ne vjerujem da će psv igrati prelaz u eindhovenu sa willemom tri puta uzastopno ili možda ipak hoće?reeds je napisao/la:izgleda su grci i holandezi 2/1![]()
paok-psv

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne vjerujem da će psv igrati prelaz u eindhovenu sa willemom tri puta uzastopno ili možda ipak hoće?reeds je napisao/la:izgleda su grci i holandezi 2/1![]()
paok-psv
ako odrade to onda su stavrno najjacizgmiky je napisao/la:ne vjerujem da će psv igrati prelaz u eindhovenu sa willemom tri puta uzastopno ili možda ipak hoće?reeds je napisao/la:izgleda su grci i holandezi 2/1![]()
paok-psv
primit da a teško da će ga datziz je napisao/la:Moze li Dortmund ps bit, samo on mi ostao
ni jedanceze je napisao/la:Koliko je Vori dao golova ?
0ceze je napisao/la:Koliko je Vori dao golova ?
ipak izgleda da nece treci put....reeds je napisao/la:ako odrade to onda su stavrno najjacizgmiky je napisao/la:ne vjerujem da će psv igrati prelaz u eindhovenu sa willemom tri puta uzastopno ili možda ipak hoće?reeds je napisao/la:izgleda su grci i holandezi 2/1![]()
paok-psvako bude u narednih 15-20 min 1:1 mislim da ide opet
1-1 aj jos jedansuarez7 je napisao/la:penal za psv i ovaj debil prebaci stadion![]()
A kad prolazi, onda nisu gluposti ? Čovjek je rekao sam da se ne zateže na Smederevo, jer nije siguran !?ado899 je napisao/la:Samo me interesuje sto se lozite na te dojave?
Licno mislim da od tih dojava nema nista i ako ima sta to zna par ljudi i to je to.
Moj vam je savjet ne nasjedajte na te gluposti
tesko drug i meni trebajusuarez7 je napisao/la:1-1 aj jos jedansuarez7 je napisao/la:penal za psv i ovaj debil prebaci stadion![]()
![]()
ide brt ono fulio penal da bude manje ofirnoreeds je napisao/la:tesko drug i meni trebajusuarez7 je napisao/la:1-1 aj jos jedansuarez7 je napisao/la:penal za psv i ovaj debil prebaci stadion![]()
![]()
mislim da ostaje ovako
hahahahaha okrenuse toooreeds je napisao/la:tesko drug i meni trebajusuarez7 je napisao/la:1-1 aj jos jedansuarez7 je napisao/la:penal za psv i ovaj debil prebaci stadion![]()
![]()
mislim da ostaje ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.