FK Željezničar (opšte diskusije)

Amerigo
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Amerigo » 30 jan 2015, 01:44

@pepgvardiola ako može samo jedno pitanje brate ???
Imaš li ti uopšte život izvan ovog foruma i bez Želje u mislima???

Mislim ono raja , trebe , druženje itd
Ili čitav život provodiš opterećen tom mržnjom .........

Moj najbolji prijatelj je pitar
ali ti si po svemu sudeći kao i mnoga djeca ovdje previše podlegao uticaju Blekića , Ibrakovića .... koji su od derbija i zdravog odnosa koji je vladao među nama napravili to što sada imamo :(

Žalosno :( :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 30 jan 2015, 01:45

Ti si buraz gori što mu objašnjavaš, sve piše na internetu! Može i sam sve ukucati na google i provjeriti, niko mu bolje ne može objasniti nego kad se sam uvjeri. Šta će mu naša objašnjenja kada ionako u njih neće povjerovati .... objasni mu ... neka ukuca na http://www.google.com/" onclick="window.open(this.href);return false; FK Željezničar, sve će mu se samo reći.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

FairBet

Post Postao/la FairBet » 30 jan 2015, 01:45

Za klub koji je osnovan davne 1921 3 titule vise i nije neka pljacka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jan 2015, 01:47

FairBet je napisao/la:Za klub koji je osnovan davne 1921 3 titule vise i nije neka pljacka
4

FairBet

Post Postao/la FairBet » 30 jan 2015, 01:48

Izvini 4

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 30 jan 2015, 01:48

1200 i 100 000 cuj kakve veze ima????????????????

Cuj kakve veze ima, pa nije valjda da ti moram i za to definiciju pisati???????

Zamisli d vam je clanarina 10 KM i da vas ima 1200
A nama je 20 KM i ima nas 6000 TRENUTNO

ovaj podatak mora da boli svakog istinskog navijaca Zelje!!!

Zakljucak: 99% navijaca je spremno da se svadja nadglasava i prica nebuloze u odbrani svog kluba ali nije u stanju da se uclani u isti!!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jan 2015, 01:50

Ima vas 6000 sa obnovljenim clanstvom ili od pocetka kako stancate clanske godinama unazad ?

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 30 jan 2015, 01:55

Amerigo je napisao/la:@pepgvardiola ako može samo jedno pitanje brate ???
Imaš li ti uopšte život izvan ovog foruma i bez Želje u mislima???

Mislim ono raja , trebe , druženje itd
Ili čitav život provodiš opterećen tom mržnjom .........

Moj najbolji prijatelj je pitar
ali ti si po svemu sudeći kao i mnoga djeca ovdje previše podlegao uticaju Blekića , Ibrakovića .... koji su od derbija i zdravog odnosa koji je vladao među nama napravili to što sada imamo :(

Žalosno :( :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ja sam za tvoju informaciju ozenjen i ima djete, posao, stan itd... i pored svega toga imam neizmjernu ljubav prema mom klubu koju iskazujem tako sto sam clan istog, vlasnik godisnje karte za istok, bezbroj navijackih rekvizita idt... da ne nabrajam jer mi vjerovatno nevjerujes A vjeruj mi da bi se iznenadio koliko sam realan po pitanju naseg derbija i stanja u klubovima kad sa nekim imam priliku otvoreno, objektivno i iskreno pricati, ali medju vama nema takvih, vec osoba koji svojim komentarima jednostvno traze odgovor!!!

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 30 jan 2015, 01:59

terabajt je napisao/la:Ima vas 6000 sa obnovljenim clanstvom ili od pocetka kako stancate clanske godinama unazad ?

Znaci u pitanju je godisnja clanarina pa se isto tako i prebrojavaju clanovi, tj. 6000 clanova sa vazecim clanskim kartama!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jan 2015, 02:01

pepgvardiola je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ima vas 6000 sa obnovljenim clanstvom ili od pocetka kako stancate clanske godinama unazad ?

Znaci u pitanju je godisnja clanarina pa se isto tako i prebrojavaju clanovi, tj. 6000 clanova sa vazecim clanskim kartama!!!
:nene: :nene:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 30 jan 2015, 02:03

terabajt je napisao/la:
FairBet je napisao/la:Za klub koji je osnovan davne 1921 3 titule vise i nije neka pljacka
4

4 ako brojis tu neku iz 46 :D :D :D :D :D

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 30 jan 2015, 02:05

terabajt je napisao/la:
pepgvardiola je napisao/la:

:nene: :nene:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 30 jan 2015, 02:16

Opet pitari na našoj temi razglabaju o njihovom klubu. Pa dokle vise??

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jan 2015, 02:17

bagrcavi je napisao/la:Realnost je da ste vi morali dovesti brkatog Kineza da vam uleti keš da bi bili ozbiljan konkurent bilo kome ko pretenduje na neki trofej.
Do prošle godine ste bili muzičari. Svirali ste kuurcu.
Realnost je da ste i vi naredali one titule i duple tek kada je legla lova od Džeke, i harali dok se ista nije potrošila, a danas vidimo najbolje na vama da se bez love NIŠTA ne osvaja pa ni pretkolo u Evropi ne prolazi. Inače, što bi bilo sramota tražiti investitora ili vlasnika?! Pa vi to sada aktivno planirate i radite, kroz izmjenu statuta ili se to varam?!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jan 2015, 02:19

pepgvardiola je napisao/la: Ja sam za tvoju informaciju ozenjen i ima djete, posao, stan itd...
... i u tri sata radnim danom sam na ss.ba forumu i prepirem se na temi zelje o clanovima sarajeva....

jest a ja trenutno brojim ovaj milioncic u sobi, pet golih plavusa mi plese po sobi i usput uletio na forum nako :kafa: :rol: :rol: :tokralju:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 jan 2015, 03:10

Neka malih zvrkova,cim su opsjednuti s Zeljom toliko znaci da vrijedimo :clap: halal im burek.
Sve dok nema zustrih psovki treba razgovarat normalno , nekad te prenese pa sta lanes ali jbga.
Meni je bas krivo sto su nam syebali derbi ,zna se I ko ali nije tema za to. Dan danas u lijepoj nam nasoj BiH to je najbolji derbi ali nije to to vise ,barem se tako osjeca :shock:
Ja iskreno pitare ne mogu shvatiti kako ne mogu ukucat na google I pronaci ko je trofejniji samim tim I bolji itd itd,ali ako treba crtat I "polako" objasnjavat nije ni to problem.
Ako je njima draze uzet titulu koja ce ih kostat 10 milki bujrum nije frka ali narod ce vise cijeniti tim koji uzme titulu I to duplu majstore za 5 puta manje novca zar ne :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jan 2015, 03:15

I to 4 lika uvijek ista.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 jan 2015, 03:54

MuhamedTM je napisao/la:Neka malih zvrkova,cim su opsjednuti s Zeljom toliko znaci da vrijedimo :clap: halal im burek.
Sve dok nema zustrih psovki treba razgovarat normalno , nekad te prenese pa sta lanes ali jbga.
Meni je bas krivo sto su nam syebali derbi ,zna se I ko ali nije tema za to. Dan danas u lijepoj nam nasoj BiH to je najbolji derbi ali nije to to vise ,barem se tako osjeca :shock:
Ja iskreno pitare ne mogu shvatiti kako ne mogu ukucat na google I pronaci ko je trofejniji samim tim I bolji itd itd,ali ako treba crtat I "polako" objasnjavat nije ni to problem.
Ako je njima draze uzet titulu koja ce ih kostat 10 milki bujrum nije frka ali narod ce vise cijeniti tim koji uzme titulu I to duplu majstore za 5 puta manje novca zar ne :bih:
Samo se ti tješi i usput pogledaj međusobni skor :wave:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 jan 2015, 03:56

terabajt je napisao/la:I benfika ima preko 100 000 i kakve veze to ima.
Kara čitavu ligu u svakom smislu ako nisi znao

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jan 2015, 10:08

BordoArmy88 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Realnost je da ste vi morali dovesti brkatog Kineza da vam uleti keš da bi bili ozbiljan konkurent bilo kome ko pretenduje na neki trofej.
Do prošle godine ste bili muzičari. Svirali ste kuurcu.
Realnost je da ste i vi naredali one titule i duple tek kada je legla lova od Džeke, i harali dok se ista nije potrošila, a danas vidimo najbolje na vama da se bez love NIŠTA ne osvaja pa ni pretkolo u Evropi ne prolazi. Inače, što bi bilo sramota tražiti investitora ili vlasnika?! Pa vi to sada aktivno planirate i radite, kroz izmjenu statuta ili se to varam?!
Opet fula. Željo je osvojio titulu i prije nego što se Edin prodao.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Pablo11, tutankamon1905 i 42 gosta.