Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
bit ce vama Serie C u dna.. pitam se, ko bi ostao da igra u interu kada bi ispali tako nisko.. Materazi, Stankovic ( mozda ), Zanetti, Cambiaso ( mozda ).. i to svi jednom nogom u grobu.. od nove ekipe niko ne bi ostao..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
kao da je to vazno...inter nikad nece ispasti iz serie A...al sto se toga tice,virujem da bi bilo iznenadjenja,neki bi otisli za koje bi konta da ce ostat,i suprotno...al ja vijerujem da bi J.Cesar ostao 

hmm.. pitanje je za Cezara.. ja mislim isto da bi ostao, ali opet on je sada na vrhuncu i sigurno golman koji je u najboljoj formi.. bilo bi iznenadjenja i ne bi me cudilo kada bi Cambiaso npr. otisao.. kao sto su to uradili Zambrotta i Thuram nama..
- JuveSissoko
- Kontakt:
pise se o farsopoliu,jer kad se pocne pricat o nekoj temi vezanoj za italijanski fudbal,eto odmah "argumenta" protiv Juventusa,kao mi smo namjestali,a taj silni "aegument" cesto dodje od onih koji navijaju za inter,pa se kurce,e dokle god se bude smaralo sa "namjestanjem" Juventusa kao nekim jakim argumentom dotle ce biti onih koji ce o tome da pisu,pola vas nema pojma da je inter i zavrsio u seriji b,al se odlukom saveza vratio,kad se liga prosirila ,tako da popusite malo,ipak smo mi veci klub
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
to ti ja kazem...nikad se nezna...malo(vrlo vrlo malo)danas igraca igra za klub,cak i ako su u tom klubu odrasli uglavnom igraju za ugovore care samo pare...kad bi doslo do takve situacije samo mogu garanitirat za zanettia,matrixa i toldu(ako nebi otisao u mirovinu)
a ostalo je sve 50-50,naravno ostao bi jos netko osim ovih navedenih...al tko,to nitko nezna 
EDIT:evo ih opet s farsom
otvorite temu farsopoli i tamo lijecite komlekse ovdi bi neki i razgovarali

EDIT:evo ih opet s farsom

Zadnja izmjena: Imp, dana/u 01 apr 2010, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Daffy
La Serie A e nel nostro DNA
La Serie A e nel nostro DNA
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad prestanete svodit Juventus na jedan "skandal" i to koristit kao dokaz cijele Juventusove istorije,prestace i odgovori od strane navijaca Juventusa,i ta silna plakanja oko penala na ronaldu,ne znam bas ko je cijele 80-te i 90-te stovrio kompleksImp je napisao/la:to ti ja kazem...nikad se nezna...malo(vrlo vrlo malo)danas igraca igra za klub,cak i ako su u tom klubu odrasli uglavnom igraju za ugovore care samo pare...kad bi doslo do takve situacije samo mogu garanitirat za zanettia,matrixa i toldu(ako nebi otisao u mirovinu)a ostalo je sve 50-50,naravno ostao bi jos netko osim ovih navedenih...al tko,to nitko nezna
EDIT:evo ih opet s farsomotvorite temu farsopoli i tamo lijecite komlekse ovdi bi neki i razgovarali
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:kad prestanete svodit Juventus na jedan "skandal" i to koristit kao dokaz cijele Juventusove istorije,prestace i odgovori od strane navijaca Juventusa,i ta silna plakanja oko penala na ronaldu,ne znam bas ko je cijele 80-te i 90-te stovrio kompleksImp je napisao/la:to ti ja kazem...nikad se nezna...malo(vrlo vrlo malo)danas igraca igra za klub,cak i ako su u tom klubu odrasli uglavnom igraju za ugovore care samo pare...kad bi doslo do takve situacije samo mogu garanitirat za zanettia,matrixa i toldu(ako nebi otisao u mirovinu)a ostalo je sve 50-50,naravno ostao bi jos netko osim ovih navedenih...al tko,to nitko nezna
EDIT:evo ih opet s farsomotvorite temu farsopoli i tamo lijecite komlekse ovdi bi neki i razgovarali
![]()

- JuveSissoko
- Kontakt:
manji ste klub i gotovo,i po titulama i po broju navijaca,velik je to kompleks za nosit na ledjima
opet se vraca ista prica , a valjda bi na ovoj temi trebali komentarisati o proslom i narednom kolu , predvidjanja , zelje , argumenti , poneka rasprava ali konstruktivna , bez omalovazavanja , bez pogrdnih naziva za protivnicke navijace i klubove , neki koji prate ovu temu redovno znaju da sam rekao da oduvijek mrzim romu ma da ni sam ne znam zasto ali to ne znaci da ih ne postujem ili da je razlog moje antipatije trenutno stanje na tabeli . ovo se prevashodno odnosi na navijace juventusa jer kad se god spomene bilo sta vezano za juventus sa druge strane dolaze razne provokativne , uvrijedljive rijeci mada nisu oni jedini zasluzni za ovakvo stanje na ovoj temi i navijaci drugih klubova su takodje pisali razne gluposti , ja sam za to da se ova tema napravi kvalitetnijom ali na ovaj nacin ako ostane onda je radije ignorisem , hvala unaprijed
Prema najavami iz kluba Totti u subotu protib Barijaj najvjerovatnije nastupa od prve minute!!!!
------------------
za nekoliko sedmica pocinje GRANDE::D

------------------
za nekoliko sedmica pocinje GRANDE::D

zamolio bih navijace juventusa da se vrate temi, da se pise o mogucim plasmanima pojedinih ekipa, ko moze ispasti u seriju b, aktuelnom stanju u talijanskoj ligi, itd itd.
vec sedmicama pisete jedno te isto, pa covjek dobije utisak da svoje eventualne frustracije lijecite na ovaj nacin.
kada se zavrsi to famozno sudjenje oko calciopolija, onda iznesite svoje utiske. a do tada, dosta vise o ovome.
zatrpajete temu bezveze, jer ovdje ima navijaca klubova talijanske lige koji nemaju svoju temu, pa hoce ljudi da razmjene misljenja, da pricaju o utakmicama svojih klubova. a ne samo da citamo jedna te ista jadikovanja.
Ili vracanje u proslost, nabijanje postova i gusenje ostalih koji bi volili nesto drugo procitati o seriji a, osim ovoga sto vi pisete zadnjih sedmica.
bez ljutnje i losih namjera.
vec sedmicama pisete jedno te isto, pa covjek dobije utisak da svoje eventualne frustracije lijecite na ovaj nacin.
kada se zavrsi to famozno sudjenje oko calciopolija, onda iznesite svoje utiske. a do tada, dosta vise o ovome.
zatrpajete temu bezveze, jer ovdje ima navijaca klubova talijanske lige koji nemaju svoju temu, pa hoce ljudi da razmjene misljenja, da pricaju o utakmicama svojih klubova. a ne samo da citamo jedna te ista jadikovanja.
Ili vracanje u proslost, nabijanje postova i gusenje ostalih koji bi volili nesto drugo procitati o seriji a, osim ovoga sto vi pisete zadnjih sedmica.
bez ljutnje i losih namjera.
Vom Jäger zum Gejagten
@geronimo...posteno. Ali zamolio bih te da isto kazes ovim ostalim pogotovo interovcima, da ne ujedaju sta god da se napise o Juventusu sa vec dobro poznatim njihovim argumentima..."juve samo zna namjestati, juve nezna bez lopovluka ovo ono". Normala da ce to pokrenuti lavinu postova od strane bianconerra. U svemu imaju dvije strane, tako i ovde. Kao da bi mi sami sa sobom pricali o farsopoliju, da nas neko ne vuce za jezik. Toliko i hvala!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Nista..pobjedicemo inter i pustit milanu po mogucnosti(valjda nam nece trebat pobjeda a njima hoce)..i gdjes dalje..pa zamisli kako bi im tek krivo bilo.....da im mi opet uzmemo titulu
Ljepota bi bila

Ljepota bi bila

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
parovi i moja prognoza narednog kola
inter - bologna 1
parma - fiorentina 2
genoa - livorno 1
cagliari -milan 1
lazio- napoli 1
bari-roma X
chievo- sampdoria X
atalanta-siena 1
catania-palermo 2
udinese- juventus 1
inter - bologna 1
parma - fiorentina 2
genoa - livorno 1
cagliari -milan 1
lazio- napoli 1
bari-roma X
chievo- sampdoria X
atalanta-siena 1
catania-palermo 2
udinese- juventus 1
svaka cast.. ali bi trebali prvo interovci razmisljati prije nego sto pocnu provocirati nas kako smo namjestali i ostale gluposti.. jer od vase price da smo mi namjestali je krenula rasprava o Farsopoliju i dokazi koje mi izbacujemo i koji idu nama u korist.. isto tako i Romini navijaci vole cesto provocirati 'jedini pravi italijanski klub', 'jedini posteni italijnaski klub'.. i ostale gluposti..materazzi je napisao/la:opet se vraca ista prica , a valjda bi na ovoj temi trebali komentarisati o proslom i narednom kolu , predvidjanja , zelje , argumenti , poneka rasprava ali konstruktivna , bez omalovazavanja , bez pogrdnih naziva za protivnicke navijace i klubove , neki koji prate ovu temu redovno znaju da sam rekao da oduvijek mrzim romu ma da ni sam ne znam zasto ali to ne znaci da ih ne postujem ili da je razlog moje antipatije trenutno stanje na tabeli . ovo se prevashodno odnosi na navijace juventusa jer kad se god spomene bilo sta vezano za juventus sa druge strane dolaze razne provokativne , uvrijedljive rijeci mada nisu oni jedini zasluzni za ovakvo stanje na ovoj temi i navijaci drugih klubova su takodje pisali razne gluposti , ja sam za to da se ova tema napravi kvalitetnijom ali na ovaj nacin ako ostane onda je radije ignorisem , hvala unaprijed
da se vratimo Serie A.. evo sta pravi bianconero kaze:
“And it is true, I have never hidden it, even when I was at Inter I have said on more than one occasion that I used to support Juve as a child.”
Mancini..
materazzi je napisao/la:parovi i moja prognoza narednog kola
inter - bologna 1
parma - fiorentina 2
genoa - livorno 1
cagliari -milan 1
lazio- napoli 1
bari-roma X
chievo- sampdoria X
atalanta-siena 1
catania-palermo 2
udinese- juventus 1
Manje vise bi to bilo to,samo bi ja tu promijenio Bari:Roma 2...i juventus x..mada me ni 2 ne bi iznenadila... i MIlan ne vijerujem da ce izgubit....ostalo je tu negdje!!!!
-------------------
I prema navodima...na gostovanje protiv Barija oko nekih 15 tisuca(hiljada) Romanista putuje!!!!
Zadnja izmjena: Google, dana/u 02 apr 2010, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
negdje sam citao , ne znam gdje da je pipo inzaghi recimo navijac intera , a da je ancelotti veliki navijac intera i da je kao dijete plakao kad inter izgubi , medjutim i jedan i drugi su svoj posao odradjivali u drugim klubovima i to profesionalno i sa veoma puno uspjeha , tako da ova izjava mancinia ako je istinita kao i ovi moji navodi za pipa i karla su samo dokaz vise da su veliki profesionalci i da daju sve za klub u kojem igraju , a to se mora postovati
naravno da se mogu desiti i takvi rezultati kao i da napoli pobjedi lazia a da catania da sve od sebe da pobijedi palermo ipak je to derby sicilieGoogle je napisao/la:materazzi je napisao/la:parovi i moja prognoza narednog kola
inter - bologna 1
parma - fiorentina 2
genoa - livorno 1
cagliari -milan 1
lazio- napoli 1
bari-roma X
chievo- sampdoria X
atalanta-siena 1
catania-palermo 2
udinese- juventus 1
Manje vise bi to bilo to,samo bi ja tu promijenio Bari:Roma 2...i juventus x..mada me ni 2 ne bi iznenadila...ostalo je tu negdje!!!!
-------------------
I prema navodima...na gostovanje protiv Barija oko nekih 15 tisuca(hiljada) Romanista putuje!!!!
strasna brojka,al nevjerujem i ako ih dodje toliko da ce ih sve pustit na stadion,tako je bilo i kad su igrali parma-inter zadnje kolko kad je se odlucivalo kome ce scudetto,nije pustilo sve interove navijace na stadion,al ne puste li ih na stadion bit ce im veselo po gradiGoogle je napisao/la: I prema navodima...na gostovanje protiv Barija oko nekih 15 tisuca(hiljada) Romanista putuje!!!!

PS. ajmo Bari