Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

edoo3
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la edoo3 » 30 jan 2015, 14:48

@gost ni u jednom trenutku nisam želio omalovažavati doprinos Edina, Vedada...ali da su svoj pečat u tim kvalifikacijama dali i Haris, Izet o Asmiru da ne govorim je bez svake sumnje. Da nije bilo Izetovog gola pitanje je gdje bi bili. Ko kaze da nas Tankovic jednog dana svojim igrama neće odvesti na neku veliku smotru.Nisam ni ja za to da se momak moli, ali pokušati ga razgovorom privoliti da obuče BH dres je svakako pametan potez.Mi jos ne znamo sta se tačno desilo s njim u toku Safetovog mandata tako da Mesa u svakom slučaju nema sta izgubiti ukoliko ode da porazgovara sa njim.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 14:53

Ko bolan ponizava reprezentaciju ? Tankovic !? U ovom slucaju su nas ponizili Susic i Dzeko, koji su od najjednostavnije stvari, a to je posjeta selektora potencijalnom reprezentativcu, napravili spansku sapunicu i jos jednom smo ispali glupi Bosanci.
Ikonstruisali ste da ce , eventualni poziv Tankovicu, uvrijediti Dzeku i da ce se ovaj oprostiti od reprezentacije, pa sada guslate ko je vazniji i veci patriota, Dzeko ili Tankovic !
Poredis nas s Hrvatskom? Hrvatska nece dozvoliti da Mandzukic ili Modric zovu telefonom potencijalne reprezentativce, da se prepucavaju s njima preko twitera, pa da se onda ljute kad ti igraci budu pozvani. Hrvatski savez bi kaznio i Srnu i Rakitica , za ono sto je Dzeko uradio...Hrvatski selektori i predsjednici putuju u Argentinu ,da pridobiju potencijalne ...Tu je razlika izmedju nas i Hrvata, a ne u jeftinom , pateticnom patriotizmu, gdje svako sebi daje za pravo da se ljuti, prijeti, oprasta, vraca, gdje je svako sef parade .
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 30 jan 2015, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jan 2015, 15:05

gost je napisao/la:I da, kad smo već kod drugih reprezentacija, ne trebamo ići daleko da bi tražili uzora.....Hrvatska....šta god tražili i ko god im trebao, oni nikad neće dopustiti da im se reprezentacija zbog bilokoga ponižava......zato i jesu veliki, zato i dobiju sve što traže.......
BASEL - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić su u Baselu posjetili obitelj nadarenog nogometaša Ivana Rakitića, a u utorak će na radnom doručku razgovarati u Nyonu s predsjednikom Uefe Michelom Platinijem. Čelnici HNS-a bili su vrlo marljivi ne bi li stišali val kritika zbog "slabog rezultata" iz Cardiffa i već u subotu diskretno su počeli "lizati rane". Obitelj Rakitić, koja stanuje u predgrađu Basela, vrlo srdačno je dočekala Markovića i Srebrića. Ispostavilo se da su Rakitićev otac Luka i Vlatko Marković igrali u istom klubu (NK Zenica), no jasno je da će na Ivanovu odluku najviše utjecati majka Kata.
U "uvertiri", u kući Rakitić, Marković i Srebrić vidjeli su snimku najboljih Ivanovih golova i njegovu izjavu za švicarsku televiziju: "Jedno srce mi je u Švicarskoj, drugo u Hrvatskoj..." Nakon utakmice Zorislav Srebrić se u hotelu Schweizerhof sastao s Mladenom Petrićem i Ivanom Rakitićem, koji još nije donio konačnu odluku hoće li igrati za Švicarsku ili Hrvatsku, ali joj je očito vrlo blizu, gotovo sigurno će se opredijeliti za Hrvatsku.
Ne želim sugerirati izborniku da Rakitića pozove već za utakmicu s Estonijom jer će ga švicarski izbornik Kuhn sigurno zvati za prijateljski ogled s Argentinom, koji se igra istog dana, 2. lipnja. Međutim, takav igrač nam treba... Markovićev dolazak u Basel primijetili su i ljudi iz švicarskog nogometnog saveza. Rekli su Markoviću: Nije nam drago što vas vidimo! Oteli ste nam Petrića, sad ste došli i po Rakitića.
Mozda smo ovako i mi mogli Seferovica nagovoriti. Mozda bi momak ipak pristao. Nije da nije patriota. I Hrvatska koju si sam spomenuo je tada bila u situaciji kao i mi gdje su imali 14-15 kvalitetnih igraca. Sada naravno kada imaju preko 20 ( i jake domace klubove koji stvaraju nove igrace ) sada vise ne trebaju nikoga "moliti". Ali trebalo je doci na taj nivo na kojem su sada.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jan 2015, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 15:08

Ajax je napisao/la:
gost je napisao/la:I da, kad smo već kod drugih reprezentacija, ne trebamo ići daleko da bi tražili uzora.....Hrvatska....šta god tražili i ko god im trebao, oni nikad neće dopustiti da im se reprezentacija zbog bilokoga ponižava......zato i jesu veliki, zato i dobiju sve što traže.......
BASEL - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić su u Baselu posjetili obitelj nadarenog nogometaša Ivana Rakitića, a u utorak će na radnom doručku razgovarati u Nyonu s predsjednikom Uefe Michelom Platinijem. Čelnici HNS-a bili su vrlo marljivi ne bi li stišali val kritika zbog "slabog rezultata" iz Cardiffa i već u subotu diskretno su počeli "lizati rane". Obitelj Rakitić, koja stanuje u predgrađu Basela, vrlo srdačno je dočekala Markovića i Srebrića. Ispostavilo se da su Rakitićev otac Luka i Vlatko Marković igrali u istom klubu (NK Zenica), no jasno je da će na Ivanovu odluku najviše utjecati majka Kata.
U "uvertiri", u kući Rakitić, Marković i Srebrić vidjeli su snimku najboljih Ivanovih golova i njegovu izjavu za švicarsku televiziju: "Jedno srce mi je u Švicarskoj, drugo u Hrvatskoj..." Nakon utakmice Zorislav Srebrić se u hotelu Schweizerhof sastao s Mladenom Petrićem i Ivanom Rakitićem, koji još nije donio konačnu odluku hoće li igrati za Švicarsku ili Hrvatsku, ali joj je očito vrlo blizu, gotovo sigurno će se opredijeliti za Hrvatsku.
Ne želim sugerirati izborniku da Rakitića pozove već za utakmicu s Estonijom jer će ga švicarski izbornik Kuhn sigurno zvati za prijateljski ogled s Argentinom, koji se igra istog dana, 2. lipnja. Međutim, takav igrač nam treba... Markovićev dolazak u Basel primijetili su i ljudi iz švicarskog nogometnog saveza. Rekli su Markoviću: Nije nam drago što vas vidimo! Oteli ste nam Petrića, sad ste došli i po Rakitića.
Ma naravno druze ! :thumbup:
Najlakse je javasluk i samovolju pravdati patriotizmom, pa se onda ljutiti.
Kao imao je najbolje namjere , pa sad treba skupa da idemo do kraja ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 jan 2015, 15:27

http://www.kicker.de/news/fussball/6201 ... u-hin.html

Klopp istice da ga je odusevio Burnic, ali se on i Passlack vracaju u omladinski tim, zato sto nisu napunili 17 godina, i prije toga ne smiju zaigrati u seniorima, a i istice pored toga da njih dvojica nisu jedini sto su mu zanimljivi, i da ima jos igraca koji imaju potencijala da se prikljuce u skorijoj buducnosti prvom timu.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 jan 2015, 15:31

edoo3 je napisao/la:@gost ni u jednom trenutku nisam želio omalovažavati doprinos Edina, Vedada...ali da su svoj pečat u tim kvalifikacijama dali i Haris, Izet o Asmiru da ne govorim je bez svake sumnje. Da nije bilo Izetovog gola pitanje je gdje bi bili. Ko kaze da nas Tankovic jednog dana svojim igrama neće odvesti na neku veliku smotru.Nisam ni ja za to da se momak moli, ali pokušati ga razgovorom privoliti da obuče BH dres je svakako pametan potez.Mi jos ne znamo sta se tačno desilo s njim u toku Safetovog mandata tako da Mesa u svakom slučaju nema sta izgubiti ukoliko ode da porazgovara sa njim.
Druže, nisam ja protiv da se ide razgovarati sa našim potencijalnim reprezentativcima, pa i sa Tankovićem. Možda se dečko zajebao, možda je maldost učinila svoje, stotinu možda.....ali sam protiv atmosfere koju ovdje stvaraju neki forumaši, a bogami i ovaj portal općenito....u kojem se istinske vrijednosti ove reprezentacije, dokazane vrijednosti, ljudi koji su nas doveli do toga da nam utakmce sa Latvijom nisu derbiji, odjednom postaju.....tako, jednostavno postaju.......... razumjet ćeš me.

Ne mogu se ja nikad sa ovim složiti
U ovom slucaju su nas ponizili Susic i Dzeko, koji su od najjednostavnije stvari, a to je posjeta selektora potencijalnom reprezentativcu, napravili spansku sapunicu i jos jednom smo ispali glupi Bosanci

Kao Dzeko patriota zavao ga, ovaj nije htio, pa kao Dzeko onda rekao "E sad neces nikako ..." i mi sada treba da se solidarisemo sa kapitenom...smijesno, ako je to patriotuizaam, j.ebo ti to
jok.....i jedini cilj ovih mojih postova je da kažem da ne mislimo svi na ovaj način.....makar ja bio jedini, a mislim da nisam

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jan 2015, 15:51

Sve dok se jos jednom ne obavi razgovor sa Tankovicem nista se nece znati, mozda sad u februaru Mesa to uradi, jer je najavio da ce sa jos pojedinim igracima da razgovara. A ako se tu nađe i Tanakovic znace se na cemu smo.

Pored njega ima tu jos igraca koji nas mogu odbiti i otici drugima, sve da se to i desi nije kraj svijeta, uvjek ce se naci drugi.

Ali je bitno sa svakim obaviti razgovor ako je moguce do Austrije ili najkasnije do Andore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 16:33

gost je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:
Ajde ti meni iskreno reci da li voliš više vidjeti Begovica, Medunjanina, Hajrovica na terenu ili Anela Hadzica. Prvi su svojevremeno važili kao izdajice ove zemlje dok je Anel patriota koji uci Fatihu,pjeva himnu... Volio bih i ja da njima svima kuca srce za BIH ali mi nismo otišli u Brazil zahvaljujući patriotima nego gle čuda zahvaljujući izdajicama u liku Harisa Medunjanina, Izeta Hajrovica, Asmira Begovica..Sve ostale selekcije duplo jače od nas traže igrače, kvalitet, profesionalce idu im na noge, samo nama eto mora biti pored svega toga zadovoljen i taj faktor patriotizma.Kao da mi raspolažemo sa toliko velikim brojem talenata koji jedva čekaju da ih se pozove pa sad trebamo i po stepenu patriotizma selektirati igrače.Zbog svog mentaliteta smo izgubili mnogo igrača tako da nam je svaki kvalitetan igrač i više nego dobrodošao.
Prevashodno smo na svjetsko otišli zbog Edina Džeke, Emira Spahića, Miralema Pjanića, Vede Ibiševića...dakle ljudi koji su ovu reprezenatciju oduvijek doživljavali kao svoju. Ja koliko se sjecam osim BIH derbija Safet je posjetio samo utakmice Hajduka. Tankovicev otac ga je molio da poprica sa malim ali ....... Sta ce mu on ima 6 napadaca.

Porediti slučaj Asmira Begovića sa Muamerom Tankovićem je naprosto degutantno.....

I da, kad smo već kod drugih reprezentacija, ne trebamo ići daleko da bi tražili uzora.....Hrvatska....šta god tražili i ko god im trebao, oni nikad neće dopustiti da im se reprezentacija zbog bilokoga ponižava......zato i jesu veliki, zato i dobiju sve što traže.......
Otpilio je Hrgota i Kovaca, samo pazi cuda Kovaca ne Modrica. Isao je 2 puta u Njemacku da ga gleda. Susica nije niko otpilio jer se za nikoga nije ni trudio. Gdje je got trud bio potreban i obilasci igraca mi smo unaprijed bili osudjeni na to.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 jan 2015, 16:44

dubrovnik je napisao/la:
gost je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:
Ajde ti meni iskreno reci da li voliš više vidjeti Begovica, Medunjanina, Hajrovica na terenu ili Anela Hadzica. Prvi su svojevremeno važili kao izdajice ove zemlje dok je Anel patriota koji uci Fatihu,pjeva himnu... Volio bih i ja da njima svima kuca srce za BIH ali mi nismo otišli u Brazil zahvaljujući patriotima nego gle čuda zahvaljujući izdajicama u liku Harisa Medunjanina, Izeta Hajrovica, Asmira Begovica..Sve ostale selekcije duplo jače od nas traže igrače, kvalitet, profesionalce idu im na noge, samo nama eto mora biti pored svega toga zadovoljen i taj faktor patriotizma.Kao da mi raspolažemo sa toliko velikim brojem talenata koji jedva čekaju da ih se pozove pa sad trebamo i po stepenu patriotizma selektirati igrače.Zbog svog mentaliteta smo izgubili mnogo igrača tako da nam je svaki kvalitetan igrač i više nego dobrodošao.
Prevashodno smo na svjetsko otišli zbog Edina Džeke, Emira Spahića, Miralema Pjanića, Vede Ibiševića...dakle ljudi koji su ovu reprezenatciju oduvijek doživljavali kao svoju. Ja koliko se sjecam osim BIH derbija Safet je posjetio samo utakmice Hajduka. Tankovicev otac ga je molio da poprica sa malim ali ....... Sta ce mu on ima 6 napadaca.

Porediti slučaj Asmira Begovića sa Muamerom Tankovićem je naprosto degutantno.....

I da, kad smo već kod drugih reprezentacija, ne trebamo ići daleko da bi tražili uzora.....Hrvatska....šta god tražili i ko god im trebao, oni nikad neće dopustiti da im se reprezentacija zbog bilokoga ponižava......zato i jesu veliki, zato i dobiju sve što traže.......
Otpilio je Hrgota i Kovaca, samo pazi cuda Kovaca ne Modrica. Isao je 2 puta u Njemacku da ga gleda. Susica nije niko otpilio jer se za nikoga nije ni trudio. Gdje je got trud bio potreban i obilasci igraca mi smo unaprijed bili osudjeni na to.
Čisto tehnička stvar, ovo što sam boldirao nisu moje riječi, pretpostavljam da su tvoje, samo si pogrešno kvotovao.

A ovo ostalo, ja uopšte ne pričam o Sušiću....tako da ne vidim čemu uplitanje u ovo.........

By the way, nisam upoznat, a jel braća Hrvati plaču za Hrgotom po forumima i traže da ga se ide moliti ?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 16:50

Da ovo boldano su moje rijeci. Ne placu jer imaju jos 5 napadaca. Ali npr. placu za Sulicem u rukometu i to kako. Gledaj kad repki dobro ide i igra izgleda dobro navijaci po defaultu ne placu. Ali kad u Izraelu nemas napadaca u selekciji pricati o patriotizmu je smijesno. Momak je strasan potencijal i mora mu se prici. Ne mozda ili ako bude nego mora. Svi govorimo o Djuricevom jednom golu a koliko su dali Vedo ili DZeko u ovoj sezoni. Tankovicu ide dobro. A 19 godina ima.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 jan 2015, 16:56

dubrovnik je napisao/la:Da ovo boldano su moje rijeci. Ne placu jer imaju jos 5 napadaca. Ali npr. placu za Sulicem u rukometu i to kako. Gledaj kad repki dobro ide i igra izgleda dobro navijaci po defaultu ne placu. Ali kad u Izraelu nemas napadaca u selekciji pricati o patriotizmu je smijesno. Momak je strasan potencijal i mora mu se prici. Ne mozda ili ako bude nego mora. Svi govorimo o Djuricevom jednom golu a koliko su dali Vedo ili DZeko u ovoj sezoni. Tankovicu ide dobro. A 19 godina ima.
pa prišlo mu se, ili sam ja sanjao ? Kako mu se treba prići.....treba ići Meša, ok...nek ide........al eto, samo me interesuje tvoj stav, glede onoga što su drugi froumaši spomenuli, da je moguće da pristanak Tankovića izazove nove potrese u našoj reprezentaciji.....

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 jan 2015, 17:12

http://sportsport.ba/bh_fudbal/cocalic- ... ena/152161" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih: :bih:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 17:17

Tankovicu se nije prislo !
Jedini koji moze i treba da mu pristupi, selektor Susic, ga je ignorisao i pustio da kolo vode Dzeko, Juka i ostali dok nisu za.****.
Susic ih je , seljackom lukavoscu , sve napravio budalama , zasto? Pa vidjeli smo cim je objavio spisak za SP. Zato da moze pozvati 3-4 svoja pulena. Sta ce mu Tankovic? Da zauzme mjesto igracu Intera? Niposto, mjesta nije bilo ni za Rahimica, a kamo li za Tankovica.
Licno sam , na TV1, gledao intervju sa govedom, u vrijeme kada je prica o Tankovicu bila najvruca, i govedo hladno odmahne glavo i kaze " ne, ne, on je premlad, mozda za iduce kvalifikacije..".
Dakle , nije nista ucinjeno po pitanju tog igraca , izuzev dobronamjernog, ali traljavog angazmana Dzeke i nekog entuzijaste Juke.
A onda je ukljucena stara , provjerena matrica-izdajnik, odbio nas, necemo ga moliti...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2015, 17:32

Opet lažeš.

Sa Tankovićima su pričali Begić, Jaha, Džeko, Juka, svi su mu dali garancije da Sušić računa na njega, a on je samo želio da alarmira šveđane koji su na kraju bili primorani da ga pozovu. Senaid Tanković je jedan lažov i petljanac, više puta uhvaćen u laži, uostalom, kad ga je sin pitao 'Babo koga da izaberem?', proguglaj šta mu je ovaj srebreničanin odgovorio....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 18:02

Da ,svi su dali garancije i pricali , samo nije onaj koji treba, mora i jedini moze!
Pokvareno, seljacko govedo, koje nam je unistilo reprezentaciju, a u cije ime lazes, podmeces i trolas godinama.
To sto si ti protiv tankovica, je siguran dokaz da je decko u redu, da je u pravu i da bi nam mogao biti od velike koristi. :thumbup:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 jan 2015, 18:13

Senaid Tanković jeste lažov i petljanac, za marku bi mater rođenu prodao, ali šta mogu Džeko, Jaha,Juka reci Muameru, kakve mu to oni garancije mogu dati, kad selektor na pitanje o Tankoviću kaže premlad je, ne treba mi za ove kvalifikacije.Zbog glupog,lijenog, tvrdoglavog i prije svega bezobraznog Papeta smo izgubili neke dobre igrače, ukljucujuci i Tankovića. Selektoru Švedske nije bilo mrsko ići na utakmice u Englesku, da bi gledao Muamera i pricao poslije tekmi sa njim dok je Papetu bilo mrsko, jer onda bi morao izbaciti bratove pulene iz reprezentacije i ubaciti u reprezentaciju kvalitetne fudbalere. Na svu sreću sad imamo normalnog selektora, koji zna da radi svoj posao i koji obilazi i trenutne i potencijalne fudbalere i prica sa njima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 jan 2015, 18:20

Željooooo je napisao/la:Senaid Tanković jeste lažov i petljanac, za marku bi mater rođenu prodao, ali šta mogu Džeko, Jaha,Juka reci Muameru, kakve mu to oni garancije mogu dati, kad selektor na pitanje o Tankoviću kaže premlad je, ne treba mi za ove kvalifikacije.Zbog glupog,lijenog, tvrdoglavog i prije svega bezobraznog Papeta smo izgubili neke dobre igrače, ukljucujuci i Tankovića. Selektoru Švedske nije bilo mrsko ići na utakmice u Englesku, da bi gledao Muamera i pricao poslije tekmi sa njim dok je Papetu bilo mrsko, jer onda bi morao izbaciti bratove pulene iz reprezentacije i ubaciti u reprezentaciju kvalitetne fudbalere. Na svu sreću sad imamo normalnog selektora, koji zna da radi svoj posao i koji obilazi i trenutne i potencijalne fudbalere i prica sa njima..
joj, ispašće da branim Safeta, a od toga sam jako daleko........ali mi nije jasno o kakvim garancijama pričamo........kakve je garancije dobio od Šveđana.....odigrao jednu prijateljsku i sad ga nema......kakva inače treba garancija ????

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 jan 2015, 18:27

gost je napisao/la: joj, ispašće da branim Safeta, a od toga sam jako daleko........ali mi nije jasno o kakvim garancijama pričamo........kakve je garancije dobio od Šveđana.....odigrao jednu prijateljsku i sad ga nema......kakva inače treba garancija ????
Dobio je garanciju da ce biti pozvan u svedsku A reprezentaciju, sto se i desilo.
Iako nije dao ni jedan gol, jedva da je odigrao 3-4 utakmice na seniorskom nivou,.To se zove briga o buducnosti. Pozvan je u drustvo Ibrahimovica i ostalih, da bi mu se pokazalo da racunaju na njega , iako je, vidi cuda, on vec svedski U21 reprezentativac!? Dakle , vise paznje i truda su pokazali Svedi, ciji je aktuelni reprezentativac, od Bosanaca koji, kao, zele da ga privole da promijeni reprezentaciju :crazy:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 18:30

gost je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Da ovo boldano su moje rijeci. Ne placu jer imaju jos 5 napadaca. Ali npr. placu za Sulicem u rukometu i to kako. Gledaj kad repki dobro ide i igra izgleda dobro navijaci po defaultu ne placu. Ali kad u Izraelu nemas napadaca u selekciji pricati o patriotizmu je smijesno. Momak je strasan potencijal i mora mu se prici. Ne mozda ili ako bude nego mora. Svi govorimo o Djuricevom jednom golu a koliko su dali Vedo ili DZeko u ovoj sezoni. Tankovicu ide dobro. A 19 godina ima.
pa prišlo mu se, ili sam ja sanjao ? Kako mu se treba prići.....treba ići Meša, ok...nek ide........al eto, samo me interesuje tvoj stav, glede onoga što su drugi froumaši spomenuli, da je moguće da pristanak Tankovića izazove nove potrese u našoj reprezentaciji.....
Covjece dok selektor ne pridje igracu nije mu se prislo. Druga je stvar sto je nas prosli selektor napravio cirkus pa su to radili svi osim njega. Sa drugim dijelom se slazem cak sam i rekao odmah po dolasku Bazdarevica i njegovog obecanja da ide posjetit Edina da bi trebao pokusati popricati sa njim o Tankovicu. Iz prve ruke znam probleme koje je izazvao Hajrovic i to bi pametan selektor sprijecio razgovorom. Edin mi djeluje kao dobar momak i siguran sam da od njega problema ne bi bilo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jan 2015, 18:32

Virtu4l je napisao/la:Opet lažeš.

Sa Tankovićima su pričali Begić, Jaha, Džeko, Juka, svi su mu dali garancije da Sušić računa na njega, a on je samo želio da alarmira šveđane koji su na kraju bili primorani da ga pozovu. Senaid Tanković je jedan lažov i petljanac, više puta uhvaćen u laži, uostalom, kad ga je sin pitao 'Babo koga da izaberem?', proguglaj šta mu je ovaj srebreničanin odgovorio....
Svi su pricali osim onog brava. A u stvari samo je on trebao pricati. Je li i za Tina pricao Begic, Jaha, Dzeko ili Safet?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Pact1921, Scholl, torbica i 71 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []