Zajebane neke gospodjeDex je napisao/la:Interpolova potjernica, zbog reketarenja, trgovanja ljudima, droge itd itd
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ona mala što je pjevala u Grandu? Dragana Stojanović?! ma pusti boga ti, nije to moja muzika, niti se ja družim sa đecomlegenda reala je napisao/la:jesam te pitao za nekog na slovo D neku večeDANTES je napisao/la:ko je Drago?legenda reala je napisao/la:jeste živi
imal Draga.. ovaj Dantesa iz Čajniča
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja govorim kao žena koja bi se tome svaki put obradovala.Virtu4l je napisao/la:Nerminovicu nikad ženama ne pokazuj Clooneya, pusti nju što te navraća.
A, to što ti i mali Wolverine mislite je drugi par cipela, i vjerovatno ste u pravu. Svaka bi vas ostavila nakon toga. To opet potvrđuje što sam već rekla. Deal with it, Clooney je Clooney.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobra ideja. Nisam ni ja to koristio. Prvo mi treba jedno 5-10 min da nađem dokle sam pročitao. Ovako puno lakše.BelminM23 je napisao/la:DANTES je napisao/la:to postoji oduvijek... drugačije bi bili nemoguće čitati temeBelminM23 je napisao/la:
Koliko jednostavnije čitati forum otkako sam skont'o za ovu opciju.![]()
![]()
Znam da postoji, ali nisam je koristio. Joj kad se sjetim koliko sam tražio postove gdje sam stao, načito sam se nekih tema unazad.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: ona mala što je pjevala u Grandu? Dragana Stojanović?! ma pusti boga ti, nije to moja muzika, niti se ja družim sa đecom
dobre kod vas žene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti o ženama, on o muzici, nikako da se nađete
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko o kome, nego legenda o zenama.Virtu4l je napisao/la:Ti o ženama, on o muzici, nikako da se nađete
Gledam neku malu na fb. Slatka. Vidim ne pise da je u vezi, krenem da se javim ali odlucim da jos jednom odem na njen profil. Kad ono nova profilna i 5 komentara sretno vam
#Baksuz #Prije#Ce#Sven#U#Inter
#Baksuz #Prije#Ce#Sven#U#Inter
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ode Solsker direktno u 3. krug ZG-a 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Opet u nadoknadiLampard8 je napisao/la:Ode Solsker direktno u 3. krug ZG-a
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Goalgetter
- Kontakt:
A ja sve gledam na koga me podsjeca.Lampard8 je napisao/la:Ode Solsker direktno u 3. krug ZG-a
Pjeva momak, nema šta, još u nadoknadi prođe 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Što ova Marina u zvezdama granda ima lepe "oči"

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
strasne suHead je napisao/la:Fonasi na izvoltehodža je napisao/la:Joj koke na grandu![]()
Ljudi jesmo grohnuli kad subotu navecer provodimo uz Zvezde Granda kuknjava kuknjava
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trebo je nju neko pitat imal sat 
- Goalgetter
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:strasne suHead je napisao/la:Fonasi na izvoltehodža je napisao/la:Joj koke na grandu![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Nema mi mržeg dana za ić' negdje, svi se sjate po čaršiji sa svih sela, subota ujutro je najljepši dio subote, sva stoka neraspisana spava,popit kafu ujutru najveći merakbulbasor je napisao/la:Ljudi jesmo grohnuli kad subotu navecer provodimo uz Zvezde Granda kuknjava kuknjava
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.