Kawhi je napisao/la:
Imam upozorenje za trolanje. Već godinu i po ne trolam
Kako mi je jučer krenuo kraj srednje škole bio sam toliko nervozan i stvorio sebi toliki stres jer nisam maturski počeo raditi, jer moram popraviti milion ocjena, jer ne znam šta upisati, jer ovo, jer ono... da sam pokvario sebi želudac. Evo dan i po sjedim i ležim u kući jer čim ustanem sa želuca pređe i na glavu.
Najgore mi je bilo kad sam otišao u bolnicu da mi da kakav recept. Čekao sam 4 sata i onda me pošalje da hitno radim krvnu sliku i urin, a ja samo što nisam povratio na nju. Sreća pa nisam ništa mogao jesti kad sam ustao i nije bilo ništa spremno za izaći. Još joj objašnjavam da će mi nalazi biti uredu jer znam zbog čega mi je loše, nije mi prvi put.
I kad sam odradio nalaze dolazim nekako jedva kod nje, a nalazi logično uredni .I kuja mi kaže da sam samo zbog opravdanja došao.
Što se tiče planova za život učenje jezika>>>>kruzer i ulazak u kriminal su mi top opcije.
Kakav si mi ti inače? Život, posao, auto? Što te banovaše?
vopi ce ti glave doci

Nije ti to lose za kruzere ili sacekaj 21. pa pokusaj biti stjuard, moj jaran radi za Emirates, bas mu dobro, svuda bude. Razmisljam i ja da se prijavim, za par sedmica dolaze u Sa
Ja boemski inace, ali bez alkohola

Malo pisem za svoju dusu, cisto onoliko da razum zadrzim na uzdama
Ispiti mi prosli katastrofalno, trazim motivaciju u zivotu, nesto ne moze nista da me pokrene da nastavim dalje. Moram se malo konsultovati s klinickim psihologom na studentskoj
Upisi nesto, bilo sta sto ti se svidja, vidi kako ce ti ici, nije sad nista haman tesko. Posao, pa eto zaradim dzeparac neki skromni jer sam ostao vezan uz onu radnju autodijelova, nadjem musterije, odradim neke sitnice... Sto se tice para nije lose.
Auto isto super, samo sto sam sad izletio za registraciju, dusa me boli
A ban, rekao nekom hercegovcu da ide tucati kamen. A on haman pljuvao po rukometnoj repki