Zakasnio u obdaniste jutrosJoseMourinho je napisao/la:... i u tri sata radnim danom sam na ss.ba forumu i prepirem se na temi zelje o clanovima sarajeva....pepgvardiola je napisao/la: Ja sam za tvoju informaciju ozenjen i ima djete, posao, stan itd...
jest a ja trenutno brojim ovaj milioncic u sobi, pet golih plavusa mi plese po sobi i usput uletio na forum nako![]()
![]()
![]()
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
- storm_raider
- Kontakt:
Samo vi provocirajte pa kada pustim Aldina na vas. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne zelimo mi titulu, zelimo da je nasi sportski prijatelji iz hercegovine osvoje, u mecu na pecari cemo se malo odmarati i uzivati i nadamo se da ce nasi veliki prijatelji slaviti sampionsku titulu

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
pepgvardiola
- Kontakt:
OdaVeliki je napisao/la:Zakasnio u obdaniste jutrosJoseMourinho je napisao/la:... i u tri sata radnim danom sam na ss.ba forumu i prepirem se na temi zelje o clanovima sarajeva....pepgvardiola je napisao/la: Ja sam za tvoju informaciju ozenjen i ima djete, posao, stan itd...
jest a ja trenutno brojim ovaj milioncic u sobi, pet golih plavusa mi plese po sobi i usput uletio na forum nako![]()
![]()
![]()
A jel ti kad slucajno palo na pamet da sam mozda u trecoj smjeni, na poslu ili tako nesto???
Kladim se da mi hurac ima vise centimetara nego ti godina!!!
Nemoj druže pretjerivati, malo je to jadno što si napisaofedeltafrotta je napisao/la:ne zelimo mi titulu, zelimo da je nasi sportski prijatelji iz hercegovine osvoje, u mecu na pecari cemo se malo odmarati i uzivati i nadamo se da ce nasi veliki prijatelji slaviti sampionsku titulu![]()
![]()
A ovaj slogan, nema predaje je opr'o svakog normalnog čovjeka, uredu, furka jedno vrijeme , ali od derbija pa do dan danas nema nigdje slike vezane za Manijake(FKŽ) a da nema neki komentar nema predaje. Dosadilo više, vrijeme je za novu furku pitarčići.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Isto možemo reći i za 'bazu bez poraza', jednostavno isprana fraza ali nema više.shzna je napisao/la:Nemoj druže pretjerivati, malo je to jadno što si napisaofedeltafrotta je napisao/la:ne zelimo mi titulu, zelimo da je nasi sportski prijatelji iz hercegovine osvoje, u mecu na pecari cemo se malo odmarati i uzivati i nadamo se da ce nasi veliki prijatelji slaviti sampionsku titulu![]()
![]()
![]()
A ovaj slogan, nema predaje je opr'o svakog normalnog čovjeka, uredu, furka jedno vrijeme , ali od derbija pa do dan danas nema nigdje slike vezane za Manijake(FKŽ) a da nema neki komentar nema predaje. Dosadilo više, vrijeme je za novu furku pitarčići.
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
fedeltafrotta je napisao/la:ne zelimo mi titulu, zelimo da je nasi sportski prijatelji iz hercegovine osvoje, u mecu na pecari cemo se malo odmarati i uzivati i nadamo se da ce nasi veliki prijatelji slaviti sampionsku titulu![]()
![]()
Pa kako ste smiješan klub postali,šta vam je drugo preostalo nego da navijate ,za vaše sportske prijatelje iz Hercegovine.
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
A zaboravio si cao dupla i navijanje za cetnike iz bl.amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:ne zelimo mi titulu, zelimo da je nasi sportski prijatelji iz hercegovine osvoje, u mecu na pecari cemo se malo odmarati i uzivati i nadamo se da ce nasi veliki prijatelji slaviti sampionsku titulu![]()
![]()
Pa kakav ste smiješan klub,šta vam je drugo preostalo nego da navijate za vase sportske prijatelje iz Hercegovine.
"Samo naprijed MALI plavi, nema predaje" bas je dobra furka
Nit vas ko vrijedja, a vi se osjetite uvrijedjenim
Opisuje vas kako god okrenes..
Al nebitno, @fedeltafrotta Sta reci, osim
Vjerujem da si ti jedan veliki gospodin koji postuje svoje rivale 
Al nebitno, @fedeltafrotta Sta reci, osim
Ma jok ba sto bi se osjecali uvrijedjenim ?Zip je napisao/la:"Samo naprijed MALI plavi, nema predaje" bas je dobra furka![]()
Al nebitno, @fedeltafrotta Sta reci, osimVjerujem da si ti jedan veliki gospodin koji postuje svoje rivale
Skoro u svakom segmentu smo bolji od vas,titule,svoj stadion ,nismo se prodali za marku I po,stariji 25 godina od vas,nisu nas drotovi stvorili kao tvoj klub . Vi kad se rodite vama je programirano da zivite u lazi da ste bolji od Zelje
Potrosili ste bruku para da bi bili samo 2 boda ispred nas
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
je li ovo i podmladjivanje juniora sada sa Tomicem i Kvesicem ???

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
o cemu to ti ?
http://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-prod ... cem/13079/" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovo??? jbt na zvanicnoj bilo
zaje.bali se
-
fininavijac
namagarčena uprava i svi stručnjaci iz kluba jesu toše i glupani ispali oni se zajebavali s njima rekli ma potpisat ćemo kad je trebalo parafirat nigdje njih nisu htjeli doć da potpišu, a oni jadni čekali koje poniženje.Benko je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-prod ... cem/13079/
-
perodeformero
- Kontakt:
Ja sam nacuo da je Kvesa sve dogovorio, medjutim ovi iz uprave su njega namagarcili, bio je dogovor da mu se plati dio dugova. Tomic vec odavno jedno prica, a drugo misli. Znam 100% da su i njegovom slucaju nekakvi dugovi problem
-
pepgvardiola
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Interesantna je tabela na vasoj stranici, hocete u evropu pa makar na silu
I onda se pitamo ko koga laze ovdje

Interesantna je tabela na vasoj stranici, hocete u evropu pa makar na silu
I onda se pitamo ko koga laze ovdje
http://www.nfsbih.ba/bih/tabela.php?idN ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pepgvardiola
- Kontakt:
lazar je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/tabela.php?idN ... enu=bh_tel
Pa to je zalosno majke mi!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.