Virtu4l je napisao/la:Nerminovicu nikad ženama ne pokazuj Clooneya, pusti nju što te navraća.
Vala baš
Moderator/ica: insider
Virtu4l je napisao/la:Nerminovicu nikad ženama ne pokazuj Clooneya, pusti nju što te navraća.
Opere kosu, pa onda lakira nokte pa ceka da se nokti osuse, onda obuce haljinu no shvati da joj ne ide uz nokte, nakon toga nadje haljinu koja joj ide uz nokte ali ne uz stikle. Onda promjene stikle ali te stikle ne idu uz haljinu. Onda opet skine haljinu i opuce neku drugu koja joj ide uz stikle i uz nokte.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel se fakat ove zene moraju spremati sat vremena? Pa sta radite sat vremena![]()

Najbolja igra, najbolja konzolaKaunas je napisao/la:taj samnele-BHF je napisao/la:Ima li još iko da igra PES6 na PS2?

to postoji oduvijek... drugačije bi bili nemoguće čitati temeBelminM23 je napisao/la:
Koliko jednostavnije čitati forum otkako sam skont'o za ovu opciju.![]()
![]()
Sumnjam da takve možeš naći ispod 20 km-ova.Ja sam prije 2 godine uzeo ovakav za 35 i još uvijek me odlično služi.Donnie Darko je napisao/la:Koliko otprilike košta solidan digitron? Pod solidan mislim da može računar sinus, kosinus, arcsin itd.
Da preformulišem pitanje, koliko košta najjeftiniji takav digitron?
DANTES je napisao/la:to postoji oduvijek... drugačije bi bili nemoguće čitati temeBelminM23 je napisao/la:
Koliko jednostavnije čitati forum otkako sam skont'o za ovu opciju.![]()
![]()
ko je Drago?legenda reala je napisao/la:jeste živi
imal Draga.. ovaj Dantesa iz Čajniča
Ja sam jedan takav uzeo za 3KM kod kineza,kod njih su digitroni najjeftiniji,nece ti biti zao i da ne radi poslje pola godine,da ga nekome posudis na ispitu itd itd samo kod kineza kupovati te stvari..Donnie Darko je napisao/la:Koliko otprilike košta solidan digitron? Pod solidan mislim da može računar sinus, kosinus, arcsin itd.
DANTES je napisao/la:ko je Drago?legenda reala je napisao/la:jeste živi

4.5 KM najjeftiniji takav, imaš u Robotu ja msm, sad gdje Robot u Zenici dođe pojma nemamDonnie Darko je napisao/la:Koliko otprilike košta solidan digitron? Pod solidan mislim da može računar sinus, kosinus, arcsin itd.

jesam te pitao za nekog na slovo D neku večeDANTES je napisao/la:ko je Drago?legenda reala je napisao/la:jeste živi
Ko su oveDex je napisao/la:
New tab
Ova treća, ko da je s ETFa izašla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.