Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ja sam pripremio jedan manji spisak ptencijalnih reprezentativaca
---------------------Šehić---------------------
-Martić--Arslanagić-Cocalić--Zukanović-
--------------Salatić---Vrančić---------------
--Stevanović------Štilić----------Hadžić--
---------------------Tanković-----------------------
Ocigledno da su taj spisak krojili ovi sarajevski mediji heh, zao mi je ali tu mora biti mjesta za naseg Hercegovca Pandzu i Letica.Sheyi je napisao/la:Pozdrav selektor
---------------------Tanković-----------------------
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Momak, ti si ovdje zalut'oMehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav formasi.
Svi potencijalni rep.BIH su bitni.
Martic i Salatic su tu samo zato sto Bošnjaci nemaju nijednog ozbiljnog igraca na toj poziciji. Necemo muslimansku reprezentacijuSabinho je napisao/la:Ocigledno da su taj spisak krojili ovi sarajevski mediji heh, zao mi je ali tu mora biti mjesta za naseg Hercegovca Pandzu i Letica.Sheyi je napisao/la:Pozdrav selektor
---------------------Tanković-----------------------![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
- schweinsteiger
- Kontakt:

Joj,kako smo svi popadali na temi Kolasinca kad je ovo bilo
- Scouser1892
- Kontakt:
Ma hoce djavola,pa eno mu slike u kadi sta ce mi sta vise. Potvrdit ce ovo pred novinarima ubjedjen sam bgm. Nadam se da ce dati izjavu kako napusta kormilo foruma te se u potpunosti posvecuje reprezentaciji.schweinsteiger je napisao/la:Kako bi bilo gotivno da selektor uradi nesto ovako sad:
Joj,kako smo svi popadali na temi Kolasinca kad je ovo bilo![]()
![]()
Mislim da ima makar jedan Hercegovac care. Arslanagic je staro Trebinjsko prezime. Jedna od najstarijih obitelji u Trebinju. Iz nje porijeklo vuce i svima poznati Abaz Arslanagic. Veliki broj Sarajlija je porijeklom iz Hercegovine. Skoro cijela moja obitelj je u Sarajevu 50ak godina.Sabinho je napisao/la:Ocigledno da su taj spisak krojili ovi sarajevski mediji heh, zao mi je ali tu mora biti mjesta za naseg Hercegovca Pandzu i Letica.Sheyi je napisao/la:Pozdrav selektor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Također, izgubio ga je i trol Scouser1892
molim vas, prestanite praviti cirkus na temama o reprezentaciji. Napominjem da ću vjerovatno ovdje biti prinuđen da počistim, pa će mnogi kukati "zašto ja..."
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
I Tinu traži pola kugle zemaljske a on i dalje u Hajduku,pa ako se njemu da šansa u reprezentaciji zašto se ne bi dala i SemiruDevilsAdvocate je napisao/la:Da mi je samo znat hocel opet mediji Bazdarevicu kao i Susicu gurat na spisak ono spadalo Stilica sa naslovima ''Stilica trazi pola Evrope'' a sad se bori da potpise ugovor sa Lechia Gdansk -.-''
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Sheyi je napisao/la:ozdaSabinho je napisao/la:Ocigledno da su taj spisak krojili ovi sarajevski mediji heh, zao mi je ali tu mora biti mjesta za naseg Hercegovca Pandzu i Letica.Sheyi je napisao/la:Pozdrav selektor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Martic i Salatic su tu samo zato sto Bošnjaci nemaju nijednog ozbiljnog igraca na toj poziciji. Necemo muslimansku reprezentaciju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro , uzecemo onda corluku i kovacica na tim pozicijama ... jel sad u dure ?.......mozda kuzmanovica i subotica ?
haj ti natezi treci
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Možda ga Meša pogura pa da na ljeto pređe u bolji klub
Trenutni selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević je od imenovanja za ovu poziciju krenuo u "akciju", a da sadašnji selektor ozbiljno prihvata posao govori i činjenica da je Mehmed Baždarević već stupio u kontakt sa igračem koji nije zanimao bivšeg selektora, Safeta Sušića.
Radi se o fudbaleru koji nastupa u italijanskoj Seriji A za ekipu Cesene, koja se nažalost grčevito bori za opstanak. Milan Đurić bivši je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a većina nas se sjeća sjajne njegove partije protiv U21 selekcije Njemačke i njegovog hat-tricka jednoj od najboljih selekcija svijeta. Bh. fudbaler trenutno nastupa za Cesenu i u posljednje vrijeme sve češće dobiva priliku novog trenera ovog kluba.
To je upratio i Mehmed Baždarević, koji je, kako saznajemo, stupio u kontakt sa Milanom Đurićem. Popularni Meša se porukom javio potencijalnom bh. reprezentativcu, što znači da je vrlo moguće da će Đurić u skorijoj budućnosti zaigrati za A selekciju Bosne i Hercegovine. Prema riječima njegovih roditelja, još uvijek nema naznaka o eventualnom pozivu u reprezentaciju, ali njegovi roditelji, kao i svi mi smo izuzetno sretni što se ostvario kontakt, kojeg nije bilo između Đurića i Sušića. Iskreno se nadamo da će mladi fudbaler koji igra u jednoj od pet najjačih liga na svijetu dobiti svoju šansu u dresu državnog grba.
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sabinho je napisao/la:@Sheyi gledaj drame.
Kad gravče, koji ubacuje slike dnevnih boravaka i špajzeva, kaže da se uozbiljimo, onda...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, boki86, Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, DanijelTZ, darker10, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, exampLe., FCB1986, Google Adsense [Bot], greenwood, HalaMadrid, HariTz, harko35, Jabroni, karajlo, Kaunas, lakilone, LenyYoro15, Lynx, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, MokraKifla, moreno123, Muumii, PointBlank, PSV, resko1, rukometubih23, s4mke, Serha, Shevko, signalidunapark, soccerfan, ubipara, ultrazonfa, VibeTribeX, Zaboljesutra, zemuntrg i 242 gosta.