FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Ako se ovo ne rjesi ubrzo onda forsirati Amira do kraja priprema i potraziti kakvog lijevog beka. Dobri su i Kvesic i Tomic ali niko nije veci od Zelje..
BUDI ŽELJO !!!
Zeznuto je ovo sa Tomicem i Kvesicem. Bez njih nema Evrope, a isto tako pored njih nam treba jos 1 l.bek i vezni igrač.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nikad se ne zna,mozda i produze,sabura...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije bas tako s kvesom je problem do kluba nije do kvese dok tomo malo glumi...svejedno mislim da ce se pozitivo zavrsiti sve ovo jer nije samo do igraca ima i do ovih u klubu.lazar je napisao/la:Zeznuto je ovo sa Tomicem i Kvesicem. Bez njih nema Evrope, a isto tako pored njih nam treba jos 1 l.bek i vezni igrač.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Po meni nije do kluba jer mu klub nece mocidati toliko para i platu da bi on produzio ugovor. Tako da...pile87 je napisao/la:Nije bas tako s kvesom je problem do kluba nije do kvese dok tomo malo glumi...svejedno mislim da ce se pozitivo zavrsiti sve ovo jer nije samo do igraca ima i do ovih u klubu.lazar je napisao/la:Zeznuto je ovo sa Tomicem i Kvesicem. Bez njih nema Evrope, a isto tako pored njih nam treba jos 1 l.bek i vezni igrač.
-
- Kontakt:
Kako pojedinih nije stid tako pricat za Tomica i Kvesica. Ne znate sta je na stvari zato ne pisite gluposti.
Po tebi nije jer ne znas o cemu se radi.OdaVeliki je napisao/la: Po meni nije do kluba jer mu klub nece mocidati toliko para i platu da bi on produzio ugovor. Tako da...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam ni rekao da znam, ali Tomic od kad je Amar otisao ...pile87 je napisao/la:Po tebi nije jer ne znas o cemu se radi.OdaVeliki je napisao/la: Po meni nije do kluba jer mu klub nece mocidati toliko para i platu da bi on produzio ugovor. Tako da...
-
- Kontakt:
Vjerujte ima tu svasta,nisu ni u klubu dobri kako mislite,ja sam se sokirao.OdaVeliki je napisao/la:Nisam ni rekao da znam, ali Tomic od kad je Amar otisao ...pile87 je napisao/la:Po tebi nije jer ne znas o cemu se radi.OdaVeliki je napisao/la: Po meni nije do kluba jer mu klub nece mocidati toliko para i platu da bi on produzio ugovor. Tako da...
-
- Kontakt:
KolIko god bio zahvalan Kvesiću, a pogotovo Tomiću za sve što su učinili za naš klub, uvijek ću biti na strani Željezničara i ono što je dobro za njega! Ako ponuda nije dovoljno dobra za klub, tu nema priče, nećemo igrača prodati, ako igrač neće ugovor potpisati tribine, kao što je bio slučaj sa Cocalićem i Svrakom! Koristi nemamo od njih da igraju, a otići će džaba u junu. U tom slučaju gurati malog Amira i Beganovića ako ništa i igrače koji imaju ugovor!
Ako Kvesić neće da produži ugovor, ne mora niko ga ne tjera, imaš tribine brate šest mjeseci i onda si slobodan, ako smo ti šta dužni ganjat ćemo se kao sa Hasagićem i isplatiti te. Nismo nikad nikome dužni ostali, niti ćemo.
Svi smo mi svjesni da su oni sve dogovarali sa Osimom, ali njega više nema, otišao je da vodi poluamaterski klub u Kataru gdje mu igrači ne dolaze na treninge, jer im je tako ćejf
Tu je sad Gredić koji se lavovski bori za dobrobit kluba, ne kažem da je svetac, ali čovjek voli klub nije kao Buki, Gušo i ostala bagra čim je zagustilo ufatili se noge i tuže klub za deset hiljada maraka
Uredu dužni smo, dali smo im dugovano, sad mrš svi u skokovima!
NIKO NIKAD IZNAD KLUBA! 1921 ljubav jedina!
Ako Kvesić neće da produži ugovor, ne mora niko ga ne tjera, imaš tribine brate šest mjeseci i onda si slobodan, ako smo ti šta dužni ganjat ćemo se kao sa Hasagićem i isplatiti te. Nismo nikad nikome dužni ostali, niti ćemo.
Svi smo mi svjesni da su oni sve dogovarali sa Osimom, ali njega više nema, otišao je da vodi poluamaterski klub u Kataru gdje mu igrači ne dolaze na treninge, jer im je tako ćejf

NIKO NIKAD IZNAD KLUBA! 1921 ljubav jedina!
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
E je.biga ovo se nesto zakuhalo bezveze. Doduse ovde izgleda niko nema 100%ne informacije, ali opet , sve ovo nije tako pozitivno kako je izgledalo prije par dana.
Dajte insideri kakvu ljepsu vijest, da se malo razvedrimo(makar i poluistinu)
Dajte insideri kakvu ljepsu vijest, da se malo razvedrimo(makar i poluistinu)

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jeste, ali to sa slanjem na tribine jer igrac nece da produzi jeste DISKRIMINIRAJUCE na igraca, i svaki sljedeci koji se nade u toj sitvaciji imat ce pritisak, pa ce mu bolje biti da ne potpisuje. Ispadalo ala provincijski klub tipa Trbanjuse gdje se igrac za NE oduzima ono sto jedino zna i dovodi u stanje, da jedva ceka da ode. A jbg, vjerovatno tako i jesmo, kako se ponasamo i kako mnogi misle, mozda samo jos toga nismo postali svijesni...
Mislim da skratim, zelio sam pisati odredene stvari, ali nisam zelio stvarati pesimisam.
Ja koliko mogu vidjeti, ovaj danasnji Zeljo od odlaska Amara nemu jedan glas, vec mnogo glasova...
Mislim da skratim, zelio sam pisati odredene stvari, ali nisam zelio stvarati pesimisam.
Ja koliko mogu vidjeti, ovaj danasnji Zeljo od odlaska Amara nemu jedan glas, vec mnogo glasova...
Pozdrav plavom svijetu, vjerujem da ima mnogo onih koji još uvijek očekuju zvaničnu potvrdu vezano za Tomu. ´ajd što se @super ne javlja 24 sata, ali nije mi jasno zašto se nijedan "novinar" nije upecao na ove stvari, da je bar pitao nekoga iz kluba pa napravio intervju i sl. ccc Nadam se da će bar sutra neko od "novinara" pitati šta se zapravo desilo.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Prema pisanju jedne novine zeljo ga je pusti znaci pristao je na ponudu ali se on nije dogovorio sa tim klubom , znaci sve je na njemu .
-
- Kontakt:
Sutra u 12 h na plastici protiv Travnika.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Odin prvi izbor za stopere su Kosoric i Zeljkovic a drugi Bogdanovic i Uzelac.....Tako da je Asanovicu receno da ne racunaju na njega.bagrcavi je napisao/la:Po tariguzu pored Baše i Asanović odlazi.
Kako amar ode u klubu se nezna ko pije a ko placa 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ne vidim u cemu je problem.Imamo dva stoperska para i sve ostalo je nagomilavanje igraca.Struka procijenila da momak trenutno ne zadovoljava kriterije i to je to....po ovome se vidi da se ipak zna ko kosi a ko vodu nosi.
svugdje na svijetu treneri biraju igrače koji im se uklapaju i koji im se ne uklapaju u zamisli. prije ste kukali da se amar sve pita i da su treneri figure, sad vam ne valja što trener stvarno pravi ekipu.