Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ako je iko zaslužio da uzme AO onda je to Marej nakon tri izgubljena finala kao i Novak RnG.Ali jbga,nekad neće pa neće...
`Ajde Maria!!!
"Some people believe football is a matter of life and death. I'm very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly
rain drops are falling on my head ...
amateri ovi u australiji. znam da će formance sada ustati u njihovu odbranu i tvrditi da je to najbolji grand slam, ali ja tvrdim da oni još puno pure moraju jesti da bi ostalima i do koljena došli

amateri ovi u australiji. znam da će formance sada ustati u njihovu odbranu i tvrditi da je to najbolji grand slam, ali ja tvrdim da oni još puno pure moraju jesti da bi ostalima i do koljena došli

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Masha. Kad moram gledat meč na običnom ES ne u HD-u jer tu zvuk brza bar 5-6 sekundi. Kako iritantno. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hajmo, Serena!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Serena, odlična borba u drugom setu i jedne i druge 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad poče skakat, 10 rihtera

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Stize Serena, Steffi bez problema
Zadnja izmjena: retro, dana/u 31 jan 2015, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Možeš ti tvrditi, ali te tvrdnje ostaju samo to - tvrdnje, bez konkretnih činjenica i argumenata.jestamaji je napisao/la:amateri ovi u australiji. znam da će formance sada ustati u njihovu odbranu i tvrditi da je to najbolji grand slam, ali ja tvrdim da oni još puno pure moraju jesti da bi ostalima i do koljena došli

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... yland.html
Mislim, smiješno je i govoriti o ovome, AO je godinama daleko ispred svih, toliko da ostala 3GS-a u komparaciji sa Australijom izgledaju kao neki turniri niže kategorije.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
tačno. USO dođe ko seoski vašar, RG muzej starina...formance je napisao/la:Možeš ti tvrditi, ali te tvrdnje ostaju samo to - tvrdnje, bez konkretnih činjenica i argumenata.jestamaji je napisao/la:amateri ovi u australiji. znam da će formance sada ustati u njihovu odbranu i tvrditi da je to najbolji grand slam, ali ja tvrdim da oni još puno pure moraju jesti da bi ostalima i do koljena došli![]()
Mislim, smiješno je i govoriti o ovome, AO je godinama daleko ispred svih, toliko da ostala 3GS-a u komparaciji sa Australijom izgledaju kao neki turniri niže kategorije.
jedino W drži neki nivo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg, Wimbledon ce uvijek biti samo Wimbledon i ne treba biti nista vise od toga
Izmedju ostala tri, AO je daleko najbolji...toliko da je smijesno uopste porediti ga sa USOom...a RG...RG je daleko najlosiji
Izmedju ostala tri, AO je daleko najbolji...toliko da je smijesno uopste porediti ga sa USOom...a RG...RG je daleko najlosiji
Kad se sjetim da je MaGiCa tvrdio da je Đokoviću svejedno osvoji li Wimbledon ili Australian Openshminka je napisao/la:Jbg, Wimbledon ce uvijek biti samo Wimbledon i ne treba biti nista vise od toga

-
- Kontakt:
Istina je da postoje te razlike između GS-ova ali to su u glavnom sitnice, svaki je sigurno organizovan na vrhunski način, sa vrhunskim uslovima, sve se cini da se igrači osjećaju dobro itd itd
Sad je li ima jedan ili dva terena sa krovom je....
Bitno je ono sto ti turniri predstavljaju i njihova historija, a da treba pratiit trendove napretka u svakom pogledu definitivno treba.
Sad je li ima jedan ili dva terena sa krovom je....
Bitno je ono sto ti turniri predstavljaju i njihova historija, a da treba pratiit trendove napretka u svakom pogledu definitivno treba.
Nisu to sitnice. Govorimo o multi milionskim ulaganjima.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Evo zašto je Australian open najbolji slam,
http://grandslamgal.com/the-best-and-worst-grand-slams/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj tekst je iz 2013 i u međuvremenu su oni još malo podigli letvicu.
http://grandslamgal.com/the-best-and-worst-grand-slams/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj tekst je iz 2013 i u međuvremenu su oni još malo podigli letvicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vidim bili ste svi na sva četiri grand slama pa sve znate 

ne moram pušiti qrac da bi znao da mi se to ne sviđajestamaji je napisao/la:vidim bili ste svi na sva četiri grand slama pa sve znate
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ljudskoj gluposti nikad kraja...DANTES je napisao/la:tačno. USO dođe ko seoski vašar, RG muzej starina...formance je napisao/la:Možeš ti tvrditi, ali te tvrdnje ostaju samo to - tvrdnje, bez konkretnih činjenica i argumenata.jestamaji je napisao/la:amateri ovi u australiji. znam da će formance sada ustati u njihovu odbranu i tvrditi da je to najbolji grand slam, ali ja tvrdim da oni još puno pure moraju jesti da bi ostalima i do koljena došli![]()
jedino W drži neki nivo..

Nekad je bolje ništa ne napisati
Jedini pravi tenis je onaj na šljaci,upamti to moj Dantes.Sve ostalo je improvizacija
To će ti reći svako onaj koji je ikad u životu uzeo reket da li profesionalno da li rekreativno
@sobo moja draga trebao si poslušati vlastiti savjet... ja ne govorim o podlogama već o organizaciji, novcu, stadionima...
a je li tenis na sljaci tehnički zahtjevniji od onog na travi, ostavljam tvom stručnom sudu da odluči
a je li tenis na sljaci tehnički zahtjevniji od onog na travi, ostavljam tvom stručnom sudu da odluči
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.