Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Burton Albion - Bury FC 1 @ 2,40 ; 1x @ 1,40
Ovo jednostavno moram ispratiti na ovoj kvoti. Ovo je duel dvije prlilično domaćinske ekipe koje se nalazi u razliličitim formama. Burton je u zadnjih 12 utakmica poražen samo jednom,a pobjedili su posljednih 5 utakmica na Pireliju. U sezonu su ušli sa ambicijama za promociju, na klupu je doveden JFH,a nakon odličnog prvog dijela sezona u ovom prelaznom roku su se još otvorili i ukupno su dovedena 4 nova igrača na posudbe. Najnovije ime je Naylor koji bi trebao pokriti poziciju štopera koja najviše škripi u ekipi. Sa druge strane gosti su odlično otvorili sezonu, dosta vremena bili i na liderskoj poziciji ali je onda krenuo pad. Posebno su loši na strani, gdje su u zadnjih 10 mečeva poraženi čak 8 puta. I jedni i drugi danas nemaju većih problema sa povredama, iz domaćina naglašavaju da je teren u odličnom stanju i pored snijega koji je padao u West Midlandsu, i mislim da "Pivari" dolaze do pobjede.
Wycombe Wanderers - Portsmouth FC 1 @ 1,85
Ekipe koje sigurno ne zaslužuju da igraju ovaj rang takmičenja, ali tako je kako je. Domaćini se već par sedmica nalaze na liderskoj poziciji, što je i sami cilj od početka sezone (direktna promocija). Sa druge strane, nakon što je Pompey napokon sezonu dočekao u malo boljoj poziciji, nakon što su konačno počela stizati veća finansijska sredstva ipak kako sezona odmiče sve više dolazi do izražaja limitiranost njihove ekipe. Što se tiče forme, domaćini su zadnjih put poraženi sredinom novembra (i to od direktnog rivala Burtona), dok je Portsmouth zadnju i jedinu pobjedu na strani ostvario krajem avgusta protiv Oxforda ! Druga su najlošija gostujuća ekipa u ligi i mislim da samim tim nemaju šta tražiti i na Adams parku. Danas za domaćine neće nastupiti najbolji strijelac Paul Hayes, ali će i gosti biti bez dvojice prvotimaca (Mccolum i Fodgen).
KK Cibona - KK Krka kp2 @ 1,70
Cibona se od početka sezone nalazi u finansijskim problemima, i nakon Blesingejma i Markote, klub je prošle sedmice napustio najbolji igrač i startni centar Jure Lalić. Cibona je i prije bila ekipa koja nije mogla odbraniti nikoga pod košem,a sada su ostali na dva centra koja su 1997. i 1998. godiste i igraju na dvojnu registraciju (ABU i A2 ligu). Sa druge strane dolazi sasvim solidna ekipa Krke, koje će i danas biti bez par igrača, ali se pobjedili u posljednje tri utakmice, i što je najbitnije Armstead je potpuno zdrav. Danas za Cibonu neće vjerovatno igrati i povrijeđeni Vlado Ilievski. U ovom omjeru snaga mislim da je kvota stavljena malo viša nego što je realno, i prilično sam siguran da Krka ide do pobjede.
Christopher Monroe Booker (11,5) OVER @ 1,85
Iskusni američki centar koristi sjajno veću minutažu koju ima u posljednje vrijeme zbog povreda Bolčine i Polutka. Kao što sam rekao, Cibona je ostala na dva neiskusna i kvaliettom slabija centra, a i globalno su jako loša odbrambena ekipa. Danas su pored ove dvojice nabrojanih za Krku još upitni i Kastrati i Joksimović, što znači da će sav teret pasti u ruke Bukera i Armsteada. U prvom meču je Ciboni (sa Markotom i Lalićem) dao 17 poena, a u posljednja dva meča u ABI je dao 20 i 15 poena. Danas ga sigurno očekuje minialno 30 minuta, uz veći broj šuteva, a bitno je naglasiti i da je odličan izvođač slobodnih bacanja.
Mirza Bašić - Antonio Sancic 1 @ 1,40 ; 2:0 @ 2,00
Mirza se već dugo nalazi van prave forme, a ni pogrešan odabir turnira mu nije stran. Sa druge strane ima domaćeg igrača, koji nikada nije bio u TOP 350 i klasični je fjučers igrač. Mnogo više mu odgovara šljaka, dok su dvoranski uslovi najbolji u kojim se Mirza snalazi. Brzina podloge će sigurno njemu odgovarati, i kvota je odlična za uzeti.
Ovo jednostavno moram ispratiti na ovoj kvoti. Ovo je duel dvije prlilično domaćinske ekipe koje se nalazi u razliličitim formama. Burton je u zadnjih 12 utakmica poražen samo jednom,a pobjedili su posljednih 5 utakmica na Pireliju. U sezonu su ušli sa ambicijama za promociju, na klupu je doveden JFH,a nakon odličnog prvog dijela sezona u ovom prelaznom roku su se još otvorili i ukupno su dovedena 4 nova igrača na posudbe. Najnovije ime je Naylor koji bi trebao pokriti poziciju štopera koja najviše škripi u ekipi. Sa druge strane gosti su odlično otvorili sezonu, dosta vremena bili i na liderskoj poziciji ali je onda krenuo pad. Posebno su loši na strani, gdje su u zadnjih 10 mečeva poraženi čak 8 puta. I jedni i drugi danas nemaju većih problema sa povredama, iz domaćina naglašavaju da je teren u odličnom stanju i pored snijega koji je padao u West Midlandsu, i mislim da "Pivari" dolaze do pobjede.
Wycombe Wanderers - Portsmouth FC 1 @ 1,85
Ekipe koje sigurno ne zaslužuju da igraju ovaj rang takmičenja, ali tako je kako je. Domaćini se već par sedmica nalaze na liderskoj poziciji, što je i sami cilj od početka sezone (direktna promocija). Sa druge strane, nakon što je Pompey napokon sezonu dočekao u malo boljoj poziciji, nakon što su konačno počela stizati veća finansijska sredstva ipak kako sezona odmiče sve više dolazi do izražaja limitiranost njihove ekipe. Što se tiče forme, domaćini su zadnjih put poraženi sredinom novembra (i to od direktnog rivala Burtona), dok je Portsmouth zadnju i jedinu pobjedu na strani ostvario krajem avgusta protiv Oxforda ! Druga su najlošija gostujuća ekipa u ligi i mislim da samim tim nemaju šta tražiti i na Adams parku. Danas za domaćine neće nastupiti najbolji strijelac Paul Hayes, ali će i gosti biti bez dvojice prvotimaca (Mccolum i Fodgen).
KK Cibona - KK Krka kp2 @ 1,70
Cibona se od početka sezone nalazi u finansijskim problemima, i nakon Blesingejma i Markote, klub je prošle sedmice napustio najbolji igrač i startni centar Jure Lalić. Cibona je i prije bila ekipa koja nije mogla odbraniti nikoga pod košem,a sada su ostali na dva centra koja su 1997. i 1998. godiste i igraju na dvojnu registraciju (ABU i A2 ligu). Sa druge strane dolazi sasvim solidna ekipa Krke, koje će i danas biti bez par igrača, ali se pobjedili u posljednje tri utakmice, i što je najbitnije Armstead je potpuno zdrav. Danas za Cibonu neće vjerovatno igrati i povrijeđeni Vlado Ilievski. U ovom omjeru snaga mislim da je kvota stavljena malo viša nego što je realno, i prilično sam siguran da Krka ide do pobjede.
Christopher Monroe Booker (11,5) OVER @ 1,85
Iskusni američki centar koristi sjajno veću minutažu koju ima u posljednje vrijeme zbog povreda Bolčine i Polutka. Kao što sam rekao, Cibona je ostala na dva neiskusna i kvaliettom slabija centra, a i globalno su jako loša odbrambena ekipa. Danas su pored ove dvojice nabrojanih za Krku još upitni i Kastrati i Joksimović, što znači da će sav teret pasti u ruke Bukera i Armsteada. U prvom meču je Ciboni (sa Markotom i Lalićem) dao 17 poena, a u posljednja dva meča u ABI je dao 20 i 15 poena. Danas ga sigurno očekuje minialno 30 minuta, uz veći broj šuteva, a bitno je naglasiti i da je odličan izvođač slobodnih bacanja.
Mirza Bašić - Antonio Sancic 1 @ 1,40 ; 2:0 @ 2,00
Mirza se već dugo nalazi van prave forme, a ni pogrešan odabir turnira mu nije stran. Sa druge strane ima domaćeg igrača, koji nikada nije bio u TOP 350 i klasični je fjučers igrač. Mnogo više mu odgovara šljaka, dok su dvoranski uslovi najbolji u kojim se Mirza snalazi. Brzina podloge će sigurno njemu odgovarati, i kvota je odlična za uzeti.
ZELJEZNICAR 1921!
Da imam ono sto on trazi ne bi ni igrao kladionicu
Linfield-Ballymena 4+
Mattersburg-SF Lafnitz 4+
El Jaish-Salzburg 4+
Linfield-Ballymena 4+
Mattersburg-SF Lafnitz 4+
El Jaish-Salzburg 4+
Moze li meni neko napisati u inbox sta treba uraditi, nece mi nesto poruke pa da vidim mogu li ispuniti 
Pa što onda ima pisati po forumu ako neće dati par javno. Svaka tipu čast za svaki put kad je stavio (Lisac je napisao/la:A dobro necemo se sad sprdati, covjek je dao jasan uslov i to je to, ko hoce prihvatice ko nece nece i kraj priceMinjore je napisao/la:Uslov je da citiras objavu i lajkas fb stranicuLisac je napisao/la:Znas li ti koji je uslov da se dobije taj mec?
+2.5/Hrvatska - Danska 1 @1.60
Probat ću ovo u singlu, mislim da naši mogu i do pobjede protiv ovakvih Danaca, ako ne, bar pokriti hendikep. Daleko su od svoje forme i jedna i druga ekipa, ali mislim da Hrvati mogu sa zadnjim atomima snage čak i svladati Dansku.
Sunderland Burnley 1 2.20
Mainz Paderborn 1 2.05
Schalke Hannover 1 2,00
Mainz Paderborn 1 2.05
Schalke Hannover 1 2,00
Od mene danas nesto 
Man City-2 3.30
Kv 3.30
Atl.Madrid-2 1.60
Wba-Tottenham-3+ 2.05
Kvota 3.28
Schalke-3+ !.70
Stuttgart-3+ 1.75
Leverkusen-3+ 1.75
Kvota 5.20
Man City-2 3.30
Kv 3.30
Atl.Madrid-2 1.60
Wba-Tottenham-3+ 2.05
Kvota 3.28
Schalke-3+ !.70
Stuttgart-3+ 1.75
Leverkusen-3+ 1.75
Kvota 5.20
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
sportskitip
- Kontakt:
Amigosi, šta mislite da se spoji njemačka, man utd i real na malo jaču uplatu?

- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
A i ovaj leteci seerre lafo ima dojavu a trazi paare eo ga ko onaj juce
Moze li mi neko napisati u inbox koliko trazi, da vidim mogu li pokriti i isplati li se rizikovati ?
Evo i od mene koji par
Groningen-GA Eagles 1
Groningen domacinska ekipa,GA Eagles takodjer,mada se u gostima ne mogu sastavit sa loptom.Po sazetcima nizozemske lige,koje redovito pratim,Groningen igra cak i dobro,stvaraju ogroman broj prilika i valjda ce nesto i zabiti.
Eibar-Atletico i Granda-Elche over 5,5 zutih kartona
Tipicne spanjolske utakmice gdje ce biti dosta prljave igre,u kombinaciji sa sucima koji vole mahati kartonima.
Granada-Elche manje od 2,5 golova
Tvrda utakmica dvoje davljenika koji daju jako malo pogodaka,a i primaju ih takodjer malo,ako izuzmemo utakmice protiv Barcelone,Reala i Atletica,koji su drugi svijeta za ove ekipe.Cisti Under
Stoke-QPR 1
Qpr po meni najlosija ekipa lige.Nemaju niti jednog boda na gostovanjima ove sezone.Stoke tradicionalno dobro igra na svojoj Britaniji,ove sezone ne bas tako izrazeno ali dovoljno za pobjedju protiv ovih levata
Bale daje gol
Jednostavna racunica.Ronalda nema.Slobodnjake,penale izvodi Bale.Imat ce sasvim sigurno puno vise slobode u igri i puno vise pokusaja prema golu.Utakmice ova dva kluba redovito zavrsavaju sa dosta golova pa se i to moze skombinirati.
Groningen-GA Eagles 1
Groningen domacinska ekipa,GA Eagles takodjer,mada se u gostima ne mogu sastavit sa loptom.Po sazetcima nizozemske lige,koje redovito pratim,Groningen igra cak i dobro,stvaraju ogroman broj prilika i valjda ce nesto i zabiti.
Eibar-Atletico i Granda-Elche over 5,5 zutih kartona
Tipicne spanjolske utakmice gdje ce biti dosta prljave igre,u kombinaciji sa sucima koji vole mahati kartonima.
Granada-Elche manje od 2,5 golova
Tvrda utakmica dvoje davljenika koji daju jako malo pogodaka,a i primaju ih takodjer malo,ako izuzmemo utakmice protiv Barcelone,Reala i Atletica,koji su drugi svijeta za ove ekipe.Cisti Under
Stoke-QPR 1
Qpr po meni najlosija ekipa lige.Nemaju niti jednog boda na gostovanjima ove sezone.Stoke tradicionalno dobro igra na svojoj Britaniji,ove sezone ne bas tako izrazeno ali dovoljno za pobjedju protiv ovih levata
Bale daje gol
Jednostavna racunica.Ronalda nema.Slobodnjake,penale izvodi Bale.Imat ce sasvim sigurno puno vise slobode u igri i puno vise pokusaja prema golu.Utakmice ova dva kluba redovito zavrsavaju sa dosta golova pa se i to moze skombinirati.
Mogao bi ovaj Leeds danas biti 3+ ali opet ,Englezi su to,ko ce njima znati,moze biti 0 - 0 ili 3 - 3 zavisi kako se dogovore 
-
subcoccinela
- Kontakt:
Tofas - Torku Konyaspor(+4,5) H1 1,85
Zielona Gora - Slask Wroclaw(+9,5) H2 1,85
Zadnja izmjena: subcoccinela, dana/u 31 jan 2015, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ima ljudi koji hoće ispuniti uslov i prema tome tko hoće hoće a tko neće neće, čovjek je puno pomogao i hvala mu, nema potrebe za ovim glupim komentarima lajkaj objavu i share jer on nije jedan od onih lajavaca sa fejsa
take it or leave it prema tome
jedan švabo
mainz-paderborn 3+ 1.75, 4+ 2.95
imam nasitno i 5 i 6+ pa nek se igraju djeca
jedan švabo
-
jasko_juve
- Kontakt:
Zasto ako se smije znatisubcoccinela je napisao/la:Tofas - Torku Konyaspor(+4,5) H1 1,85
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Fifti ojra a kvota 2jasko_juve je napisao/la:A koji je uslov uopste?
Mislim da u onom komentaru ništa loše nema, tačno čovjek ovdje ne može se ni našaliti.. Uživajtezgmiky je napisao/la:Ima ljudi koji hoće ispuniti uslov i prema tome tko hoće hoće a tko neće neće, čovjek je puno pomogao i hvala mu, nema potrebe za ovim glupim komentarima lajkaj objavu i share jer on nije jedan od onih lajavaca sa fejsa
jedan švabo
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
16:00 Blackpool - Brighton 2 1.85
Blackpool ubjedljivo zadnji na tabeli, uz to su i najlosija domacinska ekipa i najvjerovatnije ispadaju, imaju jos neke teoretske sanse, ali vrlo tesko. Brighton je isto tako u teskoj poziciji, naleze se tek na dvadesetom mjestu, pet bodova iznad opasne zone, ali u zadnja cetiri meca su popravili formu, imaju tri pobjede, od toga dvije pobjede u gostima ( Fulham 0:2 , Charlton 0:1, poraz od Brentforda i u zadnjem kolu pobjeda protiv Ipswicha 3:2 ).
Blackpool ubjedljivo zadnji na tabeli, uz to su i najlosija domacinska ekipa i najvjerovatnije ispadaju, imaju jos neke teoretske sanse, ali vrlo tesko. Brighton je isto tako u teskoj poziciji, naleze se tek na dvadesetom mjestu, pet bodova iznad opasne zone, ali u zadnja cetiri meca su popravili formu, imaju tri pobjede, od toga dvije pobjede u gostima ( Fulham 0:2 , Charlton 0:1, poraz od Brentforda i u zadnjem kolu pobjeda protiv Ipswicha 3:2 ).
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Consigliere
- Kontakt:
Schalke 1, Mainz 1, HSV odg, C Palace odg, Man Utd odg, Liverpool odg
Na dvije marke oko stoje
Na dvije marke oko stoje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Manchester Utd -Leicester-1
Marseille-Evian TG-1
AS Roma-Empoli-1
Antwerp-Woluwe Zaventem-1
Inverness-Ross County-1
@6,12
--------------------------------------
Mainz-Paderborn-ps1
Genoa-Fiorentina-ps1
Liverpool-West Ham-ps1
Leverkusen-Dortmund-ps1
Cardiff-Derby-ps1
@12,97
----------------------------------------
Eibar -Atl. Madrid(5,5)-vise
PAOK-Panetolikos-1
Groningen-G.A. Eagles-1
IFK Helsinki-Hämeenlinna-1
Pardubice-Usti n. Labem(165,5)-vise
@12,39
Marseille-Evian TG-1
AS Roma-Empoli-1
Antwerp-Woluwe Zaventem-1
Inverness-Ross County-1
@6,12
--------------------------------------
Mainz-Paderborn-ps1
Genoa-Fiorentina-ps1
Liverpool-West Ham-ps1
Leverkusen-Dortmund-ps1
Cardiff-Derby-ps1
@12,97
----------------------------------------
Eibar -Atl. Madrid(5,5)-vise
PAOK-Panetolikos-1
Groningen-G.A. Eagles-1
IFK Helsinki-Hämeenlinna-1
Pardubice-Usti n. Labem(165,5)-vise
@12,39
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.