Lewa x2, Robben--De Bruyne za vukove). Hoće li Alaba odmah u prvu ekipu poželio sam njega i Bernata da se nadopunjuju kao u Rimu. Znamo kako je završilo
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Konačno takmičarska odujila se ova pauza.Poželio sam utakmicu našeg Bayerna. Očekujem pobjedu naše ekipe 3:1
Lewa x2, Robben--De Bruyne za vukove). Hoće li Alaba odmah u prvu ekipu poželio sam njega i Bernata da se nadopunjuju kao u Rimu. Znamo kako je završilo
konacno, bilo je i vrijeme.
bas sam pozelio gledati najdominantniji tim na svijetu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
I jasekerbay je napisao/la:konacno, bilo je i vrijeme.
nemam blage, nisam u toku.
znam da veceras pocinje u dva´es casova.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dvaes i tries.sekerbay je napisao/la:nemam blage, nisam u toku.
danke. 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bayern XI: Neuer - Alonso, Dante, Lewandowski, Robben, Boateng, Bernat, Rode, Müller, Alaba, Schweinsteiger
(C).
Bench: Reina - Benatia, Pizarro, Gaudino, Götze, Badstuber, Weiser.
Wolfsburg XI: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Arnold - Caligiuri, De Bruyne, Perisic - Dost
Bench: Grün - Schäfer, Klose, Seguin, Hunt, Jung, Bendtner
(C).
Bench: Reina - Benatia, Pizarro, Gaudino, Götze, Badstuber, Weiser.
Wolfsburg XI: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Arnold - Caligiuri, De Bruyne, Perisic - Dost
Bench: Grün - Schäfer, Klose, Seguin, Hunt, Jung, Bendtner
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Bayern ima ogromne probleme cim ne igra jedan iz dueta R & R.
Opet pocela ona igra za posjed a ne za gol vise al sad ce opravdanje opet bit tek poceli igrat noge teske i tako te stvari kao da je wolzburg odigrao 15 takmicarskih utakmica hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- BavaracZenica
- Kontakt:
Vyukovi odigrali odlicno poluvrijeme, treba sta nauciti iz ove utakmice..
Neki ce rec i nek izgubimo da bude zanimljivije prvenstvo, al ipak ovo je daleko od nekog pustanja jer Vukovi odlicno igraju
trebalo bi dat gol do 60 70 minute da sta promjenimo
Neki ce rec i nek izgubimo da bude zanimljivije prvenstvo, al ipak ovo je daleko od nekog pustanja jer Vukovi odlicno igraju
trebalo bi dat gol do 60 70 minute da sta promjenimo
FC Bayern !!!!!
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
thulkazal je napisao/la:Ja bi volio da izgubimo pa da ove završne mjesece shvatimo ozbiljnije i da što kasnije BL bude obezbjeđena ... Ako pobijedimo, to je već 14 bodova, i može se dogoditi opuštanje u BL što nikako ne može biti dobro za CL ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam djecu u drugu sobu odveo, eto...

phily je napisao/la:thulkazal je napisao/la:Ja bi volio da izgubimo pa da ove završne mjesece shvatimo ozbiljnije i da što kasnije BL bude obezbjeđena ... Ako pobijedimo, to je već 14 bodova, i može se dogoditi opuštanje u BL što nikako ne može biti dobro za CL ...
uredu izgubiti kada je bolji protivnik ,ali da te ovako razmonitira ,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ljudima treba cestitati. Rastavili su nas na proste faktore. Svaka cast Heking i Wolsburg.
E ova utakmica je cista slika kakva ce biti protiv Reala ili Chelsea ako se sastanemo u LP. Sa ovim pristupom i taktikom u dvije tekme je pet razlike za protivnika.
E ova utakmica je cista slika kakva ce biti protiv Reala ili Chelsea ako se sastanemo u LP. Sa ovim pristupom i taktikom u dvije tekme je pet razlike za protivnika.
Vala ja zadovoljan čak i bolje od poraza 1:0 il 2:1... Bolje dobiti šamarčinu od Wolfsburga u ajmo reći "ne tako bitnoj utakmici" za BL nego u knockout fazi LP ...phily je napisao/la:thulkazal je napisao/la:Ja bi volio da izgubimo pa da ove završne mjesece shvatimo ozbiljnije i da što kasnije BL bude obezbjeđena ... Ako pobijedimo, to je već 14 bodova, i može se dogoditi opuštanje u BL što nikako ne može biti dobro za CL ...
Nadam se da "el magico" Pepun i ove ufurane zvjezdice dođu tobe ...
Na Bastiana mi se večeras povraćalo
Bastian najgori bio, najslabiji Bayern u zadnjih ne znam koliko godina. Bez ikakve ide naprijed. Jedini sto se nesto vise trudio je Bernat, a gol vise sretan. Oni jos uvijek na plazi. Al ce bit vatreno sutra...uh.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kriminalan rezultat uz jos kriminalniji pristup, barem prvih 80 minuta.
Zadnjih 10 minuta smo gledali pravi Bayern ali su i Vukovi malo stali, koji su uzgred receno odradili fenomenalan mec.
Sta se desilo sa odbranom koja je u polusezoni u 17 utakmica primila samo 4 gola a isto toliko je primljeno veceras od Wolfsburga?
Cudne neke stvari su se izmijesale no sta je tu je.
Odavno losiju partiju nisam gledao, pogotovo od strane Dantea i Xabija, ne zna se koji je bio gori.
Bernat jedini moze dobiti prolaznu ocjenu, sve ostalo na dobar tretman samaranja.
Pep je ocigledno isprobavao nesto sto nije stigao na pripremama, zato i jesmo imali Dantea kao pokretaca svih akcija a evo i slika koja to dokazuje.

Btw: molio bih hejtere da se prebace na temu pracenje utakmica ili opsta diskusija i da se pridrzavaju novih pravila da im postovi ne bi bili prijavljeni.
Zadnjih 10 minuta smo gledali pravi Bayern ali su i Vukovi malo stali, koji su uzgred receno odradili fenomenalan mec.
Sta se desilo sa odbranom koja je u polusezoni u 17 utakmica primila samo 4 gola a isto toliko je primljeno veceras od Wolfsburga?
Cudne neke stvari su se izmijesale no sta je tu je.
Odavno losiju partiju nisam gledao, pogotovo od strane Dantea i Xabija, ne zna se koji je bio gori.
Bernat jedini moze dobiti prolaznu ocjenu, sve ostalo na dobar tretman samaranja.
Pep je ocigledno isprobavao nesto sto nije stigao na pripremama, zato i jesmo imali Dantea kao pokretaca svih akcija a evo i slika koja to dokazuje.

Btw: molio bih hejtere da se prebace na temu pracenje utakmica ili opsta diskusija i da se pridrzavaju novih pravila da im postovi ne bi bili prijavljeni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.