Meni je otprilike jasno jer sam gledao par treninga. Skoro čitav trening vježbaju rondo. Još ako su sa tobom u grupi Rafinja i Meho očekuj svašta. Još ako rade često ovu vježbu koju sam gledao sinoć onda mi nije nimalo čudno što se povrijeđuju često. A Riberi je inače podložan povredama tako da me ne čudi.Bayern@heart je napisao/la:Zista mi nekad nije jasno šta rade ovi naši na treningu pa svko malo neko povređenPred nastavak sezone kad bi većina koji su trenirali trebali da budu na raspolaganju za prvi tim opet povrede. Navodno bi Ribery mogao da odsustuje duži period kao i u prvom djelu sezone
Nadam se da će prognoze pasti u vodu i da će već biti spreman za mečeve protiv rudara iz Donjecka.
Ako sam se prije čudio kako Bayern sa Alabom i Gaudinom drži vezu protiv Wolfsburga, Dortmunda ili ManCity-ja više se ne čudim. Poslije ovih treninga sve mi je jasno. Ovi treninzi su čudo ali imaju manu, i to zamjeram Pepu, i to manu da ubijaju killer instinct ekipe. Ljudi se samo dodaju i prave budalama protivnike. Da pep malo više obrati pažnje na egzekuciju i šutanje kad treba a ne dodavanje mi bi ekipe trpali sa pet-šest razlike. Džaba, to je slaba tačka ovog sistema koji gaji Pep. Naravno njegov sistem smanjuje broj prilika protivnika kao što povećaba broj naših prilika po susretu.