OdaVeliki je napisao/la:Kao sto sam vec pisao vi ste giganti za izmisljanje teorija zavjera. Kupio titulu, prodao utakmicu, potrosili pare od Sehica, Tomic napravio pred ugovorNije ovo Sarajevo, i nije Bilbija, Tomic. Tomic je pravi momak, posten. A te gluposti sto pises mozemo vidjeti za pola godine, a cak mozda za koju sedmicu gdje bi Tomic trebao u Tursku. Pa ces vidjeti da se provaljujes samo.
Niko ovdje ne tvrdi da je to slucaj 100% sa Tomicem, vec da je opcija koja je veoma moguca i koja je veoma cest slucaj, e dali ce to Tomic uraditi ili nece to mi ne znamo niti sta tvrdimo, vec u prijasnjim postovima mozes naci rijec "mozda" znaci pretpostavka, ali ne ti veliki strucnjak odmah pises o nekakvim maliverzacijama i Ibrakovicima itd...
Vi kad se pomirite sa tim da jedan talentovan igrac kao tomic nezeli da se udavi u brodu koji tone svatit ce te sta vam se prica i puno ce vam lakse biti!!!
Ja kad sam nedavno procitao komentare na vasoj temi gdje si i ti naravno ucestvovao: "Evropa je neupitna auz malo srece mozemo i titulu uzeti" nisam mogao vjerovati

Ma daj molim te!!!