Nisam siguran ali mislim da obavlja funkciju u Želji neku. Da l' predpionire il nekoga trenira, bila je priča takvanesvrstani je napisao/la:omer joldic...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nisam siguran ali mislim da obavlja funkciju u Želji neku. Da l' predpionire il nekoga trenira, bila je priča takvanesvrstani je napisao/la:omer joldic...
Jest trener je u želji kojeg tacno uzrasta ne znam al tu jeBenjo_AFC86 je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da obavlja funkciju u Želji neku. Da l' predpionire il nekoga trenira, bila je priča takvanesvrstani je napisao/la:omer joldic...
Probisvjet je napisao/la:Gdje je Fucko i sta radi?
U Olimpicu je još uvijek.Skojevski je napisao/la:Sta je sad Ervina Jusufovica jel jos u Olimpiku ako jest kako mu ne dojadi bit rezerva ?
Probisvjet je napisao/la:Gdje je Fucko i sta radi?
Ja sam doslovno pao na pod od smijeha kad sam vidio ovaj post. Probisvjet car oca mi.SaltCityAttack je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Gdje je Fucko i sta radi?
Car nema dalje..oplakah majkemi.
Tino je trenutno u Češkoj,brani u nekom drugoligašu.NKMramor je napisao/la:Ja sam doslovno pao na pod od smijeha kad sam vidio ovaj post. Probisvjet car oca mi.SaltCityAttack je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Gdje je Fucko i sta radi?
Car nema dalje..oplakah majkemi.
![]()
Gdje je trenutno Tino Divković?
DRAGOSLAV KOSTIĆ JE U ŠAPCU , RADI TRENERSKI POSAO. MIHIĆ RADI SA OMLADINOM U BEOGRADSKOM RADNIČKOM.Biban25 je napisao/la:Gradu viđam u gradu, gdje su Dragoslav Kostic, Mirko Mihic i Mostahinic?
Biban25 je napisao/la:Hvala @sloboda72, najbolje se sjecam sezone 1987/88 u kojoj smo odlicno igrali jer nisam propustio nijedan mec na Tusnju, uvijek na stajanju spram linije sesnaesterca prema sjeveru. Te sezone smo stvarno mogli makar do Kupa UEFA sa onom ekipom i igrom. na donjem linku mozete pogledati i rezultate
http://www.rsssf.com/tablesj/joegcup88.html
U 7 kolu odmah poslije pobjede u Skoplju dosla CZ u goste, naravno pun stadion, na pocetku meca Sloboda rastura i Mihic postize gol prema sjeveru i odmah delirij na tribinama, pomocni sudija koji je tacno ispred mene pokazuje na centar a igraci Zvezde protestuju zbog navodnog ofsajda. Poslije minutu i po dolazi glavni sudija i kaze pomocnom da je bio ofsajd![]()
. Nigdje veze, dzaba prigovori, citav stadion zvizdi 5 minuta, gosti su taj mec morali dobiti. Ista sezona, mec protiv Pristine a mi jos uvijek u igri za najmanje kup UEFA, Pristina poslednja na tabeli i trebaju im bodovi, oni poveli a mi izjednacili ako se dobro sjecam golom glavom sa 16 lobovao njihovog golmana isto prema sjeveru.
Sezona ranije kad smo ostali u ligi pobjedom protiv Veleza, nekad u Martu ili Aprilu dolazi nam Sutjeska, nocna utakmica. Kako smo se raspucali taj mec, zavrsilo je 7:0 za nas sto je bilo odlicno jer smo imali ocajnu gol razliku prije tog meca. Oprostite ako sam pogrijesio temu, zamolio bih moderatora da prebaci post na odgovarajucu temu ako mu nije mjesto ovdje.
Smajic je kod nas, mislim u kadetima, nisam siguran al mislim da je i njemu Husara manager.merak je napisao/la:Iz dosade rekoh da pogledam gdje igra Velimir Vidic, igra u hrvatskoj u NK Vinogradar.
Zna li neko sta je sa onim pionirom Edisom Smajicem sto je prije nekoliko godina otisao u Partizan da trenira vazio je za jednog od najperspektivnijeg ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.