virtu4l je napisao/la:Mislim da bi se ovdje i Rafael veličanstveni složio sa tobom.
Da li bi se on slozhio sa mojim mishljenjem - to nije vazhno.
Poenta je da svako ima (ne/)omiljen Slam i da svako ima pravo na to, uprkos nekim nametnutim klisheima.
Jedno su tradicija i istorija u kojima nisu svi GS turniri jednaki, a drugo je sve ono ostalo shto ih chini jednakima i shto je bit Majora kao takvog. Tu nam ostaje samo lichni stav glede njihove vazhnosti ili prestizha, jer je to pitanje vrednosnog suda - a ne chinjenichnog.
DoktorIvo je napisao/la:@MaGiCa nego šta si pisao 2011.? Da je svaki GS trofej isti, da je Đokoviću san broj 1, a ne osvajanje Wimbledona?
Naravno da mu je zhivotni cilj bio da postane #1. To nikada nije ni osporio, niti doveo u sumnju.
Takodje, on smatra WB za najcenjeniji GS, shto je 1 OK stanovishte.
A inache, da nisu svi GS isti po kvalitetu ne bi imali identichne zhrebove, formate, gotovo identichne nagradne fondove i podjednako bili relevantni u svetu tenisa. WB ima tu tradiciju, duh proshlosti, izuzetnost...ali nije iznad drugih.
Svakome ko ima neshto mozga je to jasno, ali ti ga nazhalost nemash. Ili se samo pravish da ga nemash
DoktorIvo je napisao/la:Žao mi je samo što te Đokica sa svojih 100+ izjava o Wimbledonu brutalno isprskao.
Batali sa stalkovanjem, luzerchino.