FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Amarov oprostajni poklon
Reče ti meni prijatelju sinoćpepgvardiola je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/
Interesantna je tabela na vasoj stranici, hocete u evropu pa makar na silu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I onda se pitamo ko koga laze ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
" Žena , djeca , posao , stan i sve ostalo stigao i stižeš i opet ti ostane prostora da napišeš stotine komentara za 15 - tak dana i noći i noći provedeš na temi željezničara te o svemu budeš informisan i znaš prave informacije o klubu koji mrziš a kad još uzmem u obzir koliko ti vremena oduzima klub za koji kažeš da živiš ........
Mogu samo reći svaka cast majstore (y)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
http://olimpic.ba/cms/vijesti/309-olimp ... nim-stolom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/radnik-i ... eta/151420" onclick="window.open(this.href);return false;
i fulio si temu
i fulio si temu
i kompletan fudbal

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Amerigo je napisao/la:Reče ti meni prijatelju sinoćpepgvardiola je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" Žena , djeca , posao , stan i sve ostalo stigao i stižeš i opet ti ostane prostora da napišeš stotine komentara za 15 - tak dana i noći i noći provedeš na temi željezničara te o svemu budeš informisan i znaš prave informacije o klubu koji mrziš a kad još uzmem u obzir koliko ti vremena oduzima klub za koji kažeš da živiš ........
Vi meni uljepsate noc vjeruj mi, nije lako raditi nocnu smjenu od 12 sati, a uz vas mi dodje kao 3 sata da radim![]()
i ovom prilikom vam se zahvaljujem od srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pepgvardiola je napisao/la:Amerigo je napisao/la:Reče ti meni prijatelju sinoćpepgvardiola je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi meni uljepsate noc vjeruj mi, nije lako raditi nocnu smjenu od 12 sati, a uz vas mi dodje kao 3 sata da radim![]()
i ovom prilikom vam se zahvaljujem od srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ne možemo brate biti svi toliko pametni i realni kao ti

Prati svoj klub i raduj se pusti nas da se lažemo međusobno .....
Veliki pozzz za kraj ......
-
- Kontakt:
Amerigo je napisao/la:
A ne možemo brate biti svi toliko pametni i realni kao tisamo mi nije jasno zašto trošiš svoje vrijeme na nas glupane i naš propali klub ???
Prati svoj klub i raduj se pusti nas da se lažemo međusobno .....
Veliki pozzz za kraj ......
Ma ostali smo vam duzni za one virsle u ono vrijeme, ali nebi bilo ni interesntno da se ne mozemo malo zezati medjusobno!!! Tako da ste sad vi na redu

Ali evo ja vam napustam temu, iako sam siguran da cu vam faliti

Komsije jel sapunica pri kraju.#super vam je bez premca najjaci glumac .Hoce- nece, stavno neki obrti ,da nije njega bilo bi fakat dosadno.
Ma hajde najbitnije je da je gospodin Gredic rekao da su svi dugovi prema postojecem igrackom kadru izmireni
prvo Ajfel treba u kuci rijesiti desavanja, paaa onda dalje, izmirili su oni, samo jos to nije na zvanicnoj stranici fkz...FairBet je napisao/la:Ma hajde najbitnije je da je gospodin Gredic rekao da su svi dugovi prema postojecem igrackom kadru izmireni
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Pitanje za Acu i ostale moderatore, hoće li se trolovi banovati ili ce se dopuštati da ovo rade od teme ? uprkos svim upozorenjima neki izgleda to nisu ozbiljno shvatili ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pa diskutujemo o Zelji,sta hoces?
diskutujete o gredicu
paa je li on predsjednik nkz, ili si ti mozda, ima vezee s vasim klubom, tako da imamo pravo i o njemu da pisemolazar je napisao/la:diskutujete o gredicu

Visca Barca...
Visca Barca...
Ovaj fol našo diskutovat o Želji i Grediću a stari ga još pušta na utakmice
Ili ovaj maminpitar, pa to je komedija živa.

DRUG NEBI TI PUNCA
Pa gospodin Gredic je predsjednik najveceg,najtrofejnijeg i najtransparentnijeg sportskog kolektiva u drzavi.o kome da pricamo ako ne o njemu
ja sam i nemate pravo. pisete o privatnim stvarima. nije ovo expresBeSha1992 je napisao/la:paa je li on predsjednik nkz, ili si ti mozda, ima vezee s vasim klubom, tako da imamo pravo i o njemu da pisemolazar je napisao/la:diskutujete o gredicu
ajde ti prosetaj eto kvesic i tomic potpisuju ugovorbagrcavi je napisao/la:Ovaj fol našo diskutovat o Želji i Grediću a stari ga još pušta na utakmiceIli ovaj maminpitar, pa to je komedija živa.

Visca Barca...
Visca Barca...
E moj pitarčiću, produži Kvesa, šta ćemo sad? Smiješno nešto? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HyperOS, Jadnimi, Lekqqq1921 i 31 gost.