situaciju sa golmanom.
Hajd mi reci samo jedan jedini razlog po kojem bi nama ovaj iz Ruande bio pojacanje. Samo zato sto je crnac?macahz je napisao/la:Vala moze jednog iz Ruande da **** rak rakaHead je napisao/la:Nesto kad sagledas i zadnju godinu dana doveli smo igrace iz liga petice. Chelsea, Udinese, Koeln.(kako glupa izreka :/)
Pa imo si Diatu, nije znao hodati kad je us'o protiv Goska.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Takve ''neprovjerene'' igrace odmah na probu negdje 10-15 dana da se vidi kako sta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato sto ga je preporuci Petkovic. Ako je iko strucan onda je to on. A njihove fizicke predispozicije, opcenito, nam daju nadu da bi mogao biti odlican za tu poziciju. A sta fali Dijatti, eno ga u Zvijezdi jedan od najboljih. A i Kuaddio sto se tice motorickih sposobnosti je najblji u timu. Sad ako taj iz tolike konkurencije "atleta" se sitice, znaci ima u njemu nesto sto je doticni strucnak, Petkovic vidio. Za stopera ti i ne treba neko pretjerano fudbalsko znanje, vec brzina, snaga i visina. Sto odgovara, stanovnicima AfrikeHead je napisao/la:Hajd mi reci samo jedan jedini razlog po kojem bi nama ovaj iz Ruande bio pojacanje. Samo zato sto je crnac?macahz je napisao/la:Vala moze jednog iz Ruande da **** rak rakaHead je napisao/la:Nesto kad sagledas i zadnju godinu dana doveli smo igrace iz liga petice. Chelsea, Udinese, Koeln.(kako glupa izreka :/)

-
- Kontakt:
Ali treba komunikacija, i ko će ga opet čekati dok nauči jezik + kakvi smo baksuzi i on će imati problema sa papirima... Ne hvala.macahz je napisao/la:Zato sto ga je preporuci Petkovic. Ako je iko strucan onda je to on. A njihove fizicke predispozicije, opcenito, nam daju nadu da bi mogao biti odlican za tu poziciju. A sta fali Dijatti, eno ga u Zvijezdi jedan od najboljih. A i Kuaddio sto se tice motorickih sposobnosti je najblji u timu. Sad ako taj iz tolike konkurencije "atleta" se sitice, znaci ima u njemu nesto sto je doticni strucnak, Petkovic vidio. Za stopera ti i ne treba neko pretjerano fudbalsko znanje, vec brzina, snaga i visina. Sto odgovara, stanovnicima AfrikeHead je napisao/la:Hajd mi reci samo jedan jedini razlog po kojem bi nama ovaj iz Ruande bio pojacanje. Samo zato sto je crnac?macahz je napisao/la: Vala moze jednog iz Ruande da **** rak raka(kako glupa izreka :/)

Novi stoper bi nam mogao biti Cocalić.
-
- Kontakt:
januar071 je napisao/la:Novi stoper bi nam mogao biti Cocalić.
E to bi bio sex 100%
i ja sam cuo za ovo, nasi su ga trazili, al mrtvi je štrumf nema nista od togajanuar071 je napisao/la:Novi stoper bi nam mogao biti Cocalić.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prijatelju, pa danas se ne zivi od ljubavi vec od finansija...aS_Roma je napisao/la:i ja sam cuo za ovo, nasi su ga trazili, al mrtvi je štrumf nema nista od togajanuar071 je napisao/la:Novi stoper bi nam mogao biti Cocalić.
Nikada ne reci, nikad...

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Ferroviere1987, Konzerva, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pena, rimljanin90, Rodman, Varijantas8 i 110 gostiju.