RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 31 jan 2015, 17:17

Znaci od stopera samo Borkovic ostao i on ce potpisat,ko je ovaj Vilogorac ? :hmmmmm: :hmmmmm:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 31 jan 2015, 17:31

Hajmo starohani moji , :lol: javljajte se hajde ,valjal ovo sta ,ovih 4-0 ,da cujemo malo komentara, iz tekme u tekmu mi jaci i ubojitiji.Ovom malom Peci svaka cast ,prva pa musko ...samo nastavi momcino :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 jan 2015, 17:40

Mali Peco je igračina @rodjeni, upamti to, pa me citiraj za pola godine. :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 31 jan 2015, 17:51

zizu1991 je napisao/la:Mali Peco je igračina @rodjeni, upamti to, pa me citiraj za pola godine. :bow:
Drago mi je cuti ,momka neznam i nisam upratio tj slabo ista znam o nasim omladincima.Ali mi je svakako naum palo da je konacno vrijeme da izbacimo jednog asa iz nase skole ,pa eto sto se mene tice neka to bude bas Peco
ps taman 4 slova u prezimenu kao i najveci od svih Tuce :lol: :lol:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 31 jan 2015, 18:38

Evo moj dobri rođeni ako si prozvao starohane tu sam, valjda si mislio i na mene, ali pošteno da ti kažem ja se osjećam sve nešto mlađi i mlađi kako ovi naši dobijaju pa makar i pripremne :lol:
Šta reći nakon ove tri tekme, hajmo ovako za početak.3 tekme 7 bodova gol razlika 7:2 što bih odmah potpisao za prve tri na proljeće.Što se mene tiče nije loše, čak šta više prezadovoljan sam.Istina je da su ovo sve pripremne, istina je da to nisu ni najozbiljnije tekme, istina je da se i puno rotira, ali svima nama može biti i neki dobar putokaz, ipak i u takvim tekmama lijepo je dobiti.Čini mi se da je atmosfera dobra, a to je po meni uslov svih uslova za nešto ozbiljnije.Iskreno se nadam kao što sam i ranije govorio da ćemo izvući kojeg igrača iz ovih pripremnih utakmica kao pojačanje, a ne mjerljivo mi je drago da je u prošloj Ćemalović dao go, u ovoj Peco pa se samim tim nadam da i oni mogu biti pojačanje, nisu samo pojačanja ona koja dođu sa strane.Čini mi se da ovaj Reljić nije loš, RAja hvale Tolića znači lagani optimizam bi mogao preovladavati kod svih ljubitelja jedine prave istinske crvene boje.Sad lagano u toplije krajeve na pripreme, stručni štab da igrače maksimalno spremi na jednu tempo igru, a to je igra sa što manje prekida, sa puno tempa i trke u kojoj bismo mi onda bili nadmoćniji i lomili suparnike.Draga RAja ima ovdje štofa za dobre igre, momcima treba samo očistit glavu, izolovat od nekih štetočina, a iskreno se nadam da su štetočine otišle van kluba i s tim će biti sve OK.Dakle dati momčadi mira, dati im sve uslove za jake pripreme, a onda i mi i oni, svi zajedno skupiti glave, duše i tijela i krenuti u berićetno proljeće.Imam osjećaj da mi nismo još sve rekli i da smo prerano izbačeni iz svih priča o Europi, ali nema veze samo hrabro naprijed.Puno sreće u CG, što manje problema, nikakvih povreda i što više lijepog vremena poželimo momcima koji će nas nadam se obradovati na proljeće.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 31 jan 2015, 18:53

Na tebe ,na tebe @BMV ali i na ostale nase veterane -cernicu,rodjaka itd znam ja da vam se brci smiju :lol: kad lezVe gazi.Znas ti da ovde kod nas ima jedan dedo ,70 mu kuka i kad je Velez neke godine otvorio prvenstvo sa dvije pobjede i gol razlika msm 9-1,nije dedo dao nikome u kuci da mu prebaci sa ttx na federalnoj dvije hefte :lol: .Nista mu ukucani nisu mogli gledati samo tabelu premijer lige :lol: ovo ti je ziva istina
Eto nek raja malo cita poneku anegdotu ali salu na stranu ovo fakat dobro izgleda sad -zasad.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 31 jan 2015, 19:06

emil02in je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ako neko može da mi napiše gdje ima mustapić knjižara u Mostaru, kupio bih ovu knjigu rođeni za vječnost.Pošto ću sutra u Mostar odmah bi to iskoristio da kupim knjigu.HVALA
Knjižara Mutevelić u Cernici ja mislim, preko puta suda, to ti je ulica Adema Buće.Sumnjam da ti sutra rade buraz, nedelja je.Evo ja ću provjerit, svakako ću sebi kupovati pa ti javim.
Kako prije ne javiše za ovu tekmu sa Leotarom, moglo se otić. :damn:
Hvala drug u svakom slučaju :salut:
Evo bio sam oko 16:00 i bilo je već zatvoreno, a nedeljom ne rade nikako.Ako hoćeš buraz mogu ti i ja kupit pa poslat, samo javi ako se ne snađeš.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 31 jan 2015, 19:33

Ovo nisu neke ekipe, pa da mozemo puno da ocekujemo nakon ove 2 pobjede, ali je bitno da se stvori jedan novi mentalitet u ekipi koja je bila razjebana psihicki, te neke podjele u svlacionici i tako, pa niko ni s kim onda. Sada je sve to opet zajedno i trebalo bi da bude dobro, nadam se jos kojem igracu. Isto tako mi se ne svidja to sto dovedemo igraca koji sjedi na klupi, shvatam treba imati i dobru klupu, ali potrebna su nam pojacanja koja ce da povedu ekipu, tipa jednog štopera koji ce da upravlja kompletnom odbranom te da ih postavlja onako kako zna najbolje naravno uz trenerove taktike. Na sredini terena mislim da smo dobri, ako pogledamo maximalnog Nikolica, Blagojevića, Jankovića, Hebibovića, Hajdarevića, Zvonića, mozemo reci da imamo jako dobru vezu. Napad ? Fali nam vec godinama, daj nam onog Raščića ili kako se zove već, takvi nam igrači trebaju. Nadam se da je Mirza svjestan da je na njega palo sve (po nekom mom mišljenju) uz novog Reljića, pa će tako dosta da radi i da će imati svoj neki učinak.

Čestitke Peci na prvom golu, isto imao priliku sa njim u mahali na male igrati, maho me ko kretena :lol: . Još da je tu Kina Bašić, koji bi tek onda potencijal to bio

P.S. NEko malo više informacija o ovom Borkoviću, čim je odradio sve 3 pripremne, očito da je zadovoljio, pa će se vjerovatno prije Crne Gore potpisati sa njim. Da li je on taj baš što sam gore naveo "komadant odbrane"?

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 jan 2015, 19:35

rodjenisa je napisao/la:Na tebe ,na tebe @BMV ali i na ostale nase veterane -cernicu,rodjaka itd znam ja da vam se brci smiju :lol: kad lezVe gazi.Znas ti da ovde kod nas ima jedan dedo ,70 mu kuka i kad je Velez neke godine otvorio prvenstvo sa dvije pobjede i gol razlika msm 9-1,nije dedo dao nikome u kuci da mu prebaci sa ttx na federalnoj dvije hefte :lol: .Nista mu ukucani nisu mogli gledati samo tabelu premijer lige :lol: ovo ti je ziva istina
Eto nek raja malo cita poneku anegdotu ali salu na stranu ovo fakat dobro izgleda sad -zasad.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: A brato sto me dobro nasmija :thumbup: Ma svi smo mi isti kad je nasa ljubav u pitanju. U vezi tekme danas (salmy care nisam mogao ici radi poslovnih obaveza :wave: ) slozio bi se sa svima i raduje me sto se pruza sansa nasoj omladini koja koristi ukazane sanse. Kad pogledamo Dino Barisic Tolic Peco Isic ce biti nasa snaga u narednim godinama i treba im sto prije ukazati sansu da se dokazuju. Sto kaze brat BMV fin pocetak pripremnih utakmica i samo to sve jos vise uigrat i ono najvaznije spremit fizicki da pucaju od snage. Ne sumnjam u naseg trenera i sto bi nasa đavolica rekla njegov poker face :) Sve vas livo rstmkapa. Rzavijafo do bavijagro
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 31 jan 2015, 19:36

anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
anel81m je napisao/la: Knjižara Mutevelić u Cernici ja mislim, preko puta suda, to ti je ulica Adema Buće.Sumnjam da ti sutra rade buraz, nedelja je.Evo ja ću provjerit, svakako ću sebi kupovati pa ti javim.
Kako prije ne javiše za ovu tekmu sa Leotarom, moglo se otić. :damn:
Hvala drug u svakom slučaju :salut:
Evo bio sam oko 16:00 i bilo je već zatvoreno, a nedeljom ne rade nikako.Ako hoćeš buraz mogu ti i ja kupit pa poslat, samo javi ako se ne snađeš.
Nema problema cujemo se ako se ne snadjem.Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 31 jan 2015, 19:36

rodjenisa je napisao/la:Na tebe ,na tebe @BMV ali i na ostale nase veterane -cernicu,rodjaka itd znam ja da vam se brci smiju :lol: kad lezVe gazi.Znas ti da ovde kod nas ima jedan dedo ,70 mu kuka i kad je Velez neke godine otvorio prvenstvo sa dvije pobjede i gol razlika msm 9-1,nije dedo dao nikome u kuci da mu prebaci sa ttx na federalnoj dvije hefte :lol: .Nista mu ukucani nisu mogli gledati samo tabelu premijer lige :lol: ovo ti je ziva istina
Buraz znam ja za to vrlo dobro umiro sam od smijeha tih dana znam i covjeka kako se zove to moze samo neko kao mi originalno. Opet kazem tacno je da su ovo samo ptijateljske ali nije bas za odbacit uostalom ja licno mrzim i klikera kad igram izgubit. A da bas i nije bez veze gubit vidi samoproglasene divove kako se sad vade da je to bez veze te los teren, ko u nas ostalih engleski tereni aha, te igrali opusteno aha, te to su njihovo prijatelji pa da im dignu moral aha, vjerovatno nije bilo ni vode da se okupaju aha, kad se gubi pa i ove nevazne nađe se milion razloga. Procitajte njihov sastav pa to je jeza koliko zvucnih igraca imaju a na vugla. Zvucne smo mi imali igrace jesenas ali do boli pokvarene u karakteru pa zato to ne mora nista znacit. Ma **** druge dosta nama samo nas momci gas do daske svi zajedno i juris. Nego neko nam je plaho tih :kafa: :shh: :zzz: Jaaaaaaaaaaaaavvvvvviiiiiiiiii se.
PS Sad je sve ok vidim javio se tu je sve ok mozemo dalje
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

shaman7
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la shaman7 » 31 jan 2015, 19:43

Bile su ove kiše i sve to, ali dokle se sa pomoćnim, hoće li u ovoj godini to osvanuti ? :)

salmy

Post Postao/la salmy » 31 jan 2015, 21:19

zizu1991 je napisao/la:Mali Peco je igračina @rodjeni, upamti to, pa me citiraj za pola godine. :bow:
Zizu brate, ja sam danas prognozirao da ce Demic i Milos proraditi, ali mi je sada jos draze sto je dijete Veleza mladi Peco dao prvijenac :clap: :clap: :clap: , kao i Dino Ćemalovic neki dan protiv Zelje.

Svaka cast i Dini Hajdarovicu /od kojeg ocekujem da sa Anijem proradi jos jace/ kao i ostalim samo tako. Milos se ceka u narednim i mislim da ce sa Blagojem i Jankom biti udarni tandem. Pa yebemu misa nece se valjda ponoviti novi Pop ili...............

Idemo Rodjeni, sad lagano u Montenegro pa redom derite s kim god igrali :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Forzaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 jan 2015, 21:40

Peci samo mase fali, ima nogomet u malom prstu. Ponavljam, u trku mu je skoro pa nemoguće uzeti loptu. :bow:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jan 2015, 22:00

centafor nam treba brat bratu. inače će opet biti živa patnja. :crazy:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 31 jan 2015, 22:04

AlemC85 je napisao/la:centafor nam treba brat bratu. inače će opet biti živa patnja. :crazy:
Ocito nemaju u planu dovodit nikoga na tu poziciju,nema novih imena a odose u CG :hmmmmm:
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jan 2015, 22:08

1922VFC1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:centafor nam treba brat bratu. inače će opet biti živa patnja. :crazy:
Ocito nemaju u planu dovodit nikoga na tu poziciju,nema novih imena a odose u CG :hmmmmm:
mozda ga pronađu dolje? šta misliš na to- :kafa:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 31 jan 2015, 22:13

AlemC85 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
mozda ga pronađu dolje? šta misliš na to- :kafa:
Da hoce iskopat neku stijenu crnogorsku da dere mreze :D :D
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 jan 2015, 22:14

moraju inače nas neće biti nigdje... :roll:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 31 jan 2015, 22:32

Bola Aleme nismo ga imali ni u proljetnom dijelu prosle sezone pa smo opet nanizali pobjeda i pobjeda. Slazem se da nam je potreban centarfor ali ako nemogu dovesti onoga kojeg zele onda je bolje cekati do ljeta kad dosta igraca ima ciste papire. Bice ovo dobro;)
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []