FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jesu prvoaprilske "poletjele" na sve strane
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma na ovu foru nisam pao
.... zna se da od toga nema nista

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
neznam kako vi gledate na sve ovo fukare al mislim da bi se najbolje osvetili sarajevu da zelji poklonite 3 boda 
iako mi moje moj skromni osjecaj govori da ce zeljo i onako uzeti bar bod onako jaranski
i radil se sta na istjerivanju uprave i tak?imal prozivanja po tekmama,il bilo sta sto bi probudilo neki optimizam?

iako mi moje moj skromni osjecaj govori da ce zeljo i onako uzeti bar bod onako jaranski

i radil se sta na istjerivanju uprave i tak?imal prozivanja po tekmama,il bilo sta sto bi probudilo neki optimizam?
-PAJA Fan Club!!
pa da ispadnemo iz lige, slabo što se tiče uprave, ali doči će i taj dan_Bad_boy je napisao/la:neznam kako vi gledate na sve ovo fukare al mislim da bi se najbolje osvetili sarajevu da zelji poklonite 3 boda
E Harry jedna dobronamjerna, isto što ti je rekao SaltCityAttack prestani se paliti na njihove provokacije, onda se oni nasade na nas i pišu glupost, samo ih iskuliraj
Ma neka ga kome cemo da se smijemo ako prestane da pise!ronaldo9 je napisao/la:E Harry jedna dobronamjerna, isto što ti je rekao SaltCityAttack prestani se paliti na njihove provokacije, onda se oni nasade na nas i pišu glupost, samo ih iskuliraj
halo pecinaru ne uzimaj me u usta,radije malo prostej,jer ti szivot prodje na kompu.no limit je napisao/la:Ma neka ga kome cemo da se smijemo ako prestane da pise!ronaldo9 je napisao/la:E Harry jedna dobronamjerna, isto što ti je rekao SaltCityAttack prestani se paliti na njihove provokacije, onda se oni nasade na nas i pišu glupost, samo ih iskuliraj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hej ljudi zamislite trokružni sistem (prvo aprilska na ss) natjecanja mogli bi dvaput u gostima bodove uzet´ 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Auuu pregovara se o dolasku jednog extra igraca u Slobodu! Neka to ostane mala tajna za sada!
Imate sansu da pogadjate. Ne igra u domacem prvenstvu. Pogadjajte da vidimo ko ce biti najblize.
Sam je izrazio zelju da dodje u Slobodu samo je problem oko odstete klubu za koji igra.
Imate sansu da pogadjate. Ne igra u domacem prvenstvu. Pogadjajte da vidimo ko ce biti najblize.
Sam je izrazio zelju da dodje u Slobodu samo je problem oko odstete klubu za koji igra.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
C. Ronaldo. On je jednom rekao da voli slobodu, a i kazu da je ekstra igrac 

Jarane kasniš danProbisvjet je napisao/la:Auuu pregovara se o dolasku jednog extra igraca u Slobodu! Neka to ostane mala tajna za sada!

Ako si ozbiljan samo se nadam da nije Mirza Mešić

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ako je istina sto prica,bilo bi dobro,ne vjerujem da je prvoaprilska sala,jer je post napisan u 09:06Frutek je napisao/la:Jarane kasniš danProbisvjet je napisao/la:Auuu pregovara se o dolasku jednog extra igraca u Slobodu! Neka to ostane mala tajna za sada!
Sam je izrazio zelju da dodje u Slobodu samo je problem oko odstete klubu za koji igra.![]()
![]()
Ako si ozbiljan samo se nadam da nije Mirza Mešić![]()
![]()

- slani grad
- Kontakt:
pa koji je...sta to nesto tajite bez veze..pa nije messi 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Asim Šehic iz Istre ???? I o njemu je bilo govora da bi dosao na Tusanj ove godine,ako mu propadne angazman u Rusiji,al eto igra za Istru,a mozda i dodje naredne sezone
pogotov nakon ovog incidenta koji se desio pre neki dan.

A možda se i po 25165151564165 put vrati Ćejvanović u Sloboduharry_90 je napisao/la:Asim Šehic iz Istre ???? I o njemu je bilo govora da bi dosao na Tusanj ove godine,ako mu propadne angazman u Rusiji,al eto igra za Istru,a mozda i dodje naredne sezonepogotov nakon ovog incidenta koji se desio pre neki dan.

Ne bi bilo lose i to,al nama treba sredina da razigra napadace,a ne da Grado iz odbrane nabacuje Mostarlicu i SmajlovicaFrutek je napisao/la:A možda se i po 25165151564165 put vrati Ćejvanović u Sloboduharry_90 je napisao/la:Asim Šehic iz Istre ???? I o njemu je bilo govora da bi dosao na Tusanj ove godine,ako mu propadne angazman u Rusiji,al eto igra za Istru,a mozda i dodje naredne sezonepogotov nakon ovog incidenta koji se desio pre neki dan.
![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Povratak Nedima Halilovica ili Cejvanovica... mozda ipak Music zeli zavrsiti karijeru u FK SLOBODA 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
kako bi volio da Cile zavrsi karijeru u Slobodi...SaltCityAttack je napisao/la:Povratak Nedima Halilovica ili Cejvanovica... mozda ipak Music zeli zavrsiti karijeru u FK SLOBODA

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Gdje li igra taj Halilovic sad,znam da je jedno vrijeme bio u repki,i izgubi se covjek.Music ja mislim igra u italijanskog 3 ligi ja mislim klub se zove MonzaSaltCityAttack je napisao/la:Povratak Nedima Halilovica ili Cejvanovica... mozda ipak Music zeli zavrsiti karijeru u FK SLOBODA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.