daj nam jos Perina pa da imamo
De Sciglio
Destro
Perin
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hahahahahah_forzamilan_ je napisao/la:
Kad vidim ove doceke poput onog za Podolskog ili ovaj za Destra, odmah mi u glavu dodju slike Fenera i GalateAndrej je napisao/la:
sa obzirom da su curva sud i curva nord u Milanu "agentskog" karatkera, tj direktno u Milanu, da su Galijanijevi placenici, ne cude me ovakve stvari, kako bi ispalo da je Milan doveo nekog koga su navijaci silno zeljeli.Sissoko je napisao/la:Kad vidim ove doceke poput onog za Podolskog ili ovaj za Destra, odmah mi u glavu dodju slike Fenera i GalateAndrej je napisao/la:
Ubijo nas u LP po toj levoj strani fakatmuxa je napisao/la:Raiola je navodno predložio Galianiju da dovede Masuakua iz Olimpiakosa. Ono sto sam ja imao priliku vidjeti radi se o sasvim solidnom lijevom beku. Ako uzmemo u obzir koje igrace je Milan imao i sta su dovodili u ovom prelaznom roku za očekivati je da se Pipo uskoro opredjeli za formaciju 4-0-6

svaka cast,,,,,samo je pitanje koliko njih zaista vrijedi icemu,,,ali ono sto je najgore po milan,,,ono sto im je najpotrebnije toga nema,,,organizatora igre,,,bez toga,,,sve je ovo uzalad,,,volio bi da grijesim,,dokaz tome je i Tores,,,da je imao koga da mu lopte daje,,,bio bi isto ovo sto je u atletiku,,,u ovoj ekipi milana ni ronaldio nista nebi mogaoAgentttB je napisao/la:Antonelli novi igrac Milana.Peta akvizicija ove zime.
Evo gledam i jamilanist je napisao/la:Ko mu je ovaj, da mu nije momak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.