Nema ga ni na klupi. Trebao bi Everton konacno da procepi danas.rope11 je napisao/la:i sta je sa McC, zar se nije oporavio?
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
-
SjeverniVjetar
Da imaju nekog boljeg od Barkleya i nemaju. Ali Barkley je zasluzio hladenje. Imam osjecaj da su mu one price o potencijalnim transferima u vece klubove udarule u glavu, ali momak nije ni sjena od igraca koji bi trebao biti.Ajax je napisao/la:Besic starter![]()
Barkley na klupi Evertonaostalo sve ocekivano.
FORZA MILAN !
nije bog zna sta, al' bolje ista nego nista...
FORZA MILAN !
O juremos con gloria morir!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
To se nece preko noci popraviti. Treba mu jos utakmica u nogama da na tome poradi.muhamedkonjic je napisao/la:Opet mu losa pas igra, nikako da to popravi.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Normalno da nece i treba vise iskustvo ali neke pasove u situacijama kada mu suigrac stoji 5 metara od njega i kada je bez pritiska on salje loptu u aut to stvarno nekontam svaku utakmicu na takav nacin grijesi.Goalgetter je napisao/la:To se nece preko noci popraviti. Treba mu jos utakmica u nogama da na tome poradi.muhamedkonjic je napisao/la:Opet mu losa pas igra, nikako da to popravi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas zato me i cudi zasto navijaci Evertona ne gledaju toliko kriticno na to. I ja sam ovo primjetio, na pocetku je stvarno bilo katastrofalno i takvim dodavanjima ih je mogao kostati gola, malo je sada iskontorlisao to, ali kao sto kazes, dosta grijesi u dodavanjima. Treba on jos puno raditi, ali ja nisam ocekivao iskreno da ce ovakve partije pruzati vec u prvoj sezoni, nadmasio je moja ocekivanja.muhamedkonjic je napisao/la:Normalno da nece i treba vise iskustvo ali neke pasove u situacijama kada mu suigrac stoji 5 metara od njega i kada je bez pritiska on salje loptu u aut to stvarno nekontam svaku utakmicu ima takvih gresaka.Goalgetter je napisao/la:To se nece preko noci popraviti. Treba mu jos utakmica u nogama da na tome poradi.muhamedkonjic je napisao/la:Opet mu losa pas igra, nikako da to popravi.
Ja sam vec pricao, on je primarno defanzivac koji je 80% karijere dosad proveo na beku/stoperu i sasvim je razumljivo da nije igrac od pasova i da se ne moze preko noci postati vrsni veznjak, pogotovo ne u jednoj ovakvoj ligi. Ja sam zadovoljan njegovim napretkom i igrama i taj ce do iduce sezone dok jos ispravi par nedostataka biti top igrac, u to nema sumnje. Vec sada se jasno uvidja njegov napredak kao igraca, nema vise gresaka, rizicnih pasova ili letanja u prazno, lijepo prati igru i pokriva teren.
FORZA MILAN !
Imagine if we sold Besic and kept Osman.
I would prolly kill abar 10 people before the police got me.
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, antetokounmpo, BarbareZeljin, Beli98, Biscione, Blackwargreymon, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, darker10, denza, DoktorXabaras, enobarca, exampLe., FerdinandF, General505, Gifron, Gomis99, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, harko35, IndependenT, invincible1921, isko1807, James1987, Jet2Holiday, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, lol89, Lynx, Maestro^^, meepo, muhamedhulk, muhamedkonjic, nerkolfc, omanovski, Pact1921, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, rishovski, ronaldo99, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Trikolor, unavita, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Wolffire, Yucca i 648 gostiju.