Dobro ok i to prilaženje po treninzima jel to odlika kluba koji se smatra velikim, jel to ok nekog na silu tjerat da igra da potpisuje nešto ako neće, još mu moguće prijetit aj ti radi bez plate nije pošteno, i sve što je na silu i preko one stvari ne valja nema tu dobrote.pile87 je napisao/la:Drug on je duzen biti jos pola godine tu. A zna ko mu je prisao na treningu.U pricncipu Zeljo mu moze zagorcati zivot samo tako.nesto ne vjerujem da ce sebi to dopustiti a tacno je da je otisao u siroki ali da se pozdravi sa svojima jer ce najvjerovatnije prihvatiti ponudu iz ceske.i nije istina da je trazio 10000 od transfera da ide njemu nego 30000 nismo vrbanjusa.Malo je gladan para.fininavijac je napisao/la:Dovoljna je samo sramota za naš klub da kapiten ekipe neće da potpiše novi ugovor nešto tu ne štima, a neće ni da se proda jer mu daju tamo siću u baniku zato što su podebljali ponudu za naš klub sve jasno, i tu je puklo, nema šansi da će on ikad više igrat za Želju ako mu ne udovolje šta on traži, da je pametan da potpiše sad ugovor sa banikom ima pravo predugovor i na ljeto se priključi njima za badava, isto kao što radnici nemaju duga za svoje plate isti oni koji održavaju stadion, pa neki ne mogu ni u penziju da odu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bravo aco , vidi se da si danas cijeli dan tu i popravljas stvari

nema odmora u privatnom biznisu. i sam sam ti takav.
Kako ne ferma, pa uvijek vas pet do deset obavezno mora prokomentarisati provokatore i time opteretite barem dvije stranice foruma. Predlazem u buduce ako neko bas mora da se oglasi na provokacije neka to bude samo simbolomchampions1921 je napisao/la:Ali nikako da lik skonta da je provaljen i da njegove gluposti niko ne ferma ni 2%..super je napisao/la:@fininavijac hajde malo, kako ti kazes "otamo" u skokovima na svoju temu,ofiran si

@Valter, Hoće žbira da nam uvale, među naše redove, nude kombinacije, al' uvijek provalimo kerove.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sutra ćemo vidjeti na čemu smo 
Sve pohvale za administraciju na čelu sa Acom, svak ko zasluži, nek dobije ban, pa bio to neko naš ili drugi sa strane

Sve pohvale za administraciju na čelu sa Acom, svak ko zasluži, nek dobije ban, pa bio to neko naš ili drugi sa strane

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nije problem u provokatorima nego u nasima koji obavezno nasjednu i zapocnu jalove rasprave. Zato predlazem za provokatore ako bas mora samoŽeljooooo je napisao/la:@Valter, Hoće žbira da nam uvale, među naše redove, nude kombinacije, al' uvijek provalimo kerove..

Stvarno bi volio da Odovic proba malog Memiju na zadnjem veznom barem u prijateljskim, jel Colic ide ili ostaje znal neko ?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Al najjaca ovih dana je: Colu nastelilo na 10 milja(cekao narandjastu 39)

Ocekivat je da se stvari izmedu tome i kluba rijese na ovostrano zadovoljstvo a od 04.03 2015 ce htjwli mi to iki ne biti puno svijetlije plavo sa dozom metalika bit nesto kao 1998
-
- Kontakt:
ma na forumu će uvijek biti svakakvih dezinformacija, ali meni su gori ovi što vjeruju u sve što se napiše. Evo @super nam je sad svima dokazao da je insajder, ali mislim da je ovaj put pogriješio. Očigledno je tamo sjedio na pregovorima, a pravo je ružno da to odmah piše na forum. Znači, meni je sad to isto kao da Greda piše na forum i pregovara. Dobro eto izvinuo se i to ali to je baš ružno. Izvini @super ne znam ko si, ali si očigledno neko iz kluba i ko kod da si bezveze je to. Ili je bezveze onaj ko ti javlja. Ja kad bi bio član uprave ili neko ko je određen ispred uprave da pregovara nikad to nebi pisao poforumu niti bi javljao svojoj raji da oni pišu.
Sa druge strane ovaj @FKZ1921 mi isto djeluje veoma blizak klubu ali on piše fenomenalno za moj pojam. Demantuje sve što nije tačno, obrazloži realno, edukuje raju kako stoje stvari (npr da se svuda tako pregovara) itd itd. Evo npr govori stalno da se čita zvanična stranica. na toj stranici je vijest o potpisu Kvese izašla malo nakon superovog posta. Dobro i ma i ta stranica mana. Npr evo još nije objavljeno da su otišli Baša i Asanović. da je raskinuo Grebenar. NIkad nije pisalo ni da je Grebenar potpisao, a jeste bio jer nebi mogao igrati zvaničnu tekmu itd itd. Mene recimo više iritira kad dođe igrač kao što je recimo Uzelac i tu je petnaestak dana i kao sve je gotovo a frajer ne i rekao da bi ga pustio. Evo pustili ga naši on sad neće. Dobro ne odgovara mu i to je to. Sad se pregovara. To je sve normalno, ali ovdje stalno treba obajšnjavati nekima da nije sve tako jednostavno. Svaki transfer se treba sagledati sa više strana. Recimo mnogi govore mi pogriješili za Svraku. Jesmo ako je odšla ponuda od milion, ali ja nešto ne vjerujem u to. Za sto hiljda eura ga AMar nije htio prodati i bio je po meni u pravu jer nam je on golovima donio Evropu prošle godine. To mnogo više vrijedi nego 100.000 eur. Samo dajem primjer. Ako imamo dobru zamjenu za Tomu da nam donese Evropu nek ide. Ako nemamo onda nek mu daju to što traži. Ne znam šta je ali to je tako. To su principi svih pregovora u svim klubovima. Još sam ja to pojednostavio. Naravno kod takvih procjena mora se desiti greška nekad. Nema tog kluba koji nije pogriješio u tim stvarima i ne trba od neke greške praviti problem. Kod Tome se po izjavma vidi da mu se ide. SAmo kad pogledamo ovu ligu i meni bi se išlo na prvu ozbiljniju ponudu.
Nego da pitam ove što su bili na tekmi protiv Travnika. Niko ne reče kako su igrali hadžović, Kašić, beganović. Što nije igrao Hiroš, a što hasković? Jel posuđen do sada samo Mekić ili je još neko?
Sa druge strane ovaj @FKZ1921 mi isto djeluje veoma blizak klubu ali on piše fenomenalno za moj pojam. Demantuje sve što nije tačno, obrazloži realno, edukuje raju kako stoje stvari (npr da se svuda tako pregovara) itd itd. Evo npr govori stalno da se čita zvanična stranica. na toj stranici je vijest o potpisu Kvese izašla malo nakon superovog posta. Dobro i ma i ta stranica mana. Npr evo još nije objavljeno da su otišli Baša i Asanović. da je raskinuo Grebenar. NIkad nije pisalo ni da je Grebenar potpisao, a jeste bio jer nebi mogao igrati zvaničnu tekmu itd itd. Mene recimo više iritira kad dođe igrač kao što je recimo Uzelac i tu je petnaestak dana i kao sve je gotovo a frajer ne i rekao da bi ga pustio. Evo pustili ga naši on sad neće. Dobro ne odgovara mu i to je to. Sad se pregovara. To je sve normalno, ali ovdje stalno treba obajšnjavati nekima da nije sve tako jednostavno. Svaki transfer se treba sagledati sa više strana. Recimo mnogi govore mi pogriješili za Svraku. Jesmo ako je odšla ponuda od milion, ali ja nešto ne vjerujem u to. Za sto hiljda eura ga AMar nije htio prodati i bio je po meni u pravu jer nam je on golovima donio Evropu prošle godine. To mnogo više vrijedi nego 100.000 eur. Samo dajem primjer. Ako imamo dobru zamjenu za Tomu da nam donese Evropu nek ide. Ako nemamo onda nek mu daju to što traži. Ne znam šta je ali to je tako. To su principi svih pregovora u svim klubovima. Još sam ja to pojednostavio. Naravno kod takvih procjena mora se desiti greška nekad. Nema tog kluba koji nije pogriješio u tim stvarima i ne trba od neke greške praviti problem. Kod Tome se po izjavma vidi da mu se ide. SAmo kad pogledamo ovu ligu i meni bi se išlo na prvu ozbiljniju ponudu.
Nego da pitam ove što su bili na tekmi protiv Travnika. Niko ne reče kako su igrali hadžović, Kašić, beganović. Što nije igrao Hiroš, a što hasković? Jel posuđen do sada samo Mekić ili je još neko?
zeljo1974 je napisao/la:Ocekivat je da se stvari izmedu tome i kluba rijese na ovostrano zadovoljstvo a od 04.03 2015 ce htjwli mi to iki ne biti puno svijetlije plavo sa dozom metalika bit nesto kao 1998
Aludiras na dresove ili je pak neka metafora?

-
- Kontakt:
Moramo malo skontati matematiku kad pisemo o ovom kupovanju igraca.
Ne mozemo mi potrositi recimo 300k km a od evrope smo zaradili 250. Vjerovatno se tom racunicom vode u upravi.
prognoziras recimo da nam je gurnosi da cemo proci dva kola. i to ce da donese toliko i toliko. dakle sa te strane mozemo da se pruzimo naku svotu i to je kraj.
Sta nama donosi pare ?: Prodaja igraca i poneki derbi kad se napuni Grbavica. Reklame, sponzori, pomoc UEFE, saveza .... sve je to sica.( za sada)
Dakle po toj mojoj teoriji trebamo u ovom trenutku da forsiramo nase omladince i da guramo sto vise da se liga smanji i da se igraju ta tri ili cetiri kruga. Dakle nekoliko puta da se dolina napuni.Evo samo na primjer dva puta sa konama na Grbavici po recimo 10 000 gledalaca a prosjek karte recimo 7km to je 140-150k km x 2. Plus toliko za dvije evropske tekme. To je ono na sta mi mozemo da racunamo. A ako uprava izmajmunise jos sta onda mozemo malo da se "rasipamo".
Uglavnom je taj STATUT sad najvaznija stvar, to ce ABD napraviti velike promjene.
Ne mozemo mi potrositi recimo 300k km a od evrope smo zaradili 250. Vjerovatno se tom racunicom vode u upravi.
prognoziras recimo da nam je gurnosi da cemo proci dva kola. i to ce da donese toliko i toliko. dakle sa te strane mozemo da se pruzimo naku svotu i to je kraj.
Sta nama donosi pare ?: Prodaja igraca i poneki derbi kad se napuni Grbavica. Reklame, sponzori, pomoc UEFE, saveza .... sve je to sica.( za sada)
Dakle po toj mojoj teoriji trebamo u ovom trenutku da forsiramo nase omladince i da guramo sto vise da se liga smanji i da se igraju ta tri ili cetiri kruga. Dakle nekoliko puta da se dolina napuni.Evo samo na primjer dva puta sa konama na Grbavici po recimo 10 000 gledalaca a prosjek karte recimo 7km to je 140-150k km x 2. Plus toliko za dvije evropske tekme. To je ono na sta mi mozemo da racunamo. A ako uprava izmajmunise jos sta onda mozemo malo da se "rasipamo".
Uglavnom je taj STATUT sad najvaznija stvar, to ce ABD napraviti velike promjene.
Filip Arežina potpisao za Rudar Prijedor.
Kako ga nama niko ne predloži
, bio bi nam idealan, mali je opasan igrač.
Samo na glas razmišljam.

Kako ga nama niko ne predloži

Samo na glas razmišljam.

Što se tiče putnika u Hercegovini na put nisu krenuli Edi Baša i Antonio Asanović, koji su napustili redove tima sa Grbavice. Među putnicima nije bilo ni Srđana Stanića koji se još oporavlja od povrede i nastaviće sa terapijama u Sarajevu, Sabahudina Jusufbašićakoji je sa Plavima boravio u proteklo vrijeme te Tomislava Tomića koji je ostao u Sarajevu i u narednim danima bi trebao riješiti svoj status obzirom da ima ponude da karijeru nastavi izvan BiH.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Pa taj igrac da ima "cistu glavu" ne bi dobio nogu iz Zrinjskog pa i Olimpika.Anonimac je napisao/la:Filip Arežina potpisao za Rudar Prijedor.![]()
Kako ga nama niko ne predloži, bio bi nam idealan, mali je opasan igrač.
Samo na glas razmišljam.![]()
Što se tiče putnika u Hercegovini na put nisu krenuli Edi Baša i Antonio Asanović, koji su napustili redove tima sa Grbavice. Među putnicima nije bilo ni Srđana Stanića koji se još oporavlja od povrede i nastaviće sa terapijama u Sarajevu, Sabahudina Jusufbašićakoji je sa Plavima boravio u proteklo vrijeme te Tomislava Tomića koji je ostao u Sarajevu i u narednim danima bi trebao riješiti svoj status obzirom da ima ponude da karijeru nastavi izvan BiH.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
FOTO: Fudbaleri otputovali na drugi dio priprema u Međugorje
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... rje/13223/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... rje/13223/" onclick="window.open(this.href);return false;
i šta znači to za jusufbašića?
Sta su doveli covjeka pa ga ne vode,sta,nema mjesta u busu,joj svasta ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Došao na probu, nije zadovoljio struku.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Firebase, ristagrad i 39 gostiju.