AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GameFKS
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la GameFKS » 31 jan 2015, 23:06

Nažalost sve dalje i dalje od titule, ko i prošle godine dobra serija i onda niz remija. Ista situacija i ovde godine. :plac:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 31 jan 2015, 23:12

GameFKS je napisao/la:Nažalost sve dalje i dalje od titule, ko i prošle godine dobra serija i onda niz remija. Ista situacija i ovde godine. :plac:
i opet sudije romu zeznuse,,,opet ih zakinuse,,,uzas je ovo,,dokle vise guraju JUVENTUS,,,sve sudije navijaju za juventus,,,,treba ove nase poslati da sude,,,sigurno bi regularnije bilo,

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jan 2015, 23:33

Ma kakve sudije i ta sranja kad igramo ocajno,bezidejno,dosadno citave sezone.Pa Messi nam sada ne bi pomogao.Mora se pod hitno nesto mijenjati.Pa lik vidi da ne ide ova formacija i opet je forsira,daje nekom Verdeu sansu a Ucan ni da minute odigra a bolji od pola ekipe.

Ne bi me cudilo da Garsija vrlo brzo dobije otkaz pogotovo ako nas Fiore izbaci u kupu a vjerovatno ce nas izbaciti.

Dzaba nam i Ibarbo i Doumbia kad ode jos jedna sezona bez trofeja u nikad slabijoj ligi.Juve je troduplo bolji od svake ekipe i imaju ljudi pobjednicki mentalitet sto mnogi drugi nemaju.

Spalleti vrati se.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 31 jan 2015, 23:38

Ko visoko leti nisko pada, samo to mogu reći. Dok smo bili u igri za skudeto i u lp igralo se, onda nas Bayern našamarao i padali smo lagano i evo nas gdje jesmo. Ekipa za rasprodaju i remont :thumbup:
Roma non si tifa, si ama!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jan 2015, 23:41

Poslije Bajerna je sve krenulo naopako a i Garsija je puno spominjao onu tekmu sa Juventusom pa je i to uticalo na igrace.Dobar je on trener al nije za skudeto ako cemo realno.Citavu sezonu igramo lose,sve sto smo dobili dobili smo naguzove,sad je srece nestalo i zato igramo nerijeseno svaku tekmu.

Jel to fakat dogovoren i prelazak Ibarba ?

Samo ne znam sta vise Garsija pise u one biljeske,kad rece komentator valjda napise nesto i lijepo oplako sam :urnebes:

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 31 jan 2015, 23:44

Izgleda da jeste, msm sutra će se sve znati. Po mom mišljenju ovaj merkato se neplanski odradio, sve je ovo moglo i prije. Ja bih volio da istrpimo Rudija ipak i da mu damo šansu, nije samo do njega. On neke stvari treba iznijet u javnost jer jasno je da ne štima sve najbolje između njega i Sabatinija, u ekipi štetočine odstranit, tražit druge ljude da mu spremaju ekipu. Kažu da se i Iturbe syebao na duži period :facepalm:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jan 2015, 23:51

E sto nas nece sa tim povredama pa to je nevjerovatno.Znaci ode i Iturbe Boze sacuvaj.Ma Garsija mora promjeniti formaciju,stavljati Tottija samo zadnjih pola sata a ne od pocetka i objasniti Sabatiniju da mu ne dovodi sto nekih talenata jer ovaj namjerno nece da im daje sansu.

Znaci Ibarbo bi trebao biti novi igrac.Po meni je ovo dobar prijelazni rok al izgleda da je sad kasno za bilo sta.Volio bih da se vrati Spalleti jer sa Rudijem se vise nista dobro ne moze uraditi a Luciano moze izazvati pozitivni šok.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 feb 2015, 00:04

Manuel je napisao/la:E sto nas nece sa tim povredama pa to je nevjerovatno.Znaci ode i Iturbe Boze sacuvaj.Ma Garsija mora promjeniti formaciju,stavljati Tottija samo zadnjih pola sata a ne od pocetka i objasniti Sabatiniju da mu ne dovodi sto nekih talenata jer ovaj namjerno nece da im daje sansu.

Znaci Ibarbo bi trebao biti novi igrac.Po meni je ovo dobar prijelazni rok al izgleda da je sad kasno za bilo sta.Volio bih da se vrati Spalleti jer sa Rudijem se vise nista dobro ne moze uraditi a Luciano moze izazvati pozitivni šok.
sokovi su dozivljeni,,u zadnjih nekoliko kola,,ovo vecaers je bio jedan od tih...to bi bilo to, juve je jednostavno prejak da bi ga se stiglo,,,i zato opusteno

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 01 feb 2015, 00:11

Meni se ne sviđa to da stalno mjenjamo trenere. Psovao sam i ja Rudija i tjerao, al gotivim lika i volio bih da ostane. Treba mu dati punu podršku i povjerenje.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 feb 2015, 00:15

Ma ne znam vise nista,vidjeti jos hoce li biti bolje igre i pobjede kad dodje Domubia i valjda Ibarbo.Ako i poslije toga ne bude bolje onda fakat noga.Pa ne mozemo nikoga kako treba da dobijemo evo dva mjeseca ako ne i vise.Ako na kraju budemo drugi ja prezadovoljan.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 01 feb 2015, 01:39

Fali Gervinho..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 01:51

Razbojnik je napisao/la:Fali Gervinho..
i neko da objasni Ljajicu da je fudbal kolektivni sport gdje je cilj pobjediti protivnika a ne pokusavati nakucavati sopstvenu statistiku...

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 01 feb 2015, 18:38

lhudi dragi mi nemamo 90% odbrane od prosle sezone. Benatia Castan Balzareti. Maiconn nije ni 50% onog prosle sezone tj. nemamo 95% odbrane. Strotman povrijedjen, DDR nula, Pjanic ni 50% Destro hhhhh....Sad ovi novi dat ce novu dimenziju u napadu sto nismo imali. Spominje se i Mvila nije lose. Kad se pomwnuti oporave, pojacanja sosju iz Afrike mogli bi ponovo da krenemo kako treba. Nw treba da zaboravimo da ni Juve nw blista, a ocekuju ih obaveze u LP. Ne bih ja nas jos otpisivo. Al ako jista za iducu sezonu cemo imati stvarno dobru ekipu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 01 feb 2015, 18:49

[youtube][/youtube]

Ibarbooo, abd i kod nas ovakav da bude. Sutra u Rimu na potpisu. Onaj stoper iz Totenhema isto 90% nas. :)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 01 feb 2015, 18:53

Evo za Chirichesa
Agent Vlad Chiriches-a je imao sastanak sa predstavnicima Rome, dogovarana je pozajmica od 6 meseci. Sky Sport i Gazzetta dello Sport javljaju da je dogovor jako blizu, kao i da je sam igrac pristao da predje u redove Rome.

ASR1927

Post Postao/la ASR1927 » 02 feb 2015, 01:40

Zavrsena prica i oko Chirichesa..
Posudjen do kraja sezone,sa pravom otkupa.. :wave:

slika
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 feb 2015, 10:58

ASR1927 je napisao/la:Zavrsena prica i oko Chirichesa..
Posudjen do kraja sezone,sa pravom otkupa.. :wave:

slika
propao transfer :mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 feb 2015, 11:04

Za malog Romagnolija nema mesta u rosteru, a za talentovanog 26ogodishnjeg Rumuna - ima.

:facepalm:

macahz
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la macahz » 02 feb 2015, 14:25

MaGiCa je napisao/la:Za malog Romagnolija nema mesta u rosteru, a za talentovanog 26ogodishnjeg Rumuna - ima.

ove sezone je ekspolidirao, a ne mozes ga sad vratit jer je posudjen na godinu. Iduce sezone Castan Mnolas Mbiwa Romanjoli imacemo 4 strasna stopera. Da je bekove srediti, treba jos jedan na lijevom i dva desna beka.

Manuel
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 02 feb 2015, 14:51

macahz je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Za malog Romagnolija nema mesta u rosteru, a za talentovanog 26ogodishnjeg Rumuna - ima.

ove sezone je ekspolidirao, a ne mozes ga sad vratit jer je posudjen na godinu. Iduce sezone Castan Mnolas Mbiwa Romanjoli imacemo 4 strasna stopera. Da je bekove srediti, treba jos jedan na lijevom i dva desna beka.

Onakvu klasu posudis a dovodis neke otpatke.Sreca nista od rumuna,ostaje kod Baldinija :)

Da su ostavili Jedvaja sad se ne bi brinuli za desnog beka.Valjda uspiju dovesti Peresa iz Torina.Ostaje jos taj lijevi jer ako se Holebas povrijedi nema ga ko zamjeniti a da valja,ostao samo A.Cole :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.