AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AC Milan
Predstavljeni planovi za novi stadion u Portello četvrti, 48 000 mjesta, planiraju da bude završen do 2018/19 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Da, da ... baš sam to htio da napišem. Pametno od strane uprave kluba. Veoma pametan potez. Nema više šta da se čeka. Red je bio da se krene s pametnijim ulaganjem i dugoročnim planovima. Doduše, to se već i radilo sa ovim pojačanjima od 0€, jer se nekako moralo sanirati sve loše urađeno u periodu dok su se pare trošile nemilice.
Uglavnom, projekat je preuzela kompanija Arup, koja je između ostalih, gradila i Allianz Arenu.
Uglavnom, projekat je preuzela kompanija Arup, koja je između ostalih, gradila i Allianz Arenu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Re: Odg: AC Milan
Hajd drago mi je da nesto fino prociram ovih dana u vezi naseg Milana, osim ovih world class igraca koji se svakodnevno povezuju s nama 
Il Club più titolato al mondo!
Radije bih da mi se k'o ovce ganjaju po livadi i budu u top 5 evropskih ekipa nego obrnuto, al' dobro, imat ce i novi stadion svojih beneficija zasigurno. Samo nek' se nesto radi, pa sta god to bilo...
kaze pippo nema silje do iduce sezone... ne valja ovo nikako, ne u smislu da ce nam nedostajati vec mi se ne svidja taj tip povrede, boga pitaj kad ce se vratiti nazad na teren.
majke mi, njega i saravija kod hodze odvest, k'o da su na mrvama spavali
ma ustvari, svaki iole mladi igrac nam je upropasten ukljucujuci i ginkela i malog hasima koji je vazda povrijedjen otkad ga prekomandovase u prvi tim (pata ne treba posebno predstavljat), pa koji ku'rac oni rade s njima?
ne znam, ovo je previse da bi bila slucajnost.
kaze pippo nema silje do iduce sezone... ne valja ovo nikako, ne u smislu da ce nam nedostajati vec mi se ne svidja taj tip povrede, boga pitaj kad ce se vratiti nazad na teren.
majke mi, njega i saravija kod hodze odvest, k'o da su na mrvama spavali
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mozda vladajuca garnitura i nije toliko glupa i skrta koliko mislimo. Kazem MOZDA. I posljednji godisnji izvjestaj je pokazao polijep + u poslovanju, dakle, pare se stede ciljano = gradnja novog, savremenog, u nasem vlasnistvu stadiona. Eto onda i boljih sponzora, reklama, sigurno vise godisnjih clanskih karti, i sve ide u Milanovu kasu. U tom smislu vrijedi sva ova zrtva i losi rezultati, cak i dobri u tom slucaju. 
Zao mi Intera, ogulit ce ih Giuseppe Meazza stadion.
Cim spo pokrenuli pricu oko gradnje novog stadiona koji ce biti samo u vlasnistvu Milana, vlasnik Intera je podigao avaz kako to nije pametno jer ovako je jeftiniji za oba kluba da dijele obaveze i rashode oko stadiona. 
Zao mi Intera, ogulit ce ih Giuseppe Meazza stadion.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Otpao i Abate za sutra, pa skoro svi prvotimci su nam povrijedjeni.
Znaci, bekova apsolutno nemamo (pa cak ni Boneru), a sredinu bi mogli krojiti Poli, Muntari i Essien
nadam se da ce makar Ginkel zaigrati iako uopste nije najavljen.
Vrhunac svega bi definitivno bilo staviti Hondu na krilo i Meneza u spic, ma mrak.

Znaci, bekova apsolutno nemamo (pa cak ni Boneru), a sredinu bi mogli krojiti Poli, Muntari i Essien
Vrhunac svega bi definitivno bilo staviti Hondu na krilo i Meneza u spic, ma mrak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
LUCA ANTONELLI je zavrsena stvar, sutra dolazi na medicinski pregled, nadam se da ce pruzati partije kao do sada i bit ce sigurno upgrade za ekipu i narocito tu famoznu poziciju beka...
ne govore nista za Armera al nadam se da ce otici...
jos kad bi Essien otisao i mladi Basseli dosao kojeg samo ovaj ganac koci, to bi super bilo...
ne govore nista za Armera al nadam se da ce otici...
jos kad bi Essien otisao i mladi Basseli dosao kojeg samo ovaj ganac koci, to bi super bilo...
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Projekat o gradnji novog stadiona se trebao davno uraditi,ali eto da ne bude da je sve tako crno,toplo pozdravljam naravno tu odluku
Sutra Parma kreativnija od nas
Sutra Parma kreativnija od nas
-
farukzidane
- Kontakt:
plus u poslovanjuuuuu,,,,,brateeee,,,,jel ti dobro vidis,,,ili,,,ces morati ponovo u skolu,,,dajjjjj,,uozbilji seBatva je napisao/la:Mozda vladajuca garnitura i nije toliko glupa i skrta koliko mislimo. Kazem MOZDA. I posljednji godisnji izvjestaj je pokazao polijep + u poslovanju, dakle, pare se stede ciljano = gradnja novog, savremenog, u nasem vlasnistvu stadiona. Eto onda i boljih sponzora, reklama, sigurno vise godisnjih clanskih karti, i sve ide u Milanovu kasu. U tom smislu vrijedi sva ova zrtva i losi rezultati, cak i dobri u tom slucaju.
Zao mi Intera, ogulit ce ih Giuseppe Meazza stadion.Cim spo pokrenuli pricu oko gradnje novog stadiona koji ce biti samo u vlasnistvu Milana, vlasnik Intera je podigao avaz kako to nije pametno jer ovako je jeftiniji za oba kluba da dijele obaveze i rashode oko stadiona.
Dobro mozda grijesim, ali demantuj me finansijskim izvjestajom!? Cemu odmah takvo pametovanje, samo kazem da je neki dan ovdje postavljen finansijski(?) izvjestaj poslovanja klubova za proteklu godinu pa je Milan bio u finom plusu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Novi stadion ce biti daleko najmoderniji u Italiji,i jedan od najmodernijih na svijetu.Bit ce otvoren svaki dan,a ne samo na dan utakmice,sto ce znaciti ogromne prihode pa cak i da se na njemu ne odigra niti jedan mec tokom sezone.
Stig'o Antonelli,napokon kvalitetan bek!
Munoz nije danas pozvan za mec,i to je jasan dokaz da je on sve blize Milanu.Pozdravljam i taj potez.
Ali sve je to uzalud ako ne bude kakvih promjena na sredini terena.
Stig'o Antonelli,napokon kvalitetan bek!
Munoz nije danas pozvan za mec,i to je jasan dokaz da je on sve blize Milanu.Pozdravljam i taj potez.
Ali sve je to uzalud ako ne bude kakvih promjena na sredini terena.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Antoneli solidan igrac, ja mislim veliki plus u odnosi na nase bekove, a i taj Munoz ako nista mlad je, ne moze biti gori od Bonere, Zacarda i kompanije, tako da nemam nista protiv.
Stadion nam je odavno trebao ali eto, Hvala bohu pa su poceli makar oko toga
Stadion nam je odavno trebao ali eto, Hvala bohu pa su poceli makar oko toga
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Re: Odg: AC Milan
Blago nama kad nam je glavni komentar na pojacanja "ne moze biti gori od ovih koje imamo" 
Al dzaba takav nam vakat dosao. Antonelli je solidan bek dok ovog malog Munoza nisam bas upratio.
Ne vidim sto ce nam vezni igrac, kad Menez moze igrat devetku, a Honda krilo, ko zna, mozda je Pipo insistirao na Destru kako bi ga gurnuo u sredinu
Al dzaba takav nam vakat dosao. Antonelli je solidan bek dok ovog malog Munoza nisam bas upratio.
Ne vidim sto ce nam vezni igrac, kad Menez moze igrat devetku, a Honda krilo, ko zna, mozda je Pipo insistirao na Destru kako bi ga gurnuo u sredinu
Il Club più titolato al mondo!
Tako nam je grah pao jarugo, ne mozemo vise ocekivati neka WC imena u Milana, vec igrace rangujemo na osnovu sadasnjih, bolji ili gori, ako je ovo prvo onda je neko pojacanje, a ovo drugo ne moze ni biti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Jel imaju slike kako bi trebao izgledat stadion? Nije los kapacitet, 48.000 taman. Tesko je prognozirati veceras, nazalost i protiv Parme koja se bori za opstanak ne znas sta te ocekuje. Losa taktika, problemi sa povredama, losa atmosfera generalno.. Valjda ce veceras neko od ovih "pojacanja" dobit sansu, pa cemo vidjet sta i kako 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
To su sve prinove a nikako pojačanja, pojačanje će biti kada dođe neka mašinerija od 20+ miliona. Sa Antonelliem i tim Munozom možemo samo da budemo na sredini tabele. Plače nam vezni red za jednim kvalitetnim pojačanjem ali to ćelavci ne vide, što je još žalosnije to ni Pipo ne primjećuje. Njemu su Esien i Muntari sasvim dobri, ubi se Pipo.
Forza Milan!
Mah pippo je se davno pogudbio. al staces pa nam takva uprava, jedva cekaju da ga smijene 
Ne tako davno ja mislim drug @Ilprincipe ( koji je se izgubio u zadnje vrijeme skroz ) je postavio neki video u kojem je kao predstavnjen novi stadion Milana, e sad nevjerujem da je to oficialno ali lijepo je izgledalo u svakom slucaju.
[youtube][/youtube]
Zasigurno bi bio jedan od najljepsi stadiona na svijetu
Ne tako davno ja mislim drug @Ilprincipe ( koji je se izgubio u zadnje vrijeme skroz ) je postavio neki video u kojem je kao predstavnjen novi stadion Milana, e sad nevjerujem da je to oficialno ali lijepo je izgledalo u svakom slucaju.
[youtube][/youtube]
Zasigurno bi bio jedan od najljepsi stadiona na svijetu
Najljepši stadion na njemu će igrati van Ginkel, Essien, Destro i Brocki
:mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izgradnja novog stadiona je svakako pozitivna stvar, svaka čast Barbari na inicijativi i pokretanju projekta, ali činjenica je da se i s ovim zakasnilo najmanje 2 godine. Imam osjećaj da je ovaj potez u funkciji zamazivanja očiju navijačima i skretanja pažnje s očajnih rezultata koje Milan iz kola u kolo bilježi, a koji su uzrokovani nikad lošijim igračkim kadrom i neiskusnim trenerima.
Pošto je većina kritika upućena na kapacitet od 48.000 sjedećih mjesta, odmah ću reći da sam i ja očekivao nešto oko 50-60k. Međutim, pogledamo li Juventusovu arenu, koja broji nešto preko 41k (radi se o klubu koji ima najviše navijača u Italiji), a desi se da ista često nije ispunjena do kraja, teško je očekivati da bi Milanov stadion od nekih dvadesetak hiljada mjesta više bio konstantno pun (a valjda je to cilj svega ovoga). Sve je jasno ako se pogleda prosječna posjećenost San Sira zadnjih sezona.
Uglavnom, što prije se krene, prije će se završit'. Moju podršku za divno čudo konačno imaju, no propadanje kluba u svakom drugom segmentu im nikada neću oprostiti.
Pošto je većina kritika upućena na kapacitet od 48.000 sjedećih mjesta, odmah ću reći da sam i ja očekivao nešto oko 50-60k. Međutim, pogledamo li Juventusovu arenu, koja broji nešto preko 41k (radi se o klubu koji ima najviše navijača u Italiji), a desi se da ista često nije ispunjena do kraja, teško je očekivati da bi Milanov stadion od nekih dvadesetak hiljada mjesta više bio konstantno pun (a valjda je to cilj svega ovoga). Sve je jasno ako se pogleda prosječna posjećenost San Sira zadnjih sezona.
Uglavnom, što prije se krene, prije će se završit'. Moju podršku za divno čudo konačno imaju, no propadanje kluba u svakom drugom segmentu im nikada neću oprostiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.