Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
I onda ja dobio bananu na 7 dana zbog jedne gluposti a sta se kroz ovu temu izvaljivalo, posebno ovi teisti i ateisti, ista li su sorta 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Nerminovic
- Kontakt:
za 3 danahilmo je napisao/la:Kad nam se @ljevak vraća iz Banovića... potreban mi je hitno?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dost 
Nerminovac
Nerminovac
- Consigliere
- Kontakt:
Nije kritika ili nesto tako, vec samo obicno zapazanje: nevjerovatno koliko sam izgubio volju da citam ili pisem po sportskom dijelu foruma od kada su se desile ove promjene
Sada visim samo na Diskusijama i Kladi 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dost
Nerminovac
I to iz voleja, ma daj
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da nije teme Forum ja ne bih ni primijetio promjene. Koristim u 95% slučajeva 'tvoji postovi' i u 5% slučajeva 'aktivne teme', početnu stranicu foruma ne bendam.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sehr gut gemacht 
- Goalgetter
- Kontakt:
Lord Dost. 
- Consigliere
- Kontakt:
Ja navecer imam obicaj da prosaram podforumom fudbalske repke, Zeljinom temom i podforumima ovi najjacih fudbalskih liga i klubova. Ranije je to bilo jednostavno, sad te na svakoj ceka po 3-4 teme na kojim se aktivno pise... Ne znam, meni je ozbiljno zakomplikovalo stvarDukeOfWellington je napisao/la:Da nije teme Forum ja ne bih ni primijetio promjene. Koristim u 95% slučajeva 'tvoji postovi' i u 5% slučajeva 'aktivne teme', početnu stranicu foruma ne bendam.
Fit Tony: I keep my friends close...
Ima li neko @samo_lijevo u prijateljima na fb da mi u pp proslijedi link, bitno je ne može čekati tri dana? 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je druga stvar. Ja još uvijek nisam napisao jedan post na podforumima liga Španije ili Italije, skoro da ih nikad nisam ni otvorio, na pdf-u lige Njemačke imam možda 5 postova plafon.Consigliere je napisao/la:Ja navecer imam obicaj da prosaram podforumom fudbalske repke, Zeljinom temom i podforumima ovi najjacih fudbalskih liga i klubova. Ranije je to bilo jednostavno, sad te na svakoj ceka po 3-4 teme na kojim se aktivno pise... Ne znam, meni je ozbiljno zakomplikovalo stvarDukeOfWellington je napisao/la:Da nije teme Forum ja ne bih ni primijetio promjene. Koristim u 95% slučajeva 'tvoji postovi' i u 5% slučajeva 'aktivne teme', početnu stranicu foruma ne bendam.
Meni godi ovaj novi forum, ne listam ove neke lijeve teme, a i manje trolova ima na temi od Sarajeva, tako da se opuštenije može čitati i zna se gdje je šta.
Teme o reprezentacije skoro pa i ne čitam od Izraela, jbg dosta se gluposti skupilo, tako da nemam živaca.
Najviše sam aktivan i čitam Diskusije.
Teme o reprezentacije skoro pa i ne čitam od Izraela, jbg dosta se gluposti skupilo, tako da nemam živaca.
Najviše sam aktivan i čitam Diskusije.
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Admin ce me banovati kad ja budem spavao a mozda i prije
-
Nerminovic
- Kontakt:
curryjetudokadminspava je napisao/la:Admin ce me banovati kad ja budem spavao a mozda i prije
curry kad ce kraj ovoj borbi
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
#Curry#Za#Admina
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Znate li sta je poenta?
Ja se ne predajem bez borbe (sasa matic)
Imam spremljenih 30 profila jos najmanje,zapisivao ih u rokovnik
Ja se ne predajem bez borbe (sasa matic)
Imam spremljenih 30 profila jos najmanje,zapisivao ih u rokovnik
Mislio sam da je ovaj Curry normalniji, ali očigledno da se radi o nekom djetetu, koji se odmara malo od fb-a i igrica, pa došao na forum među nepoznate da prosipa neke glupe fore.
Što prije shvatiš bit će ti bolje.

Što prije shvatiš bit će ti bolje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave i 4 gosta.